Blogi

Näytetään kirjoitukset kesäkuulta 2006.
Seuraava

kesäkolli saa paikan auringossa.  6

SEIS MIES!

Haussa on yli teini-ikäinen ja alle keski-ikäinen vahva isokokoinen mies . sinulla tulisi olla kilometrin mittainen...pinna ja yli keskitason älykkyysosamäärä. Olet omillaan toimeentuleva ja sinulla on korkea työmoraali.Pystyt olemaan aina oma itsesi, tulet toimeen ihmisten kanssa myös alkoholin vaikutuksen alaisena. omaat tai vähintään ymmärrät/jaksat sairasta/väsynyttä/mustaa huumoria. Olet kiltti muttet vässykkä.Et ole allerginen eläimille etkä elämälle .et pelkää vahvoja koiria etkä poliisia.harrastat muutakin kun kotona oleilua ja ystäviäsi ei voi laskea kahden käden sormilla. Mielestäsi seksi ei ole yliarvostettua. Ruoanteko taidot katsotaan isona etuna:D
Pidät naisista joilla on kokoa,ulkonäköä ja suorituskykyä. sama pätee myös moottoriajoneuvoihin joista myös pidät kovin. eli jos kätesi on karkeat ja tuoksut miehelle ,molemmat kiveksesi ovat laskeutuneet ja vaimosikin antaa luvan niin odotan yhteydenottoasi.


kesäh  1

tietää et kesä on tullut kun vituttaa (anteeksi) lähtee töihin aamulla kun aurinkopaistaa.
viikonloppuna opittua:
on ihan sama minkä ikäinen mies on, asioiden räjähtäminen motivoi.:)hehhehhe
jos ei juo ollenkaan alkoholia viikonloppuna, saa pidemmät unet ja silti viikonloppu tuntuu kestävän pidempään.



napalm satan sixsixsix  2

jännityksellä heräsin aamuun 666...aika hiljasta toistaseks.nostradamus on kyllä mun idol...kaveri lähtee kiinaan tänään, sitä kuumottaa.hiihihih.
olikse ilmestyskirja vai nostradamus ko ennusti että tulee kolme antikristusta : napoleon , hitler ja XXX.
jengi on mehuttanu et se kolmas olis bush (tai siis bushin takapirut) mulukku jätkä sekin mut en antas sille arvonimee antikristus. kerta tää päivä ennustettu maailmanlopun päiväksi, niin olisko se sitten niin että tänään se antikristus syntyy jossain. niin että kaikki jotka meinas synnyttää tänään , tein lapsi saattaa olla antikristus ja tullu tänne tehtävänään tuhota maapallo.
mielenkiintonen juttu sinäänsä.. . .


hohhoiijjaaa..  1

se viikonloppu oli sit siinä,voishan sitä iisimminki ottaa, jos osais...:)keskisuuri elin otsassa muistuttaa et töissähän sitä taas ollaan.
viikonloppu vei äänen mennessään, jäljellä käheetä murinaa ,tulikohan huudeltuu liikaa vieraisiin pöytiin hihihiiii. silmät ei oikee meinaa pysyy auki, univelka kasvaa ja kasvaa ....etiäppäin >>>



Seuraava