Unification

  • Anu

Oli muuten fyysisesti aika rankka toi joogatunti, tai siis kaks tuntia. Mutta sen jälkeen keho ja mieli ihan selvästi rauhoittuneet ja levollinen olo. Ja pirummoinen näläkä!:) Päädyttiin sitten Anandamargan alkeiskurssille, edullinen ja sopivat ajat. Aki sai heti lempinimen Mr. Kramppi kun sillä kramppas kumpikin kinttu ja se vetäjä joutui niitä vetelemään. Niin. Kai se muuten on sen tehtävä?

Takaisintullessa ujutin lempihousut pyörän kettingin väliin, hirveät riekaleet toisesta lahkeesta jäljellä Että sinne siis se mielenrauha, vitutti kuin pientä oravaa! Mutta rauhoituttuani oivalsin, että tässäpäs hyvä tekosyy päästä housuostoksille, hah! Tuo pyörä kyllä koettelee mun hermoja ihan tosissaan, sillä 9 euron pumpulla jonka ostin ei yksinkertaisesti saa noihin kumeihin ilmaa (muutkin ovat koittaneet, ei ole pumppaajassa vika) ja se peevelin kettinginsuojus pitäisi saada paikalleen. Ja penkkiä nostaa. Ja vaihtaa takavanne. ja rikkoa tarakassa kiinni olevan kettingin lukko josta hukkasin avaimet (ylläripylläri) Huokaus. Jos jollakin on
a)välineet
b)mielenkiintoa
tulla korjaamaan, niin lupaan leipoa maailman ellei universumin herkullisinta mustikkapiirakkaa.

3 kommenttia

Caelestis

22.8.2006 13:23

Pumppu vaan takas kauppaan :)
Jos se on sellainen että pihisee reunan yli ilma ohi venttiilistä, niin siihen voi kokeilla kikka 16:ta: laita neulepipo tai rukkanen tms. siihen väliin. Ilma menee läpi mutta ei falskaa niin pahasti. Toimii jopa sellaisilla pumpuilla, joista se tiivistekumi on kadonnut aikaa myöten.

Ja se lukko, rautasahalla tai hätätapauksessa vaikka pelkällä terällä (teippaa terän molempiin päihin esim. maalarinteippiä kahvoiksi käsiä varten) saa sahattua näpsäkästi lukon auki (ei siitä saranapäästä, voi olla hankalampi venkoilla auki).

Josko näillä pirkkanikseillä hommaan olis ees mitään apua :-D
-c-

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
7 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Anu

22.8.2006 20:37

Caelestis, olet enkeli! Ihanaa että näitä käytännön ihmisiä vielä löytyy:) Olen kyllä samaa mieltä pumpun takaisinviennistä, mielessä kävi kyllä jo palautus suoraan ikkunan läpi, pitäkää tunkkinne, u know:) Ei siis muuta kuin rautasahan ostoon, kyllä sellainen pitäisi jokaisen naisen kaapista löytyä!

Laiskana heittäytyisin kyllä kaikkein mieluiten avuttoman naiselliseksi ja paistaisin sitä piirakkaa keittiössä, hih:D

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
5 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Anonyymi

5.12.2021 11:42

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
3 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus