Blogi

Näytetään kirjoitukset toukokuulta 2007.

Torstai  2

Aika hyvä päivä hei!

- ylipositiivista palautetta ja kiitoksia tiiminvetäjältä hyvin tehdystä työstä
- esseestä täydet 5
- pomoa ei näkynyt koko päivänä
- pullaa iltapäiväkahvilla (nam)
- pyörä toimii
- karkasin töistä jo kolmelta
- tutkinnon viimeinen essee on kohta valmis
- päivälliseksi chilitonnikalanuudelia (nam)
- iltapalaksi lakritsimatto (nam)

:)


Lähellä on jo  2

Viime aikoina olen ahkerasti (muahaha) nykertänyt viimeistä esseetä. Se kertoo aivovammoista. Kun on aikansa lukenut millaista jälkeä päähän kohdistuneista iskuista tulee, niin kävin ostamassa pyöräilykypärän. Voi se on niiiiiin hieno! Viininpunainen ja kiiltelee komiasti, sellainen pottamalli. Oih! Aika noloa tunnustaa, mutta olen minä sitä välillä pitänyt täällä sisälläkin, näyttää niin hienolta:/ Ja onhan se turvallista, voi vaikka kompastua tietokoneen johtoon tai jotain.

Kummallista että mun blogijutut kertoo nykyään aika paljon kaikista teknisistä vimpaimista, mutta tämän tahdon vielä sanoa: Vanha puhelimeni meni rikki, siis ihan päreiksi. Samalla häipyivät kaikki puhelinnumeroni jotka tietenkin olivat puhelimen muistissa. Miksi ne sinne muistiin olivat menneet, eivätkä sim-kortille? Raivostuttavaa. Noh, uusi puhelimeni on vaaleanpunainen ja sen myötä olenkin pyytänyt kaikkia kutsumaan minua nimellä Lady Anu.

Siinä on kamera, mp3-soitin, bluetooth, radio ja näytönsäästäjä. Tosi huonosti kuuluu puhe, mutta se on nätin näköinen.


Kylähullu  1

Kylähullutus on täällä taas! Hurjasti hyvää musiikkia ja letkeää menoa. Tällä kertaa olen festareilla töissä esittelemässä sitä työtä mitä teen. Tänään huippukohta mitä odotan kovasti on Ska Cubano *lanne vatkaa jo*. Eilen oli hitusen ankeaa, vesi tuli teltan katosta läpi ja koko kenttä oli ihan kuravellissä. Mutta onneksi olin hyvin varustautunut, ei mitään probleemaa.

Aurinko paistaa, ihana päivä tulossa...


Oppia ikä kaikki  2

Koko pitkän päivän olin seminaarissa, mielenkiintoinen ja opettavainen kokonaisuus. Yksi mieleenpainuvimmista oli mies, joka luennoi verkostoitumisesta. Hän kovalla äänellä, takki auki reteesti kertoi siitä miten ihmissuhdeverkostoista saadaan paras mahdollinen hyöty. Sellaiset kontaktit, joista ei oman aseman edistämiseksi ole mitään hyötyä odotettavissa, täytyy katkaista. Esimerkkinä hän kertoi, miten kaksi hänen työtoveriaan pyysivät häntä lounaalle. Hän sanoi Pertille ei, koska Tiinasta on hänelle enemmän hyötyä. Jos hän tahtoo pyrkiä urallaan eteenpäin, hän ottaa selville moneltako toimitusjohtaja kuntonyrkkeilee ja järjestää itsensä salille samaan aikaan. Näin se kuulkaas maailma ja business pyörii.

Pieni huokaus kiitoksen kera lähti yläkertaan; olen niin onnellinen että minun ei tarvitse elää sellaisessa verkostossa. Että on mahdollisuus valita.


Hopparin hikeä  2

Vappuna sattui aika hauska juttu April Jazzeilla. Hurjasti tanssattiin Don Johnsson Big Bandin konsertissa kun laulaja heitti pyyhkeensä yleisöön. No tietysti se läsähti mun olkapäälle. Mahtavaa. Lindgrenin hikinen pyyhe. Mun kaveri oli aivan innoissaan, että sää et varmaan pese sitä milloinkaan! En tietenkään, 90 celssiusta pyörähti heti tänään. Mutta pyyhe on komia, iso ja pehmoinen ja lapussa lukee Sokos Hotels. Anteeksi.