Blogi

Näytetään kirjoitukset kesäkuulta 2006.

Ranteet auki  1

Hassulta näyttää nyt tuo viimeksi kirjoitettu, sillä Vilppu oikeasti iski talttahampaansa eilen mun ranteisiin niin että lääkärireissu tuli. Minäkin pidän itseäni muka tosi kovana gimmana, mutta taju meinasi lähteä kyllä useampaan kertaan kun sen verimäärän näki... Uuuh. No kiltti lääkärisetä puhdisti ja laittoi laastaria, hyvä ettei puhaltanut vielä:) Tänään vielä aika kädetön meininki, mutta pikkuhiljaa paranemaan päin. Toivottavasti menee tuo tulehdus ohi ilman antibiootteja, jostain nimittäin luin että esimerkiksi suoliston bakteerikannalla menee jopa puoli vuotta palautua entiselleen yhden antibioottikuurin jälkeen. Uskomatonta! Ja sellaisia ihmiset jauhaa kuin heppa kauroja! Onko niin, että nykyään on unohdettu kokonaan ihmisen kehon ihmeellinen kyky paikata virheet ja luotetaan vain liiaksi lääkkeisiin ainoana parannuskeinona? Hmmmm. näihin mietteisiin laitan kylmägeelipussin kanssa tutimaan:)


Varastoduunari  1

Minä sain töitä. Olen nykyään varastoduunari. Aika hyvin viittä vaille maisterilta:) Nyt minä sitten varmaan olen se prekariaattien tarkoittama paskaduunin pätkätyöntekijä... Mutta jonkin aikaa sitä vaikka seisoo päällään, kunhan leipää riittää. Ja onhan ne ensimmäiset hetket siellä hirressäkin kaikkein vaikeimmat, et kyllä kaikkeen tottuu. Eivaan ihan vakavasti ottaen se duuni on niin tylsää, etten voinut sellaista kuvitellakkaan. Mutta masokistisen luonteenlaatuni mukaisesti ajattelin, että se on ihan hyvä välillä muistaa että se raha ei kasva puissa, vaan se tulee raatamisesta. Ja jos joku ihminen voi tehdä tuollaista työtä vakituisesti, niin kyllä minäkin sen yhden kuukauden kestän! Ja tietysti haaveilen, että pääsen ajamaan sillä trukilla:D

Yksi ilonaihe viime aikoina minulle on ollut se, että veljeni perheen preeriakoira Vilppu on hyväksynyt minut laumaansa. Ei enään nilkkojen pureskelua eikä verenhimoisia hyökkäilyjä kohti ranteita, vaan rapsunkerjäystä ja syliin tunkemista. http://irc-galleria.net/view.php?nick=Snu&image_id=34857589
Nytkin se istuu minun sylissä pienellä rullalla. Miten toinen voikaan olla noin suloinen!! <3


Uusi koti ja uudet kujeet:)  1

No nyt sitten minulla on uusi koti. HUH. Reilun kuukauden irtolaiselämä päättyi, hauskaa aikaa tavallaan, mutta on se vaan ihana kun pääsee omaan pieneen pesään:) Vakuutustoimistossa täti the virkailija väitti että ei 18 neliön yksiöitä ole olemassakaan. Teki mieli sanoa, et OIKEESTI se mun asunto on 270 m2 hirsihuvila järven rannalla ja mää vaan valehtelen asuvani 18m2 kerrostaloyksiössä... Jäi muuten vakuutukset siitä firmasta ottamatta, tunteitani loukattiin verisesti!:)

Viime aikoina ollut pieni nettipaussi, mikä teki oikeastaan mulle ihan hyvää. Kävin vajaan viikon pohjoisessa ja nautin luonnon vihreydestä. Täällä betoniviidakossa ei kesän tuloa edes huomannut. Vielä kun saa polkupyörään uuden sisäkumin, niin täytynee ruveta rullailemaan hiukan vihreämmille seuduille.