Blogi

Näytetään kirjoitukset syyskuulta 2006.

Priorisointia  3

Tälle iltaa suunnitelmissa on vielä
- 2 maton pesu
- lenkki, venyttely ja suihku
- synttärikortin askartelu paskartelu
- naapuriin katsomaan dokumenttielokuvaa
- parin mailin kirjoitus.

Hmm. Kello on 20.45, eli tehokasta toiminta-aikaa ennen nukkumattia on kaksi tuntia. Eli melkein sen dokumentin verran. Katsotaas... Juu lenkille ehtii aina huomenna. Mailit voi forwardoida työsähköpostiin ja hoitaa duuniajalla. Nostetaan nokka pystyyn niin ei liat näy matossa! Eli jää vielä aikaa puoli tuntia surffailla cityssä! TÄTÄ minä kutsun asioiden tehokkaaksi hoitamiseksi.


Kaatuilevat seinät  4

Minua rupesi kovasti ihmetyttämään kun täällä Cityssä surffailin, että miksi ihmeessä naiset otattaa itsestään kuvia sillain että ne nojaa käsillä seinään, persaus päin kameraa ja katsoo olan yli monttu auki. Siis mitä häh, oonko mä missannut jonkun seksikkyyden perusoppitunnin? Vai eikö ne seinät pysy pitelemättä pystyssä? :D


My Dear Kay  2

Joskus elämä vaan kuljettaa ihmisiä eri polkuja pitkin, eikä risteyksiä enää ole. Tuntuu kuitenkin niin haikealta tajuta että eihän me enää ystäviä ollakkaan. Oltiinko oikeasti koskaan? Itken ja tiskaan ja tunnen itseni hylätyksi. Lenny laulaa stereoissa

There is a way
yesterday is gone
it's a new day..
.. the one thing constant is that there is always change
not everything in life is meant to last

Sitten rupeaa jo itselläkin suupielet nykimään, hassuhan minä olen. Mennyttähän se eilinen on, eikä ihmisiä voi omistaa. Ja mikäs hätä tässä nyt on, ei mikään! Tänäänkin on ollut aivan ihana päivä, aurinko on paistanut hela dagen, ainakin ajatuksissa:) Siteeraten positiivareiden Aamun ajatusta:

Jos olet sitä mieltä,
että tulet vielä nauramaan koko asialle,
niin mikset tekisi sitä nyt heti?


Fiiliksissä:)  1

Aivan ihana viikonloppu takana! Vaikka flunssaa pukkaa, ei haittaa! Olo on niin tyytyväinen, onnellinen, tasainen. Jos olisin kissa, kehräisin. Mutta kun olen tiikeri, niin murisen:)

Lauantaina meitä oli 8 Ihanaa Naista viettämässä iltaa Espoossa. Eipäs ole pitkään aikaan ollut niin mukavaa! Käytiin kävelyllä, saunottiin ja värjättiin hiuksia. Tuhottiin tuhottomasti valkoista, punaista ja kuohuvaa. Puhuttiin ja kikatettiin. Mulla oli kunniatehtävä suunnitella menyyy, josta muodostui seuraavanlainen:
- bataatti-appelsiinisosekeitto ja juustotangot
- pestokuorrutettua broileria vuohenjuustoröstien kera, salaattia
- tiramisua ja mansikoita.
Oli muuten niin hyvää, että ei malttanut lopettaa syömistä ennen kuin mahanahka teki stopin. NAM. Ja tosi virkistävää olla välillä vaan naisten kesken, ollaan me nimittäin aika ihania...

Mutta tämä on se hetki kun silmät painuu kiinni. Olin saanut monta ihanaa mailiakin, mutta nyt kyllä jää vastaaminen huomiselle...

Nautitaan, tämä on sitä elämän parasta aikaa:)


Vesisadetta  2

Vielä jatkuu tämä pyörätaistelu. Hain sen huollosta. Ei kettinginsuojaa paikoillaan. Edelleen lukko ja kettinki tarakassa kiinni. Se aamuinen mies ei ole "just nyt" töissä. Siinä taas nähtiin miehet ja niiden lupaukset!! Onneksi en mennyt sen kanssa naimisiin!

Oikeasti kiukutti niin kovasti kun talutin taas sitä pyörää kotiin, että kyyneleet jo kirvelsi silmäkulmissa (sillä ajalla kuukaudesta ei TIETENKÄÄN ole mitään vaikutusta asiaan). Ja ihan turha mainita, että ei siellä töissä ollut kuin yhtä sorttia naistenlenkkareita myynnissä ja eihän ne sopivat olleet.

Aikani potkin kiviä ja sitten taas sisuunnuin, ne lenkkarit edes hankitaan tänään! Liikkeessä oli supermahtava myyjä, myi mulle iiiiihanat vaaleansiniset Niken Airperseukset (ihan oikeasti, niiden nimi on ilmaperse!!) ja niissä on puhelin kengänpohjassa. Ja TIETYSTI kalleimmat juoksusukat mitä kaupasta löytyy, niissä on Sense Systeemit ja Maximum Ventilaatio. Ja kaiken lisäksi sain vielä urheilukellon kaupan päälle! (hämmentyneenä tutkii asetuksia). Ja kun tulin kotiin, olin niin uupunut, että tuskin jaksoin nousta rapppusia ylös. Niin, sinne lenkille.. ehkä sitten huomenna.


Luovutus  4

Pyörä on huollossa. Miten onnelliseksi ihminen voi tuollaisesta asiasta tullakkaan! Myyjä avas oven vaikka olin vartin liian aikaisessa. Piipitin kaikkia mitä pitäisi korjata ja tämä jumalainen mies sanoi että "joo. mä laitan kuntoon". MÄ LAITAN KUNTOON!! Uskomatonta! Meinasin ihan oikeasti kosia sitä siltä istumalta. UUUUH:)

Huomenna töissä on terveyspäivä ja siellä on reebokin juoksuklinikka, kenkiä ja vaatteita alessa. Ajattelin ostaa elämäni ensimmäiset lenkkarit jos löytyy sopivat. Sitten ruvetaan Pössykän kanssa juoksentelemaan pitkin kujia ja katuja:) Liikunnasta tulee kyllä niin hyvä fiilis, ettei mitään rajaa! Tepsii vaikka millaiseen mökötykseen eikä huoletkaan pysy harteilla kun niitä liikuttelee tarpeeksi rivakasti.


Karvistyyliin  1

Piiitkästä aikaa maanantai tuntui maanantailta. Töissä hirmuinen hulabaloo ja minua jo_niin_kyllästyttää koko duuni... Ehkä se on ohimenevää. hmmm. Kasvattaa kärsivällisyyttä jos ei muuta! (niin ja lompakkoa)

Joogaa ei tänään sitten ollutkaan kun Hot Madras Curry Powder eli supersuloinen joogimme oli unohtanut avaimen, eikä päästy sisälle... Huomisen tunnille siis:) Kiltisti tulin kotiin ja olen nakutellut ainakin sivun taas gradua kasaan. Ei siitä nyt ihan mahottomasti enää puutu, tais olla 79 sivua jo kasassa. Eikä se laatu mitään, vaan se määrä! Tympäisee vaan kun siitä ei saa mitään palautetta, sitten kuulemma vasta kun on johtopäätökset ja kaikki kasassa, niin voidaan kommentoida. Että se siitä mainiosta graduohjauksesta by Oulun yliopisto. Että laittaa nyt vaan sen teorian ja empirian sitten keskustelemaan keskenään!

- Päivää Rouva Empiria, mitä Teille kuuluu?
- Hyvää päivää herra Teoria, kiitos oikein hyvää. Paitsi lonkka hieman vihoittelee näin sateisella säällä. Mutta tepäs näytätte oikein aurinkoiselta tänään!
- (kihertää) no höpsistä sentään, ehkä se on minun uusi kampaukseni! Olipas mukava tavata Teidät, hyvää syksynjatkoa!
- Kiitos samoin, toivottavasti näemme taas pian!


Hiphei ja lauantaita!  1

Skumppa-aamiainen skruuvaa kyllä ihan täysillä! Siinalla oli tänään synttärit, juhlistettiin sitä, onneksi olkoon vielä Siinulainen! Sitten olikin kyllä aika hönelö olo pitkälle iltapäivään eikä oikein saanut raajoja liikkumaan...ihme:)

Taas pyöränrassauspäivä. Menossa sisäkumi nro. 3 ja taitaa olla väärän kokoinen kun pumpattuna koko rengas on ihan möykkyinen. Ensi viikolla lähtee korjaamolle tuo vehe tai muuten palaa pinnat, prkle!

Tulin just työpaikan kuntosalilta, aivan ihanaa käydä siellä näin kummallisiin aikoihin niin saa ähistä yksin. Tulee kyllä supermahti olo! Ja sitten aina kun laitan saunanlauteille pitkäkseni, niin joka kerta on ihan pakko sanoa painokkaasti et "voi pojat, tämä se vasta on elämää!" Onneksi siellä ei ole ketään kuuntelemassa...

Mutta nyt iltapalaa ja nukkumaan. Nämä viikonloppuillat on välillä niiiiiiin pitkiä ja yksinäisiä. Pitäisi keksiä jotain järkevää tekemistä tai menemistä, mutta vaihtoehdot on kyllä aika vähissä jos ei baariin huvita mennä. Kertokaa ihmeessä jos teillä on hyviä ideoita mitä Hgissä voi pe-la- iltaisin harrastella!