2. päivä ilman nielurisoja

  • Anu

Kyllä minä olisin odottanut pahempaa. Eikö sitä tuskaa tulekkaan!?! Mitä häh! Aika leppoinen päivä on ollut. Heräsin ysiltä, otin lääkkeet ja laitoin 11 aikaan uudelleen pitkäkseni ja vetäsin 5 tunnin päikkärit:) Radio oli päällä ja puhelin korvan juuressa - veli oli soittanut 6 kertaa, eikä mitään havaintoa. Netistä vakoilin hieman tuota Panacodia mitä syön, niin sehän sisältää kodeiinia, mikä on opiaatti ja aiheuttaa riippuvuutta. Kyllä mun mielestä tuollaisesta vois jo lääkettä määrätessä mainita! Mutta ei ne toisaalta antanutkaan kuin 50 poretablettia, ei sellainen määrä varmaan mitään riippuvuutta ehdi aiheuttaa. Annostus on 6krt/päivä ja sairaanhoitaja sanoi, että kyllä niitä voi 8 ottaa jos oikein on kipeä. No tänään olen napsinut vasta kaksi, aika vähällä siis.

Mutta jos ei nieleskele, niin olo on aivan mainio, ihan kuin mitään ei olisi tehtykkään! Tulehduskipulääke joka on tablettina 2krt/päivä täytyy murskata ihan jauhoksi, muuten s.a.t.t.u.u. Mutta soseruoka ja vanukkaat menee ihan kepeästi alas. Jäätelökiintiö on jo täynnä, eikä tee enää yhtään mieli mitään makeaa.

Veli kävi hakemassa postista lipaston jonka tilasin. Illalla kaveri kävi kylässä, toi hurjasti musiikkia, lehtiä ja soseruokaa. Parhautta. Ihanaa olla passattavana:)

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 11:19

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
3 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus