Kesän pimeys

Asiaa naisista ja muista romanttisista asioista.

Näytetään kirjoitukset tammikuulta 2008.

Hiit Ledzö  1

Wikipedia 2 tuntia sitten: Heathcliff Andrew Ledger[1] (April 4, 1979) is an Academy Award-nominated Australian actor. After appearing in television roles during the 1990s, Ledger developed a Hollywood career. He has starred in both critical and financial successes, including The Patriot, Monster's Ball and Brokeback Mountain, and the role of The Joker in the forthcoming The Dark Knight.

Wikipedia nyt: Heathcliff Andrew Ledger[1] (April 4, 1979 – January 22, 2008) was an Academy Award-nominated Australian actor. After appearing in television roles during the 1990s, Ledger developed a Hollywood career. He starred in both critical and financial successes, including The Patriot, Monster's Ball and Brokeback Mountain, and completed the role of The Joker in the forthcoming The Dark Knight.

Niin ne asiat menee. Verbit vaihtuu. Mutta sitten kun tärkeissä kohdissa on is-sanan sijaan was-sana, se ei välttämättä tarkoita enää sitä että ihminen on kuollut, tai ihminen ei elä, vaan myös sitä että ihminen ei enää koskaan käy paskalla tai syö hampurilaista tai laukea supermallityttökaverinsa sisään, tai mitään muutakaan.

Eikä se noin päin mene. Se miten todellisuus koetaan määrittelee sen miten sanat valitaan. Maailma ei yritä jäljitellä sitä miten sanat on.

Maanantaina Heathia Alastomassa Hollywoodissa näin ja katsoin että näyttääpä pahalta. Kalpealta, silmäpussikkaalta.

Kuulin uutisen Ylen tv-kanavan yöradio-ohjelmasta tehdessäni blogimerkintää 100 deittiehdotuksen projektistani. Kuolinsyy oli tod näk itsari, joka johtui masennuksesta, joka johtui erosta Michelle Williamsista. Pitääpä varoa ettei yksikään treffini johda suhteeseen..!

Muutamia Heathin elokuviin ja minuun liittyviä anekdootteja:
Monster's Ball - nimimerkkini Cityyn panemassani lumipalloilmoituksessa (joka levisi Ircissä ja keskustelupalstoilla noin 100000 suomalaisen katseltavaksi), top 20 -elokuviani.
Four Feathers - möin kerran DVD:n netissä, transu (shemale) sattui ostamaan sen, ja pyysi että toimitan hänelle henk koht - en suostunut vaan postitin.
Casanova - meinasin kerran ostaa eräälle naiselle joululahjaksi DVD:n, mutta en sitten ostanut. Kerroin hänelle jälkeenpäin, jolloin hän kertoi että hänellähän jo on se, että olin mukana kun hän osti sen...
Brokeback Mountain - en ole katsonut sitä.
Dark Knight - en ole katsonut yhtään Batman-elokuvaa.


100 deittiehdotuksen projekti  1

Pelimiehessä on Adonis-nikin viestinippu jossa ensin kertoo tehneensä 125 lähestymistä viikonlopussa, ja lopulta pääsee tuhannen lähestymisen tavoitteeseen kuukaudessa, 4 päivää ennen kuukauden päättymistä. Eli noin 38 lähestymistä per päivä.

Otin äsken tavoitteekseni tehdä 100 treffiehdotusta tällä viikolla. En lainkaan Pelimies-opuksen takia, muistin sen vasta tehtyäni äsken kymmenennen. 24 minuutissa. 8 ennestään täystuntemattomia. Ja aikaisemmin päivällä taisin yhden treffiehdotelman tehdä. Taisin kutsua tiskaamaan. Ehkä käytän tuota muihinkin. Katsotaan saanko 5 tiskaamaan samalla kertaa...

Motiiveina ei siis testi tai jäljittely. Vaan vitutus, tyhjyys, masennus. Ei ole ollut paljoa mitä odottaa, ei tunnetta että joku odottaa minulta jotain. Tai ajattelee minua. Näin saan sen melko keinotekoisesti. Siis jos joku sadasta suostuu. No, olenpahan edes yhteydessä joihinkin. Kommunikoin, yritän. Voi olla ettei suostumis- tai edes vastausprosentti kohoa isoksi, koska eipä tässä kerkeä paljoa turista per lärvi.

Oikeastaan jo se että saan sovittua treffit mutten mene sinne, tai se että saan sovittua ne mutta perun ne, tai saadaan ne sovittua mutta nainen peruu ne, on jo jotain. 4 kuukautta 3 viikkoa kuitenkin jo ilman treffejä. Enkä ole yrittänytkään sopia paljoa. Alustavasti ehkä kolmet mutta aina tuli jotain. Oikeastaan väsymystä. En jaksanut ihan kunnolla niitä sopia, päätin päivän ollessa käsillä että mieluummin nukun sen päivän tai koko viikonlopun kuin löpisen jonkun tuntemattoman seurassa.

Eikä tämä kauaskestoinen ratkaisu ole. Ehkä viikon lisäaikaa keksiä muuta järkevää.

Vituttaa tämä blogikin. Näillä on kai keskimäärin 2-3 lukijaa, vieraskirjasta ja muusta päätellen. Enemmän olisi silmäpareja tutustumassa läppään jos kirjottaisin paperilapulle jotain ja tiputtaisin kadulle. Jos se vain olisi esim pastellinvihreä lappu, niin varmasti 3-4 poimisi sen ylös, katsoisi mitä siinä on, ja heittäisi menemään, kunnes joku tunkisikin sen taskuunsa tai se katoaisikin loskan alle.

Mutta voin sanoa odottavani innolla mikä suostumisprosentiksi muodostuu. Se on sentään jotain.


Rakkaus Järkevä  1

Katoinpa Dr Philin deittailuerikoisjaksoa, LoveSmart tai joku sellanen, 2-osanen eli huomenna kai tulee jälkimmäinen osa.

Pitää vaan kysyä että mitä vittua Dr Phil tietää deittailusta tai sinkkuudesta? Mitä se on ollut yli 30 vuotta naimisissa..?!

Ohjelman anti oli about tämä (siis aivan kuin olisinkaan ollut mitään mullistavaa informaatiota Phililtä osannut kaivata):
- älä syö riisiä sormin
- älä vittuile toiselle jatkuvasti esim siitä että hän on maalaisjuntti
- katso deittikumppania silmiin
- älä treffaa toista uudelleen jos hän vaikuttaa selvästi alkoholistilta ja uhkapeluriaddiktilta
- puhu muustakin kuin horoskoopista ja säästä

Jaksoon oli tunnuttu valitun melkoisia bimbokeissejä. Joku Miss Kalifornia joka olisi halunnut treffata miehen (palkattu näyttelijä joka yritti olla mahdollisimman kamala) uudelleen vaikka se vittuili jatkuvasti tarjoilijalle ja sopi samalla treffejä x-tyttökaverinsa kanssa...


Parit sarjikset  1

1 - Lehtiotsikko: Graffiti huutokaupattu huippuhintaan!
2 - Monitorilla Banksyn kotisivuilla piirros: huutokaupassa taulu jossa lukee "Why do you keep buying this shit?!" Käsiä ilmassa useita.
3 - Valokuva: Edellisen ruudun piirros seinällä kehyksissä, alla keskellä sohvaa mies jolla apeahko ilme, kädet sylkyssä.
4 - Graffiti risteyksessä: Edellinen ruutu.
5 - Tv-uutiset: Banksyn risteysgraffiti on huutokaupattu ennätyshintaan.

http://fi.wikipedia.org/wiki/Banksy

1 - Juristi: Miksi te haluatte avioeron?
2 - Mies: No, hänelle muutama on 2-3, minulle taas 3-5. Hänen mielestä muumeilla on 4 sormea, minun mielestä 10. Hän sanoo "puolet enemmän" kun tarkoittaa "2 kertaa enemmän". Hän ei tiedä mitä eroa on luvulla ja numerolla.
3 - Naisen tyly ilme.
4 - Juristi: Asia selvä. Laitan tähän että "sovittamattomat ristiriidat".

1 - Mies ja nainen ovat ensitreffeillä, kirja-alen kasoja tutkimassa.
2 - Nainen: Hei kato, tämä on tällänen kiinalainen kama sutra, katso tätäkin asentoa..!
3 - Mies on syventyneenä Dostojevskin Valkeisiin öihin. Ajatuskupla: Vittu tästä ei tule mitään.


Varpajaisillan tunnelmia  1

Ostin lauantaina Pelimies-opuksen Anttilan alelaarista, ja lueskelin illalla yhden kokonaisen kappaleen keskeltä, 40 sivua, ja parit pätkät sieltä täältä. Ennen varpajaisia joihin olin saanut kutsun alkuviikosta.

Kun ekan kerran eksyin netissä player-sivustolle, sain seuraavana päivänä ekat numerot baarissa ever, ja vieläpä kahdet. Vaikken edes toteuttanut mitään oppeja.

Varpajaiset oli ihan ok, juomaa ja ruokaa ja äijiä. Niin ja joku vauva mikälie.

Mentiin sit yhteen suht kökkö paikkaan ja vieläpä sen talviterassille. Tuli suht pian tosi kylmä mutta sinnittelin oluttani litkien. Kun sain loppuun sanoin että lähden vessaan. Varpajaisisäntä alkoi kiittää illasta, jota ihmettelin, kun olinhan toki palaamassa vielä heidän yhteyteen.

Olin saanut kuvan että he ovat pian lähdössä. Vessassa oikean käden käsineeni tipahti pönttöön.

Kun palasin en mennyt ulos vaan jäin norkumaan ulosmenon lähelle että näkisin kun kaverit poistus ja liittyisin matkaan. Istuin tunnin eitä mitään näkynyt. Olivatko he poistuneet kun olin vessassa, vai jääneet vielä sinne terassille? Vaikea uskoa ettei kukaan tuntiin käynyt tilaamassa mitään. Toisaalta vaikea uskoa myös sitä että minusta ei kukaan kuule tuntiin mitään eikä soita missä olen. Mutta ei toisaalta niinkään vaikea.

No käpöttelin sitten lempibaariini. Lempipaikalle. Eli baarijakkaramaiselel tuolille kaiteen viereen istumaan niin että edessä avautuu vähän alempana muu tila ja pienehkö tanssilattia jne. Olin istunut noin 1-2 kipaleen verran kun edessä köpöttää nainen jonka kanssa lukittuu katsekontakti. Nainen liukuu kaiteen luokse, ojentaa huulensa supussa, katson huulia, ojennun ja... Vuoden eka suudelma näkee yönvalon. Naisen suu ja pää liukuvat normaaliasentoon ja nainen kävelee sinne minne olikin kävelemässä.

Nainen oli HB7½. Mietin kauan mistä tuttu ja kun näin purjehtivan taas editseni niin tajusin että se Alkon myyjä.

Johtuikohan tämä saas jonkunlaisesta itsetuntopiikistä, joka tulee kun on lukenut vähän player-asiaa. kuin silloin 14.8.04 kun ekat baarinumerot sain? En siis käyttäytynyt mitenkään erilailla, en tehnyt mitään temppuja.

Parasta tietenkin se että sen naisen leuka hipaisi sitä kusista (tosin jo kuivunutta) käsinettäni sen kurottautuessa minuun päin, kun käsineeni lepäsivät siinä pöytätasolla edessäni...

Viikon alussa tipautin vahingossa kotonani vessapaperirullan pönttöön, eli melkonen hoplaa-viikko.

Valomerkin jälkeen huomasin Alkottaren taluttavan ulos yhtä jäbää, jonka naaman ja nimen tiedän. Olivat varmaan saapuneet sinne baariin yhdessä.

Eli, yhteenveto:
- suutelen baarissa tuntematonta naista
- emme tunne ennestään
- nainen on baarissa miehen kanssa
- nainen ei ole kovin humalassa
- kohtaamisen alun ja lopun väliä on 5-6 sekuntia
- emme vaihda sanaakaan
- nainen ei ole kovin ruma
- unohdan kokonaan sen missä vitussa kaverini luuraavat

Sunnuntaiaamuna heräsin sitten kainalossani puoliksi järsitty riisipiirakka, jonka päällä kuivahtanut Edam-mätkyle.