Kesän pimeys

Asiaa naisista ja muista romanttisista asioista.

Näytetään kirjoitukset elokuulta 2007.

Eräänlainen iskurepla  1

Kaikkea sitä googlella löytääkin, mites ois kääntää tämä suomeks ja opetella ulkoo ja heruttaa tällä baarista:

Okay, so I came over here to ask you to dance, but I'm kind of concerned. I mean, we could hit it off really well, end up having a few drinks, next thing you know you're giving me your number because I'm too shy to ask for it, I finally get up the nerve to call and we take in a movie, have some dinner, I relax, you relax, we go out a few more times, get to know each other's friends, spend a lot of time together, then finally have get past this sexual tension and really develop this intense sex life that is truly incredible, decide our relationship is solid and stable, so we move in together for a while, then a few months later get married, I get a promotion, you get a promotion, we buy a bigger house. You really want kids, but I really want freedom, but we have a kid anyway, only to find that I am resentful, the sparks start to fade and to rekindle them we have two more lovely kids, but now I work too much to keep up with the bills, have no time for you, you're stressed and stop taking really good care of yourself, so to get past our slow sex life and my declining self-confidence I turn to an outside affair for sexual gratification. You find out because I'm careless and a lousy liar, you throw me out (justifiably so) and we have to explain to the kids why mommy and daddy are splitting up. That's just too sad. Think about the children. For God's sake, if you dance with me and we hit it off, let's just keep it sexual, because we both know where it's going.


Sähköpostiosoitteeni  1

Minulla on ollut 2-3kk käyntikortissani sähköpostiosoite muodossa TURKOOSIPENKKI ätshiu YAHOO.COM.

Koska jos sen mainitsisi normaalissa muodossa, alkaisi tulla roskapostia. Miukumauku-sanasta en pidä eikä se mahtuisikaan koska 10000 merkin rajoite on muutenkin täynnä. Voisihan siinä tietenkin olla vain että ät. Ja tyytyä olemaan persoonallinen muissa asioissa..?

Eilen ekaa kertaa tuli kyselyitä että miten se oikein menee tuo. Tuleeko välilyöntejä, alaviivoja, pitääkö kirjoittaa isolla...

Epäonnistunut kuvan lähetys. Epäonnistunut Meseen lisäys. Toinen sentään kertoi olevansa humalassa. Toinen on vain lääkäri.

Toisaalta, voisi ottaa pois Cityn sähköpostista yhden 850kb-kokoisen viestin jossa nainen laittoi 4 alastonkuvaansa. Mutta ennen sitä pitää kyllä taustakuvaksi säätää ne...

Ja asiasta puheen ollen, miksi lääkärit häpeävät esitellä kasvojaan Cityssä? Koska jos asiakas tunnistaisi niin... Pitääkö säilyttää kasvonsa, menisikö uskottavuus? Eikö edes maailman vitivalkein takki pelastaisi enää sitten, jos joku on huomannut että etsit miesseuraa netistä..? Olisiko sama sen suhteen että etsit miesseuraa baarista..? Toisaalta, voihan baarissa käydä ihan vain pitämässä hauskaa. Mutta miksei sitä voi ihan vaan netissä pitää hauskaa. Mikäs sen mukavampaa kuin osallistua keskusteluihin omalla kuvallaan. Viestiarkisto tosin kannattaisi laittaa salaiseksi ettei kukaan (googlesta mitään ymmärtämätön ainakaan) löytäisi että mikä on se lempikesähittikappaleesi. Jos Tean Tytöt tykkää, niin kukapa enää uskaltaisi antaa sinun mitata verenpaineesi?

Mitä kertoo ihmisen asenteista nettideittailuun jos ei uskalla laittaa kuvaansa, jotta, böö bää buu. Että tätä harrastaa vain ihmiset joissa on jotain vialla. Jos näin, niin miksi ihminen itse tätä harrastaa - jotta kohtaisi ihmisiä joissa on jotain vialla?

Mitä kertoo ihmisestä se että hän etsii sitä uuh aah suhdetta paikasta, josta sen uuh aah suhteen etsimistä hän häpeilee..?

Miksi jotkut asiat on cooleja ja trendikkäitä ja muodikkaita ja kuumaa kamaa, mutta jotkut asiat on ensimmäiset muutamat vuodet hävettäviä..? Kuka olisi 1999 uskaltanut kertoa jollekin tutulleen käyneensä nettitreffeillä? Ja miksi ei olisi uskaltanut? Koska se oli silloin jotenkin säälittävää jos piti sellaisiin keinoihin turvautua? Koska se oli vähän friikkiä, koska kukaan ei vielä tuntenut toista samanlaista. Mutta eiköhän nyt asia ole jo normaalia ja luonnollista jossa moni ei näe juuri mitään pahaa tai arveluttavaa.

Ehkä sadan vuoden päästä pääministeritkin laittavat Cityyn kuvallisen käyntikorttinsa ja ovat Vieteltävissä.


Sitaatti Rakkausakatemian johtajalta  2

"Ehdottomasti kannattaa etsiä aktiivisesti! Ja pitää silmät auki ja
pilke silmässä kaikkialla. Rakkauselämä on aivan liian tärkeä asia
jätettäväksi sattuman varaan! Mieti, minkälainen olet, mitä rakastat,
mitä et voi sietää ja mikä tekee sinusta hyvän kumppanin. Sitten mieti,
minkälainen ihminen pitäisi sinusta ja missä voisit törmätä häneen.
Suosittelen nettideittailua kaikille. Mahdollisuudet löytää sopiva
kumppani ovat huomattavasti suuremmat kuin työ-kauppa-koti-haitarilla."


Oodi joillekin  2

Pidän ihmisistä jotka ovat riisuneet varmistimen.
Jotka eivät voisi harkitakaan pyöräilykypärää.
Jotka menee päin punaista jos mistään ei tule autoja
vaikka ne muut ihmiset näkevätkin.
Joille ei tulisi mieleenkään sanoa jollekin
voisiko tämä joku päivä lähteä vaikka kahville tai jotain.
"Tule syliini tänään juomaan viinaa"
on niiden kansallislaulu,
ihmiset joista pidän.
Jotka eivät puhu puhumisen vaan sanottavan takia.
Jotka hullun lailla ovat
alttiita maailman villipuraisuille.
Jotka tietävät sen ettei tunne mitään
olevan pahin tunne näkymättömän vaaleanpunaisen lampaan valeasussa.
Jotka pää edellä heittäytyvät elämysten jätetynnyriin
etsimään sitä jonkun hylkäämää
nuken morsiuspukua
vaikka vain siksi että ääni korvalehdessä käski tehdä niin.



Kuka pelkää pimeää  1

Mitä ajattelisit jos näkisit alikulkutunnelissa graffitin "Haluan tehdä sinulle mitä kevät tekee kirsikkapuille"?

No tämän saman "sloganin" näkee Meg Ryan (muistaakseni metron seinällä tms) Jane Campionin elokuvassa In the Cut. Joka on tosi painostavan nihkeän eroottinen "trilleri". Katselin dvd:n 2 kesää sitten. Google paljasti minulle että sitaatti oli yhden Nerudan rakkausrunon loppukaneetti.

Samana syksynä sitten annoin dvd:n lainaan eräälle, ja sinne tielle se jäi, ja samalla 2 muuta dvd:tä, Dog Soldiers oli toinen, ja toinen joku Gwyneth Paltrowin hehkeä draama.

Mutta. Mitä kevät tekee kirsikkapuille? Saa ne punertumaan? Kukkimaan?

http://www.woodlands.co.nz/file/CherryTree.jpg

http://en.wikipedia.org/wiki/Sakura

Eli kiinassa symboloivat naisen kauneutta ja seksuaalisuutta, Japanissa taas elon hetkellisyyttä, koska kukinta on ohi pian. Ulkonäkönsä puolesta taas pilviä. Mutta mitäpä ne Chilessä symboloivat, tai Suomessa. Entä sinulle?

Pilvet, seksuaalisuus, nopeasti ohi menevä kauneus. Minulle tulee mieleen orgasmi; haluan panna sinua niin että laukeat. Että rivien kupeissa olisi tuo, sanojen sisuksessa. Kaiken sen uuh aah takana, jotain noin roisia. Voisi varmaan toimia iskureplana paremmin kuin "Lähetään panemaan" tms.

Tein oman versioni keväällä (about samaan aikaan kun kirsikkapuut Japanissa kukkivat, siitähän on aina uutisissakin), haikuksi, tuosta sitaatista koska se tuntui niin yltiöromanttiselta, ja silloin olin suoralla päällä. Tein sen melko samaan aikaan kuin sen Oodin rakkaudelle. Tuli silloin kuunneltua paljon radiota josta pursuili iskelmien siirappista kieltä ja epämääräisiä ilmauksia.

Haluan tehdä
sinulle mitä minä
tekee sinulle.

Se mitä teen on sitä mitä haluan. Teen-sanassa olisi yksi tavu ja kaksi tarvittiin. Minä tekee, aivan kuin se olisi hän. Se joka haluaa on minä, ja joku muu minussa tekee. Se minkä aiheutan sinussa, on se mitä haluan tehdä sinulle. Se mitä sinussa tapahtuu kun ajattelet aivoissasi minua, on se minkä haluan tehdä sinulle. Haluan toteuttaa sen unelman mikä sinulla on minusta. En tiedä tarkalleen mutta haluan silti, oli se mitä vaan. En t a h d o tehdä, koska tahdon-sanassa on 2 tavua, ja vaikka olisikin 3, niin tahdon tehdä kuulostaa vaan huonolta. Pehmeältä kuin vaahtokarkki. Eikä sovi tähän yhteyteen.

Nyt haikun voisi muotoilla vaikka:

Halusin tehdä
hänelle mitä minä
tekee jollekin.

Eli en ole ihan sama ihminen enää, kohde tuntematon, itsekin vähän kolmannelta persoonalta tuntuva, mutta vain olosuhteiden eli rajoitteiden pakosta, mutta tunne ja halu ihan sama. Toisaalta eihän maailma ole edes haiku. Voi laittaa vaikka 6 suudelmaa otsaan, 9 halausta kaulaan, ja 13,1 silitystä polveen. Yltäkylläisyyden symmetria menettelee.

Haluaisinpa nähdä naisen joka saa ensin 5 orgasmia, sitten 7, ja sitten 6, ja alkaa raivoamaan että höh senkin vätys pilasit tantrisen astraalikehoni orgasmihaikun..!


Oodi rakkaudelle (20.3)  1

Rakastan sinua kuin kuuta,
tai no, enpä kyllä aivan samoin,
en voi kanssa kuun mennä kukkia poimimaan
ja silmäripsetkin puuttuu siltä.

Palvon sinua niin kuin aurinkoa.
Tai en kyllä ihan läheskään -
auringon kanssa en voi astua akvaariokauppaan kaloja seuraamaan,
eikä sillä korvalehtiäkään ole.

Jumaloin kuten tähtiä sinua,
tai, ei tuo kyllä kovin todelta tunnu:
en voi tähtien kanssa syödä porkkanalaatikkoa
eikä niillä sellaista napaakaan löydy.

Sinusta nautin kuin sateenkaaresta,
tai, kylläkin tuhat kertaa enemmän ainakin;
en sateenkaarien kanssa voi lähteä sulkapalloa pelailemaan,
ja, niiden ääntäkään en voi kuunnella.

Oikeastaan voisin vain sanoa että
olet sellainen kuin olet, sinä olet
sinä, ja tässä universumissa saan tuntea sinut
ja kokea meidät, ja se saa minut onnelliseksi kuin, vain se.


Monimutkainen pariutuminen?  5

Henkilöt:
minä
kaverini
nainen
naisen kaveri
kaverin veli
eräs toinen kaverini

bonusraita: naisen kaverin kaveri

1. Kaverini ja eräs nainen kohtaavat syksyllä koulun aloituskekkereissä. Tai ehkä minsan juttelua tms puistossa ennen baaria.
2. Vajaa vuosi tästä niin kohtaavat baarissa, kaverini samoin kuin niissä kekkereissä niin humalassa ettei muista tai tajua juuri mitään. Katoaa vessaan puoleksi tunniksi niin nainen kyselee hänestä minulta. Jälkeenpäin selostan tätä Mesessä kaverille, joka ei muista edes minkä naisen näki.
3. Puoli vuotta tuosta käyvät toistensa luona pari kertaa kahvilla.
4. Pari viikkoa tuosta nainen ja tämän kaveri törmäävät baarijonossa peräämme. Naisen kaveri yrittää heruttaa kaveriani baarin sisällä mutta kaveri ei lämpene. Ehkä koska naisen kaverilla on mies. Minua tämä ei kuitenkaan haittaa. Jututan naisen kaveria loppuillan.
5. Vajaa puoli vuotta tuosta kohtaan naisen ja naisen kaverin baarissa sattumalta kun muu baariseurani* on kadonnut. Saan 10 minsaa ronkumalla naisen kaverin kertomaan mese-osotteensa saattaessani häntä melkein kotiovelleen.
6. Seuraavan 2 viikon aikana kutsun naisen kaverin noin 4 kertaa baariin kanssani, siellä myös kaverin veli usein tai joka kerta.
7. Eräänä tuollaisena iltana minä ja eräs toinen kaverini niin humalassa ja muutenkin sekaisin että tämä kaverin veli saa jäädä melko kahdestaan tämän naisen kaverin kanssa juttelemaan jne.
8. En muista menikö yksi vai neljä kuukautta tuosta kun saan tietää että kaverini veli ja se naisen kaveri muuttaneet yhteen ja nainen raskaana.
9. Vajaa kolme vuotta siitä kun kaveri ja nainen kohtasivat opiskelijakekkereissä niin kaverin veljelle ja naisen kaverille, näiden käänteiden jälkeen, syntyy vauva.
10. Reilu vuosi tästä niin minä laitan blogimerkintäni tästä aiheesta Cityyn.
11. 17 minsaa siitä kun olen laittanut blogimerkintäni, sen tsekkaa joku nainen, joka päättää laittaa kommentin, joka johtaa siihen että...
12. No mutta se onkin tulevien blogimerkintöjen aihe se.

* Olin ehdottanut nettitreffejä yhdelle naiselle mutta sillä ei ollut junarahaa eikä soskukaan sellasia maksanut. Mailasin että mä maksan sille sen 40e niin pääsee viikonlopuksi luokseni. Se vaan luki sen mailin liian myöhään. Joten lähdin sitten perjantaina baariin. Jossa yksi kaverilta samalla viikolla tupakkaa pyytämään tullut oli ilmoittanut olevansa. No sen kaveri sitten ois lähteny kotiisa jos en ois tarjonnu sille mitään, joten tarjosin (olihan hän sentään erään naisen pikkusisko, jonka kanssa 5v aiemmin mailailin vähäsen), aattelin että sama siihen ne 40e käyttää. Ja kun olin käyttänyt, se katos jonnekin. Ja kun pyörin etsimässä sitä niin..

ps: 0. Vastasin 0,5v ennen kohdan 1. tapahtumaa Cityssä deitti-ilmoitukseen ja naisen kaverin kaveri (myöhemmin tuli ilmi) mailasi ja käski minua asentamaan jonkun ihme MSN Messengerin niin olisi helpompi tutustua. Ei kuitenkaan koskaan treffattu kun sattumalta huomasin hänen "Opettaisitko minulle tyttöjen välisestä ystävyydestä" (kämänny ja laittanu omalla nikillään vahingossa) ja hän oli niin nolostunut ja suuttunut että sen näin ja vielä kehtasin kuittailla hänelle siitä että katosi ja blokkasi jne enkä enää koskaan kuullut hänestä mitään. Juuri ennen tuota oli vielä kertonut olevansa täyshetero... Kun olin kertonut että bi-naiset ei minua oikein kiinnosta. Heh.


Runo sinulle  2

Minä odotan sinua veden juurella.
En tiedä kuinka kauan olet upoksissa ollut
kuulaassa pimeydessä.
Vaiko vasta uimassa
minua päin ulapalta.
Tai saavutko takaani samalle niemelle
hiljaa askeltaen.
En tiedä milloin tulet ja mistä.
Mutta minä odotan sinua täällä veden juurella
kaislojen hyväillessä tuulta.
Tämä maisema on kaunis
jo ilman sinua.


Lähestymisellä baarissa suhteeseen  4

http://www.city.fi/yhteisot/kyselyt/3191/results

Aluksi näytti että naiset lähestyisi enemmän, mutta kun otanta kasvoi niin ilmeni että miehissä on niin paljon niitä jotka lähestyy tosi monia, että ero jäi melko perinteiseksi. Noista saa summittaiset keskiarvot, ja ne on miehille 11 lähestymistä per vuosi, ja naisille 4 lähestymistä per vuosi. Jos tuosta raakkais sinkut pois, niin tulis noin 16 ja 6.

Jos oletetaan että sinkut käy sukupuolesta riippumatta baarissa noin 18 kertaa vuodessa. Niin silloin miessinkun keskiarvo on 0,9 lähestymistä per baari-ilta, ja naisen 0,3. Jos baarissa on yhtä paljon miehiä ja naisia niin silloin jokaista naista ja miestä lähestyy, ja hän itse lähestyy jotakuta, yhteensä 1,2 kertaa.

Vanha aviokumppani baarista -laskelmani:

2004 Suomessa solmittiin 29300 avioliittoa. Eli 58600 ihmistä pääsi avioliiton satamaan. Jos oletamme että puolet heistä kohtasi baarissa (tai tanssilavalla, diskossa, kapakassa, räkälässä, yökerhossa, jne muissa alkoholipaikoissa jossa yksi päätekijä on ihmisten kohtaaminen) niin se tekee siis 29300 ihmistä.

Tilastot kertovat että Suomessa on miljoona sinkkua, tai siis yksineläjää. Oletetaan että puolet noista on 18-50v, eli siis edes jonkunlaisessa naimaiässä. Oletetaan että sinkut käyvät keskimäärin joka toinen kuukausi baarissa (tai siihen rinnastettavassa) paikassa.

Siitä saadaan että Suomen sinkut käy vuodessa 3 miljoonaa kertaa baarissa.

Ja jos 30 000 heistä päätyy avioliiton satamaan, niin saadaan että kun menet baariin (tms) niin on 1% mahdollisuus että kohtaat jonkun jonka kanssa sitten joskus päädyt/pääset/joudut avioliiton satamaan ja siitä sitten ulapalle päin kohti tuntemattomia seikkailuja.

Jos taas sinusta sinkut käy keskimäärin kerran kuussa baarissa, niin tuosta saadaan avioitumisriskiksi per baari-ilta 0,5%.

Ja noita muitakin lukemia voit muutella sen mukaan mikä sinun mielestä on lähellä totuutta, niin saat mieleisesi riskin laskettua..

Muuten: se että avioitumisriski baareissa on 1%, ei tarkoita että kun käyt 100 kertaa baarissa niin takuulla pääset naimisiin.

Vaan laskentakaava olisi 100* [1 - (0,99 potenssiin sata)]

Laskekaapa nyt kaikki se teidän mielestänne mahdollisimman oikea riskiprosentti, ja miettikääpä sitä kun sitten seuraavan kerran menette baariin... Otsasuoni oikein tykyttää ja kämmenpohjat hikoilevat ja pitää nielaista vähän väliä.. "Ei helvetti... Viiden prosentin riski joutua naimisiin.. Toivottavasti se on ees mukava nainen.. *gulp*.. Onkohan se joku noista.. Hmmm.. Jos täällä on sata naista, niin riski on 0,05% per nainen, vai onko.. Ei helvetti, en koskaan ollut hyvä matikassa.. LISÄÄ KALJAA!"

Ehkä on lähempänä totuutta että sinkut käy keskimäärin kerran kuussa baarissa. Ja ehkä suhteista vain 10% johtaa avioliittoon..?

Eli 1,2 lähestymistä per baari-ilta, ja 0,5%*10=5% mahdollisuus suhteeseen. Mitä näistä saadaan?

Tietenkin muutkin kuin oikeat lähestymiset johtaa johonkin. Välillä joku vaan istuu samaan pöytään ilman taka-ajatuksia, tai on kaverin kaverin kämppiksen serkku, ja vähitellen jutellaan, jne. Ehkä kaikista suhteista vain puolet alkaa oikealla kunnon lähestymisellä.

Eli 1,2 lähestymistä per baari-ilta, ja 2,5% mahdollisuus suhteeseen sitä kautta. Tarkoittaako tuo siis että noin joka 48:as lähestyminen baarissa johtaa suhteeseen?

Jipii. Itseä on lähestynyt ja itse olen lähestynyt baarissa noin 43 naista. Eli kohta vois kosahtaa. Tosin osa on naisten lähestymisiä eli en tiedä voiko ne ihan kaikki laskea kunnon lähestymis -kategoriaan, mutta toisaalta, en laskenut mukaan yhtään tulen tai tupakan kysymistä, joista osa saattoikin olla ubermegaherutusiskureplayritelmiä.

Vaikka toisaalta, jos ei ole nopalla saanut 30 peräkkäisellä heitolla kutosta, niin seuraavalla heitolla sen kutosen saaminen on ihan yhtä todennäköistä. Mutta älkää kiusatko minua tuollaisilla faktoilla.

Ja tässähän onkin virhemarginaalia vaikka muille jakaa.

Mutta kyllä tiivistyksenä sanoisin että 40 iskumielellä tehtävää baarilähestymistä johtaa keskimäärin 1 suhteeseen.

Suomi24-treffien kautta nettitreffin sopineista 15% on päässyt seurustelemaan tms:

http://www.suomi24.fi/treffit/kysely

Ehkä keskimäärin 6 treffeillä käyneet.

6 nettitreffiä ja 15% riski seurusteluun (2,7% seurustelu per treffit - 3,4% jos adjustoidaan seurusteluriskiksi 19% eli arvioidaan mukaan myös ne jotka on päässeet yli yhden kerran seurustelemaan tuota kautta)
vai
40 baari-iskua ja 1 suhde ?

Oikeastaan noistahan saa melko saman riskin.

Näiden laskelmien valossa siis nettitreffit on ihan hivenen riskaabelimpaa suhteen kannalta kuin lähestyä baarissa jotakuta kuka kiinnostaa. Mutta sekin ero jää virhemarginaalien jyrän alle. Omalta kohdalta voin todeta tuon 2,7-3,4% seurusteluriskin nettitreffien perusteella melko oikeaksi.

Sellainen nyrkkisääntö minulla että vain 10% kanssa tulee tavattua useammin kuin kerran. Tuon kyselyn mukaan puolet on tavanneet toista useamminkin. Mutta se antaa ylioptimistisen kuvan, koska vaihtoehdoissa on mukana myös "aloimme seurustella" ja jos joku on treffannut 10 naista kerran, ja noiden lisäksi yhden kanssa alkanut seurustella, niin sen vastaus näkyy vain tuossa aloimme seurustella kohdassa. Ehkä muut treffaa kolmanneksen useammin kuin kerran. Muut ehkä sopii sellaisia puolen tunnin kahvisessioita, joka helposti voi jättää epäselvän kuvan että vielä haluaa uudestaankin tutustua arasti ja vieraskoreasti. Omat treffini on syväluotaavempia eli harvoin tarvitsee tavata toista kertaa epävarmuuden tms takia. Tuo 10%:ni on vain pyöristetty lukema, ehkä oikea osuus on jotain 15%.

Pidempiaikaiseen tuttavuuteen (no 1-6kk) on johtanut about puolet niistä joita olen tavannut useammin kuin kerran. Eli yleensä on ollut "hyvä" merkki jostakin jos tulee toinen tapaaminen. Harvoinpa naiset energiaa toiseen tapaamiseen enää tuhlaa jos niillä ei ole suht positiiviset kutinat.

Eli tässä jotain osviittaa baareilun ja nettitreffailun realistisuudesta. Toivottavasti vähentää pettymyksiä. "Höh, olen lähestynyt jo 20 naista eikä vieläkään suhdetta.. sniff nyyh ;["