Blogi

Näytetään kirjoitukset heinäkuulta 2006.

Muutoksia  4

Yksi elämän ihanimmista asioista on sen yllätyksellisyys. Asiat voivat muuttua yhtäkkiä ympäriämpäri ja sitten vain yrität räpiköidä mukana...

Sain työpaikan, aloitan elokuun alussa. Vaikka aluksi en niin innoissani ollutkaan, niin nyt kyllä tuntuu aika hyvälle! Ei mulla mitään intohimoa siihen duuniin ole, mutta ehtiihän tuota. Vaikka mihin.

Syyskuussa lähdetään kaverin kanssa joogakurssille, ei vielä päätetty minne. Paikkoja on niin paljon, kertokaa jos teillä on hyviä kokemuksia jostakin!


Kysymys  1

Siina esitti kysymyksen: " Kaikista maailman ihmisistä ja hahmoista, elossa olevista, kuolleista tai kuvitteellisista, kenen kanssa haluaisit illastaa? Mistä keskustelisitte? Ja ennen kuin kukaan ehtii sanoa, niin kyllä, osaisitte puhua samaa kieltä, kaikilla olisi näkö, kuulo ja puhekyky eikä kukaan olisi nälkälakossa tai söisi illallisseuralaistaan vaikka olisi hirrrrmuinen lohikärmes."

Mielenkiintoinen kysymys. Tätä täytyy miettiä. Kummallista, ettei tule samantien mieleen oikeastaan ketään, jonka kanssa ylivoimaisesti eniten tahtoisi illallistaa. Vierastan hieman ylenpalttista henkilöpalvontaa muutenkin, kunnioitan joitain ihmisiä todella paljon, mutta tekeekö kenenkään ihmisen teot hänestä arvokkaampaa kuin toisesta? Onko paimiolaisen roskakuskin elämä ja mielipiteet arvottomampia kuin Kofi Annanin? Mikä sen ihmisen arvon määrää? Hmmm. Nää on näitä iltayön mietiskelyjä...

Niin joo, vastasin tuohon kysymykseen Siinalle, et tahtoisin tavata Hitlerin. Siina tais sanoo, et hulluhan minä olen, niin kai sitten:) Kysyisin varmaan, et mikä helvetti sitä oikein riivaa? Mutta Dalai Laman kanssa illallinen olisi varmasti miellyttävämpi, noin niinkuin ruokaseurana jos ajattelee.

Hyvää yötä tai huomenta kaikille, minulla taitaa olla nukkumaanmenoaika:)


Reviirin laajennusta  1

Olipas ihana päivä tänään! Olen koko päivän leikkinyt köyhän naisen matkustelua; aamulla kävin stadikalla vesijumpassa (Mallorcalla uima-altaalla) ja illalla vielä Mustasaaressa laivalla (Karibian risteily). Täällä Helsingissä on niin hurjasti kaikkia ihania paikkoja, että tuntuu ettei millään kerkeä käydä niissä kaikissa!

Huomenna työhaastatteluun, olispas mukavaa jos sais sen paikan niin vois rauhoittua vähäksi aikaa. Niin ja vaikka matkustella:)


Mustapää  1

Kotona jälleen, Oulun reissu olikin aika hätäinen kun en ehtinyt oikein mitään enkä mihinkään. Mökillä oltiin siskon kanssa ja sahattiin polttopuita oikein urakalla. Ei ollu hellettä, mutta ei kyllä onneksi hyttysiäkään.

Eilen Aki kävi kasaamassa mulle 2 lipastoa ja minä tiitteränä vahasin ne oikein komiaksi. Niissä vahahuuruissa sitten nukuin yön, montakohan noista jäljelläolevista aivosoluista on vielä elossa? Tänään sain sitten tavarat järjestykseen ja viimeisetkin pahvilaatikot purettua: 1,5 kk muutosta, taitaa olla mun ennätys! Että nyt sopii sitten tuttujen ja kylänmiesten tulla käymään.

Niin ja värjäsin rastat. Yksi tuttu luonnehti jonkin aikaa sitten mun hiusten väriä "ei minkään väriseksi", no nyt on väriä vaikka muille jakaa, ha! Niistä piti tulla tummanruskeat, tuli mustat. Väriä meni 3 pakettia.

Tänään hurjaa työnhakua netissä, en edes muista kohta mitä kaikkia paikkoja olen hakenut. Että jos joku tietää työpaikan joka on mukavaa ja leppoisaa ja siitä maksetaan tuhottomasti, niin voi sitten ilmoitella tänne suuntaan kiitos.


SMG  1

Jos olisin viisaampi
ja sydämeltäni nöyrempi
jos ajattelisin aina selkeästi
heräisin aikaisin
ostaisin ruusun ja toisenkin
ja sylini olisi lämmin
niin kuin vielä eilen

Jos olisin sievempi
ja luonteeltani säyseämpi
jos ajattelisin muista lempeämmin
heräisin aikaisin
kampaisin tukkani hienommin
ja hymyni olisi lämmin
niin kuin vielä eilen