Lauantai

  • Anu

Strategia:
- päätä liike etukäteen
- mieti malli
- laske rahat
lopputulos:
kaupat uusista silmälaseista alle 15 minuutissa.

Kyllä minä olin ylypiä itestäni! Ja oli vielä niin mukava myyjä että hymyilytti pitkään. Se on kyllä kerrassaan hurmaavaa asioida sellaisten ihmisten kanssa joilla on asiakaspalvelu hallussa.

Kotiin tullessa näin kun auto ajoi ratikkaan pahki. aijaijai ja sitten jo rytisi. No ei kellekkään käynyt onneksi mitenkään, mutta kyllä poikia tais harmittaa, auto ihan lytyssä.

Tänään olis Vanhalla reggaefestarit, mutta taidan jättää väliin. Kovasti haluttais mennä, mutta vinkukinuamisenkaan jälkeen ei kukaan kavereista lähde mukaan, ei tuo rekka-e taida olla mun ystäväpiirissä kovin suosittua:) Hetken jo harkitsin että lähtisinkö yksin, mutta sitten heitin verkkarit jalkaan ja päätin lähteä laittamaan sen pyörän vihdoinkin kuntoon... En oo kyllä ikinä yksin käynyt baarissa, jotenkin se tuntuu aika kummalliselta ajatukselta. Nolottais. Eikä huvita edes juoda, eilen meni puoli pulloa punkkua ja torstaina puoli kuoharia, riittää kyllä vähäksi aikaa.

No hö. Ehkä mää vielä lähdenkin, meen rassaamaan pyörää ja miettimään näitä elämän suuria päätöksiä:D Hurjanhauskaa viikonloppua kaikille!

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 11:42

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
6 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus