Kysymys

  • Anu

Siina esitti kysymyksen: " Kaikista maailman ihmisistä ja hahmoista, elossa olevista, kuolleista tai kuvitteellisista, kenen kanssa haluaisit illastaa? Mistä keskustelisitte? Ja ennen kuin kukaan ehtii sanoa, niin kyllä, osaisitte puhua samaa kieltä, kaikilla olisi näkö, kuulo ja puhekyky eikä kukaan olisi nälkälakossa tai söisi illallisseuralaistaan vaikka olisi hirrrrmuinen lohikärmes."

Mielenkiintoinen kysymys. Tätä täytyy miettiä. Kummallista, ettei tule samantien mieleen oikeastaan ketään, jonka kanssa ylivoimaisesti eniten tahtoisi illallistaa. Vierastan hieman ylenpalttista henkilöpalvontaa muutenkin, kunnioitan joitain ihmisiä todella paljon, mutta tekeekö kenenkään ihmisen teot hänestä arvokkaampaa kuin toisesta? Onko paimiolaisen roskakuskin elämä ja mielipiteet arvottomampia kuin Kofi Annanin? Mikä sen ihmisen arvon määrää? Hmmm. Nää on näitä iltayön mietiskelyjä...

Niin joo, vastasin tuohon kysymykseen Siinalle, et tahtoisin tavata Hitlerin. Siina tais sanoo, et hulluhan minä olen, niin kai sitten:) Kysyisin varmaan, et mikä helvetti sitä oikein riivaa? Mutta Dalai Laman kanssa illallinen olisi varmasti miellyttävämpi, noin niinkuin ruokaseurana jos ajattelee.

Hyvää yötä tai huomenta kaikille, minulla taitaa olla nukkumaanmenoaika:)

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 11:43

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
9 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus