Mustapää

  • Anu

Kotona jälleen, Oulun reissu olikin aika hätäinen kun en ehtinyt oikein mitään enkä mihinkään. Mökillä oltiin siskon kanssa ja sahattiin polttopuita oikein urakalla. Ei ollu hellettä, mutta ei kyllä onneksi hyttysiäkään.

Eilen Aki kävi kasaamassa mulle 2 lipastoa ja minä tiitteränä vahasin ne oikein komiaksi. Niissä vahahuuruissa sitten nukuin yön, montakohan noista jäljelläolevista aivosoluista on vielä elossa? Tänään sain sitten tavarat järjestykseen ja viimeisetkin pahvilaatikot purettua: 1,5 kk muutosta, taitaa olla mun ennätys! Että nyt sopii sitten tuttujen ja kylänmiesten tulla käymään.

Niin ja värjäsin rastat. Yksi tuttu luonnehti jonkin aikaa sitten mun hiusten väriä "ei minkään väriseksi", no nyt on väriä vaikka muille jakaa, ha! Niistä piti tulla tummanruskeat, tuli mustat. Väriä meni 3 pakettia.

Tänään hurjaa työnhakua netissä, en edes muista kohta mitä kaikkia paikkoja olen hakenut. Että jos joku tietää työpaikan joka on mukavaa ja leppoisaa ja siitä maksetaan tuhottomasti, niin voi sitten ilmoitella tänne suuntaan kiitos.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 11:44

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
3 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus