Kuulumisia

  • Anu

Viime viikonloppu oltiin Penan ja Siinan kanssa Faces-festareilla Karjaalla. Vaikka Penan mielestä Kaljaa olisi paljon parempi nimi kunnalle kuin Karjaa. Parhaat festarit ikinä, vilpittömästi! Uskomattoman upea tunnelma ja niin paljon mielenkiintoista tekemistä että harmittaa kun ei joka paikkaan ehtinyt. Jotenkin tuntui levolliselta olla tuollaisessa ympäristössä; tuntee itsensäkin aika sovinnaiseksi ja normaaliksi kun ympärillä on muitakin hippejä ja viherpiipertäjiä. Vaikea kuvailla, mutta siellä ihmisistä huokui tietynlainen suvaitsevaisuus ja idealistisuus, millä en tarkoita naiiviutta ollenkaan. Ja mikä kaikkein parasta, se on aikuisten fiksujen ihmisten juhla, jossa ei typeriä känniääliöitä paljon näkynyt. Ensi vuonna ehdottomasti taas!

http://kuvablogi.com/nayta/1/72974/
http://kuvablogi.com/nayta/1/72952/

Eka työviikko rupeaa olemaan pulkassa. Ihan jees, mukavaa porukkaa ja näyttää jopa et tässä hommassa on jokin logiikka:) Ainahan ne eka päivät on aivan kaaosta, uutta juttua tulee ämpärikaupalla ja yrität muistaa vielä kaikkien 150 työkaverin nimet. Heh. Joku siitä duunista muuten kysyikin; olen rahoitusneuvoja, eli teen luottopäätöksiä ja muuta mukavaa. Ja kaikkein paras juttu tietenkin on se, että siellä työpaikalla on kuntosali, sauna ja taivaalliset lounaat. Että eiköhän tämäkin herkuttelija siellä viihdy:)

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 11:43

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
5 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus