Vastaus Antti Kaikkosen kysymykseen mediamaksusta

  • Flash-Bang

Koska emme saa vastata "Jumalan armosta kansanedustaja" -poliitikoillemme ilman ennakkosensuuria/tarkastusta, laitan vastauksen myös tähän.

Kysyt olisiko evästyksiä vaikka itse olet konkari ajattelemaan kansan parasta? No on niitä evästyksiä:

Köyhimmän ja heikoimman mukaan olisi mentävä.
Laske kuinka monta köyhyysrajan alapuolella elävää kansalaista on jo tällaisena lama-aikana. Työttömät, lomautetut, pätkäisiä osa-aikatöitä tekevät, työkyvyttömät, sosiaaliluukulta elantonsa saavat, vammaiset, vanhukset, varusmiehet, opiskelijat, muutamia mainitakseni, näkövammaisista puhumattakaan. Lukuja en tiedä mutta arvaan että monta on - liki miljoona, arvaan, erilaista tapausta. Jos jokin taho ajaa mediamaksun eli YLE-veron väkisin läpi kaikille kansalaisille saman suuruisena tulee se olemaan poliittinen itsemurha. Yle-vero kuulostaa samalta kuin asetettaisiin kaikille kansalaisille katuvero samansuuruisena ja aivan sama kuluttaako katuja kengillä vaiko rekalla vai käveleekö ojia myöten kuluttamatta katuja ollenkaan.
Se kuka saa jo elentonsa tulonsiirtoina ei tule maksamaan mitään mediamaksuja itse, vaan se rasittaa ainoastaan kuntien sosiaalitoimia eli verokertymää ei tule kuitenkaan.

Ei varmasti ole tarkoitus paisuttaa valtiollisen yhtiön menoja kilpailemalla kaupallisten yhtiöiden kanssa palvelujen laajuudella ja kuluttaa yhä pienenevää verokertymää. Tälle on olemassa kaksikin oivaa sanontaa: "Suu säkkiä myöten" ja "luu jää vetävän kouraan". Kuka ei näitä sanontoja sisäistä on hän hukassa tässä elämässä jo oman taloutensakin kanssa. Miksi tämä on niin vaikeaa ymmärtää valtiontaloudessa?

Kansalaisella on tietty määrä euroja kulutettavanaan jokaista kuukautta kohden. Jos pakkoveroja lisätään niin siitä aiheutuu vain ja ainoastaan seuraus että kulutettavia euroja on vähemmän kansalaisen kädessä ja siitä seuraa taas että verokertymä pienenee kun kulutus vähenee. Jos et usko niin laske itse; ala-asteen matematiikkaa. Työtön ansaitsee 410€/kk, osa-aikainen työllinen ansaitsee noin 600€/kk (netto lukuja).

Vaihtoehto nousee.
Suomessa on seurattu Ruotsin mallia ja perustettu Piraattipuolue mikä ajaa kaiken digitaalisen median vapautta. Kyse on samasta kuin aikoinaan Paavin kirkon yksinoikeudesta raamattuun ja siitä yksinoikeudesta vapautumiseen. Mukana on myös sananvapaus ja yksityisyyden suoja. Kun pato murtuu niin älä yritä tukkia vuotoa sormilla sillä se ei hyödytä mitään - jäät vain alle.

Siinä pari ajatusta jälleen yhdestä pakkoverosta mitä ajavat omat luottomiehemme ja naisemme paatoksella ajattelematta seurauksia taaskaan nokkaansa pitemmälle. Vaikka turhahan minun on neuvoa viisaampia...Tulipa kuitenkin sanottua.
**********************************************************************
Vastaus Saara Räsäselle Kahdeksasta Saksaan luovutetusta Sotavangista:

Suomi luovutti 8 sotavankia ketkä olivat myös juutalaisia. Ampuahan ne viholliset olisi pitänyt jo rintamalla. Miksi tästä pitää nillittää alinomaisesti?

Sitten yksi välikysymys:
Selvittikö Israel virallisesti Mitä tapahtui kapteeniluutnantti Jarno Mäkiselle ja miksi?
Jarno_Mäkinen
Suomalaisen sotilastarkkailijan henkilöllisyys

Kirjoitettaessa soi Nick Curran - Space Guitar

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:47

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
4 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus