Tuning

  • Anu

Työpaikan kuntosalilla on mukava käydä iltaisin saunomassa kun siellä ei ole ketään (ja oma kylppäri on niin armottoman pieni). Viikonloppuna reippaana saavuin paikalle, laitoin hiusvärin päähän, kestoväriaineen kulmakarvoihin, silmänympärysnaamion ja turvekasvonaamion. Ja kun tässä sota-asussa poljin kuntopyörää (että pakarat kiinteytyisivät) rupesin miettimään, että mitäs jos maailmassa kiellettäisiinkin tuunaaminen. Ajatelkaa miten paljon a) rahaa b) aikaa c) mielenrauhaa säästyisi, jos kaikki tuunaaminen olisi kiellettyä! Linnaa tulisi heti! Ei sheivausta, kähertämistä, paklaamista, maalaamista, värjäämistä eikä muokkaamista. Kaikki olisivat ihan just sen näköisiä kuin ovat. Vaikka minä olen vielä sieltä kesyimmästä päästä, niin kyllä mullakin yli puoli tuntia päivässä näihin operaatioihin kuluu. Jos kaikki käyttäisivät sen ajan jotenkin kehittävästi ja antaisivat tuuninkiin menevät rahat köyhemmille, niin miten se sitten vaikuttaisi?

:)

3 kommenttia

Jack-72

17.10.2006 15:53

Siitä seuraisi ympäristökatastrofi, räjähtäneen näköiset ihmiset täyttäisivät kadut eikä kellään olis enää kivaa. Lisäks kaikki Joe Blascot ynnä muut joutuisivat työttömiks ja köyhyys näinollen vain lisääntyisi.

Eli parempi vaan kuluttaa rahojaan (turhamaisuuksiinkin), niin maailma pelastuu!

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
6 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Anu

19.10.2006 22:21

Niin mutta sitten rumuus ja kauneus olisivat jotain aivan muuta. Seuraava sukupolvi jo naureskelisi meistä otettuja valokuvia että kato nyt totakin- värittänyt naamaansa, karseen näköinen! Hmmm. Osaiskohan se Joe sitten tehdä jotain muuta jos sen meikkibusiness tyrehtyisi? Kyllä niille tuuninkituotteiden ex-valmistajille pitäisi varmaan joku tukirahasto perustaa. Että niidenkin lapset pääsis kouluun ja sitä rataa.

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
1 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Anonyymi

5.12.2021 11:39

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
9 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus