Blogi

Näytetään kirjoitukset maaliskuulta 2007.

Unelmakämppä  2


Hullun tuuria  2

Eilen aamulla unohdin kassin metroon. Voivoivoi kun HARMITTI! Tänään menin kyselemään sitä löytötavaratoimistosta ja siellähän se minua odotteli! Ihania ihmisiä jotka palauttavat toisen tavarat, kaikki oli tallella!

Mulla on kyllä ollut aina tosi hyvä tuuri, melkein kaikki kadottamani tavarat olen saanut takaisin. Ehkä joskus pitäis hukata jotain itselle todella tärkeää niin oppis olemaan vähän huolellisempi ja pitämään tavaroista kiinni.

Mutta minkäs teet kun ajatukset on aina jossain ihan muualla, niin ei sitä voi sentään KAIKKEA muistaa:D


Sitähän se!  3

Mustanuoli, eli se kauan kaivattu ja kyynelsilmin odotettu kuoritakki on saapunut kotiin! Vähän aikaa nyt vaan naulakossa lepäämässä, olen minä käynyt sitä aina välillä silittelemässä. On muuten kaikilla herkuilla ja viimesen päälle upia! Hahaaa!

Uskomaton juttu kyllä miten sen sain. Lauantaina Puhoksen Intersportin myyjä lupasi soittaa Haglöfsille ja kysyä sopivaa takkia. Tänään hän pirautti minulle: takkeja ei enää ollut Haglöfsillä, mutta hän oli kysellyt sitä muista Intersporteista ja Sellosta löytyis yks. No minä karautin Selloon ja siellä se ihanuus oli minulle varattuna. Aivan järjettömän hyvää asiakaspalvelua! Huomenna kyllä soitan sen tytön pomolle ja kerron miten mahtavasti hän hoiti jutun.

Ihmiset, käykää Intersportissa. Siellä tulee hyvä mieli.
Niin ja menee kaikki rahat:)


Kuortako vain?  2

Tämä viikonloppu meni aika tarkkaan kuoritakin etsinnässä. 13 liikettä ja sitten viimeisestä ne lupas kysyä että josko Haglöfsin tehtaalta sais mulle tilattua sopivan. Mitään ongelmaahan ei tietenkään olisi jos tahtois kirkkaanoranssin takin tai jos sattuis olemaan kokoa 42.

No toivottavasti takki ehtii pääsiäiseksi, silloin lähdetään tyttöporukalla Leville. Voi kun minä jo odotan, tulis pian! Lunta, aurinkoa, hiihtämistä, makkaranpaistoa... hiphei! Uudet sukset on vielä Intersportissa voitelussa, kovasti jo kantapäitä kuumottaa että pääsis niitä kokeilemaan:)Vaikka onhan se aika hullua lähteä matkustamaan melkein 1000km suuntaansa, sillä rahallakin pääsis jo etelän lämpöön. Mutta en minä sinne nyt tahdokkaan, vaan lappiin!

Tänään tuli ihan oikea kevät Helsinkiin. Bongasin ensimmäiset avoautot, lokit, rullaluistelijan ja kävin ostamassa jäätelön. Aika huippua hei!


Vampyyrijuttu  1

Tiitteränä menin luovuttamaan verta tänään. Huitaisin mehut naamaan ja liikkeelle, ei tänne ole tultu tuleen makaamaan! Kotimatkalla ajattelin ihan vain pikkaisen pistäytyä kenkäliikkeessä ja voivoivoi mitkä unelmien kengät sieltä löysin! En tiedä johtuiko kiihtymyksestä vai siitä verenluovutuksesta, mutta kun se myyjä rupesi luennoimaan kenkälankeista niin rupesi silmissä mustenemaan ja huone heilumaan. No ei muuta kuin tuolia alle ja päätä polviin, hiki valui mahaa pitkin ja tippui otsalta. Myyjä kiikutti vettä ja salmiakkia, oli raasu ihan kauhuissaan.

Sitten vaan varovasti köpötellen kotia kohti, ei passaa tässä iässä enää tuollain riehua.


Vanhuus  6

Tarkkasimmuiset sen jo huomasi, mulla oli synttärit! Taas vuosi lähempänä keski-ikää. Ryppyjä silmäkulmissa. Hedelmällisyys vähenee. Tukka ohenee. Selluliittia. Ympäristö odottaa aikuista käyttäytymistä. Vanteita vyötäröllä. Ei puhettakaan nuoren heleästä ihosta. Selkää särkee.

No onneksi ikänsä voi aina valehdella, itselleenkin:)