Sananvapaudesta

  • Anu

Taistelu sananvapauden puolesta koki taas kovan iskun kun toimittaja Anna Politkovskaja murhattiin eilen. Minusta se on aivan käsittämätöntä, miten suuri osa maailman ihmisistä elää oloissa, joissa he eivät voi puhua asioista niiden oikeilla nimillä ilman pelkoa. Kiukuttaa, harmittaa, surettaa! Mutta asiat eivät muutu ellei niitä muuta ja pelkkä kauhistelu ei ketään auta.

Kynttilämielenosoitus Politkovskajan muistolle järjestetään tänään Venäjän suurlähetystön edessä Tehtaankadulla kello 19.

3 kommenttia

Soulmon

9.10.2006 09:46

Tervehdystä.Ei ollu ensimmäinen eikä varmasti viimeinen sananvapauden ja ihmisarvojen puolustaja joka venäjällä kokee kovan kohtalon..Vähän väliä joku toimittaja on murhattu venäjällä joka on jollain lailla ollut tutkimassa joko tsetseenien sotaa,venäjän asevoimia tai miliisiä..Suuri kunnioitus niille henkilöille jotka vaarasta huolimatta tuo asiat kansalle tiedoksi!!..Kyllä maiilmassa asiat on menossa hurjaan suuntaan!?

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
4 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Anu

9.10.2006 21:05

Amnestyn sivuilla voi käydä allekirjoittamassa vetoomuksen Matti Vanhaselle, jossa Suomea vaaditaan nostamaan Venäjän ihmisoikeustilanne puheenaiheeksi Eu-Venäjä huippukokouksessa marraskuussa. Käykää ihmeessä allekirjoittamassa!

http://eu.amnesty.fi/article/view/139645/1/

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
9 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Anonyymi

5.12.2021 11:40

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
8 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus