Vesisadetta

  • Anu

Vielä jatkuu tämä pyörätaistelu. Hain sen huollosta. Ei kettinginsuojaa paikoillaan. Edelleen lukko ja kettinki tarakassa kiinni. Se aamuinen mies ei ole "just nyt" töissä. Siinä taas nähtiin miehet ja niiden lupaukset!! Onneksi en mennyt sen kanssa naimisiin!

Oikeasti kiukutti niin kovasti kun talutin taas sitä pyörää kotiin, että kyyneleet jo kirvelsi silmäkulmissa (sillä ajalla kuukaudesta ei TIETENKÄÄN ole mitään vaikutusta asiaan). Ja ihan turha mainita, että ei siellä töissä ollut kuin yhtä sorttia naistenlenkkareita myynnissä ja eihän ne sopivat olleet.

Aikani potkin kiviä ja sitten taas sisuunnuin, ne lenkkarit edes hankitaan tänään! Liikkeessä oli supermahtava myyjä, myi mulle iiiiihanat vaaleansiniset Niken Airperseukset (ihan oikeasti, niiden nimi on ilmaperse!!) ja niissä on puhelin kengänpohjassa. Ja TIETYSTI kalleimmat juoksusukat mitä kaupasta löytyy, niissä on Sense Systeemit ja Maximum Ventilaatio. Ja kaiken lisäksi sain vielä urheilukellon kaupan päälle! (hämmentyneenä tutkii asetuksia). Ja kun tulin kotiin, olin niin uupunut, että tuskin jaksoin nousta rapppusia ylös. Niin, sinne lenkille.. ehkä sitten huomenna.

2 kommenttia

Caelestis

7.9.2006 23:53

No jopas nyt on tuuria sen fillarin kanssa! Anna kun arvaan niin se pumppukin on jo lopullisesti sökö?-)
Kerro miten ilmaperseillä, hyperventilaatiolla ja kellolla juoksu alkaa sujumaan, sitten huomenna? =)
-c-

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
7 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Anonyymi

5.12.2021 11:41

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
7 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus