Blogi

Näytetään kirjoitukset toukokuulta 2006.

Sateista  1

Tukkoinen olo. Join eilen oluen (1kpl) ja poltin tupakan (1kpl) ja valvoin liian myöhään. Säälittävää, että noista aineksista saa itsellensä huonon olon, mutta sitä huomaa kyllä että mikä on itselle hyväksi ja mikä ei. Eilen ja tänään ollaan yhden uuden tuttavuuden kanssa kirjoiteltu paljon jumalasta ja uskomisesta, todella mielenkiintoisia juttuja, mielenkiintoinen ihminen.

Aamulla kävin pitkän kävelylenkin merenrannassa, kaunista kaunista kaunista! Kostea ilma ja sumusta ilmestyy laivoja ihan yllättäen. Sateen tuoksu on ihanaa...

Tänään minua taas muistutettiin siitä, että kaikkia juttuja ei tarvitse aina analysoida ja spekuloida, vaan joskus asioiden voi antaa mennä ihan omalla painollaan. Tää on kyllä mun heikko puoli ja sellainen juttu, minkä voisi muistaa useamminkin!


Ihana perjantai!  1

Tänään heräsin hymy naamalla ja heti soi puhelin- rakas ystäväni siellä soitteli ja kertoi kuinka sekopäinen on:D
Kesken aamupalan radiosta soi Valvomon "Mikä kesä"-biisi ja täytyi heti laittaa jalalla koreaksi. Hullu, keikuttaa yksin persettään myslit poskessa. Mutta oon ihan varma, että jos kaikki maailman ihmiset kuulis tuon biisin heti aamulla, niin maailma olis varmasti ainakin hetken aikaa paljon parempi paikka. Joo-o, oha se varma!

Kohta on viikon kohokohta, saunavuoro ja uinti. Harmi vaan, että tän asunnon vakituinen asukas palaa ensi viikolla kotiin ja minä joudun luopumaan tästä ylellisyydestä... Kesäkuun alusta minäkin saan sen oman asunnon ja kaikki omat tavarat Oulusta tänne Helsinkiin. Saas nähdä miten sitä tottuu kun asuintila pienenee 50:stä 18 neliöön:) Voi olla et jossain välissä tunne seinien läheisyydestä on voimakas.

Olen kirjoitellut tänään monen ihanan ihmisen kanssa, mukava päivä! Ja eihän sitä tiedä vaikka se vielä tästä paranee jos innostuis lähtemään illalla hippaloimaan. Valvomo olis keikalla Haagassa ja posteljooniystäväni Huovisen Tommy Itäkeskuksessa. Niin ja Mendocinossa olis Pro Roketsuvoorum! -ilta. Täällä kyllä tuo tarjonta on aika eriä kuin Oulussa, mutta siltikin tekis mieli saunan jälkeen käpertyä sohvannurkkaan, katsoa hyvää elokuvaa ja natustaa herkkuja. Yksin se vaan ei ole niin mukavaa. Baanalle siis, sano mummo kun hangesta nousi:D

Että ei muuta kuin toDELLA mukavaa viikonloppua kaikille! Toivottavasti löydätte parempaa tekemistä kuin tämä lukemisen:D

Anu (ihan kesäfiiliksissä)


Peli avattu!  1

Ajattelin siirtyä tälle vuosituhannelle ja ruveta rustaamaan blogia. Aika hyvin naiselta joka vielä vuosi sitten ihmetteli muistitikun ihmeellisyyksiä, eikä vieläkään omista televisiota:)

Mun sisko Englannista oli käymässä täällä mun luona, oli raasu toipumassa silmäleikkauksesta. Ollaan pari päivää istuttu pimeässä verhot kiinni, kokeilkaapas - siitä tulee muuten aika psykedeelinen olo! Nyt kävin saattelemassa sen junalle ja aina on suru puserossa kun niin harvoin nähdään <3

Ulkona paistaa aurinko ja gradumatskut katselevat syyllistävän näköisenä. Päätän tehdä kompromissin; ensin lenkille ja sitten niiden kimppuun!