Blogi

Näytetään kirjoitukset joulukuulta 2006.

Joulumieli  3

Ostin jo marraskuussa ensimmäisen joululahjan; löysin ystävälleni jotain mikä sopii hänelle kuin sialle ottatukka. Itse askartelin paskartelin kortin: Rauhallista joulua ja siunausta vuodelle 2007, rakkaudella Anu. Tänään kaiken kiireen ja hässäkän keskellä lähdin viemään sitä hänelle, nauratti jo valmiiksi kun tiesin miten hauska se hänen mielestään olisi:)

Ystäväni tuumasi, että älä tuo mulle noita sun joululahjojas. Kun ei hänkään ole mitään ostanut.
En kyllä rehellisesti sanottuna muista milloin olisin tuntenut oloni näin tyhmäksi.

Uni kirvelee jo silmissä, tämän päivän liikehdintä:

1 x sörnäinen - vallila - sörnäinen
3 x sörnäinen - keskusta - sörnäinen
1 x keskusta - ullanlinna - keskusta

Nyt on kuitenkin kaikki asiat hoidettu, huomenna saa rauhassa pakkailla ja sitten nokka kohti pohjoista, jospa se joulumielikin löytyisi sieltä..

ps. myydään halvalla pipo missä lukee "retku"



Seuraa tarjolla!  5

Jos tahtoo oravaseuraa, kannattaa mennä oravasaa... eikäku siis Seurasaareen!:) Kostean metsän tuoksu ja merituuli, ihanaa! Viime kesästä asti olen höpöttänyt Seurasaaresta ja kysellyt kaikilta että lähdettäiskö seuraavalla bussilla Seurasaareen. Kuten hyvin arvaa, kaikki on innosta kiljuen sinne lähteneet. öhöm. No, tänään otin jalat alle ja painelin sinne japanilaisten ja lapsiperheiden seuraksi.

Nyt on kot-kot uunissa, kauhia näläkä tulee tuollaisesta ulkoilusta! Seuraavaksi syöksyn psykologian tutkimusmenetelmien kimppuun - mitä pidempään tuollaisia tympeyksiä siirtää, sitä suuremmaksi ne muodostuvat.

Mukavaa itsenäisyyspäivää, juuri sinulle.


Valmis! Pyyhkimään!  3

Suurella tekijän ylpeydellä kiikutin gradun tänään postiin. Mustat kiiltävät kannet ja kultaiset tekstit, kyllä oli komia!

Hitusen kummallinen olo kun ei ole mitään mikä painaa mieltä. Höh. Käytiin yhdellä perjantaiolusella, nyt kuuntelen rokkia ja teen piparitaikinaa. Huomenna Peuriksen kanssa leivotaan pipareita ja torttuja ja lipitellään glögiä, m.u.k.a.v.a.t.a!