Tumpelo ja Karvaton Koira

  • Anu

Reippaana lähdin aamulla kävelemään töihin, jonka jälkeen sitten kuntosalille. Matkalla jouduin ylittämään yhden (1) suojatien, jossa kolme kaistallista autoja odotti ylimenoani. Puolivälissä suojatietä takaani kuului *tumps* ja käännyin katsomaan mikä se oli. Maassa mun pikapuuropussi!?! Vauhdikkaasti käännyin ja samassa lensivät komeassa kaaressa myös airobic-kengät, alushousut, shampoo, t-paita ja hedelmäsalaatti. Ja kun yritin niitä kyykkiä niin aina vain enemmän tavaroita valui repusta pään yli.

Reppu oli siis auennut kesken matkan. Mutta MIKSI sen piti aueta juuri keskellä suojatietä?? MIKSI?? Nolottaa vieläkin. Autoille oli tietenkin vaihtunut jo aikoja sitten vihreä valo kun keräilin epätoivoisesti tavaroitani. Eivät kuitenkaan edes säälistä painaneet kaasua.

Mutta aina kun tapahtuu jotain kurjaa, niin sitten pian tapahtuu jotain mukavaakin. Sain yökylään pienen Brenda-koirulaisen. Tuhisee vilttiin kääriytyneenä sylissä ja nuolaisee aina välillä kättä. Sillä raasulla ei ole karvoja ollenkaan, mutta komia vihreä villapuku kyllä! Kohta lähdetään vielä puistoon iltapisulle, silloin laitetaan lisäksi vielä maastokuvioinen rotsi päälle.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 11:34

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
1 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus