Blogi

Näytetään kirjoitukset kesäkuulta 2007.
Seuraava

Loma!  1

Nyt se loma sit kunnolla alkoi. Tänään oli vielä hommia, jonka jälkeen olinkin ihan poikki. Vaikka en oikeastaan tehnyt paljon mitään. Mutta niinhän se onkin, että kun odottaa jotain todella paljon, just sitä ennen tapahtuvat jutut väsyttää ihan sairaasti.

Aion juhlistaa loman alkua juhlimalla hieman. Täällä on joku uus kaupunkifestivaali ja ajateltiin mennä kavereitten kanssa kuuntelemaan musaa jollekin terassille. Ja sieltä sit baariin kunnolla. Sen verran olen jo juhlistanutkin, että avasin yhden siiderin ja sitten toisen :) Että on hyvää!

Ennen mökille ja porukoiden luo lähtöä pitää kuitenkin tehdä pienimuotoisia paperihommia, siivota parveke ja koko kämppä, viedä hirvee pino lehtiä keräykseen, nähdä kavereita (kun niitä ei sitten hetkeen taas näe) ja tietty nauttia lomasta. Huh huh. Tulispa torstai pian.

Se mikä tällä hetkellä hirvittää, on juhannus. Tai se, että se tulee jo ihan pian ja tuntuu ettei itse ole ehtinyt nauttia valoisista öistä vielä laisinkaan. No, toivon mukaan tätä ehtii korjaamaan sitten ensi viikolla.

Tällaista näin lauantai-iltana. Ihanaa, että on kesä.

- Lilli -


Kesä ja uudet kengät...  1

Oon maanantaista lähtien totuttanut itseäni uusiin kesäkenkiini. Ja jalkani kärsivät. Ei pitäisi uusia kenkiä totuttaa sillä lailla, että pitää niitä samantien koko päivän jalassa... Mut niin mä tyhmä teen, ja sitten kärsin.

Joka hemmetin ilta jalat on niin kipeet. Ja muutaman tunnin käytön jälkeen alan kävelemään väärin yrittäen välttää hankaumia ja rakkoja. Tietty homma pahenee entisestään tuolla tavalla :(

Suurin syy noihin jalkakipuihin on se, että noissa uusissa kengissä ei oikein ole kantaa (korkoa minkään vertaa), mihin en ole tottunut. Jalat joutuu ekstratyöhön nyt sitten näitten uusien kenkien kanssa.

Huoh. Josko ne jo huomenna olis paremmat ja mukavammat, eikä tarttis lähteä illanviettoon kipein jaloin :)

- Lilli -


Pikkuloma ohi, arki edessä  1

Nyt on sitten kotiuduttu Hesan reissulta. Onneksi Vaasassakin on tänään paistanut aurinko ja asteitakin ollut mukavasti - jopa tuuli on ollut normaalia heikompi. Ei sitä muuta ilmaa kestäisikään, kun Hesassa oli niin ihanat ilmat. Ja niistä oli kiva nauttia Espalla, ja olipa pikkusiskon asunnossa jopa terassikin, joten sielläkin tuli istuttua. Kesän ensimmäinen ulkonasyöminenkin tuli siis tehtyä.

Kiva reissu oli, mutta jäi taas paljon tekemättä ja kokematta. Neljä päivää on liian vähän siis. Ja voipi olla, ettei Hesaan pääse enää tälle kesälle. No onneksi Barcelonan reissu helpottaa matkustelun kaipuuta edes vähäsen :)

Huomenna olisi tosiaan töitä tämän pikkuloman jälkeen. Eikä kyllä yhtään nappaa. Lisäksi työpaikka on remontissa, joten siellä ei senkään puolesta ole herkkua olla. Tänään pulju oli jopa käyttökiellossa, mutta tavaroita sai hakea sentään. Kopioi ja hae sit materiaalia tuossa tilanteessa...

Toivottavasti huomenna ja ylihuomenna ei ole ihan hirveetä hellettä. Kun töihin ei kovin vähäisissä vaatteissa viitsi mennä :) Silti sais aurinko paistaa.

Ai niin. Reissun tuliaisina on yks uus pusero, yks uus hame, yks rakko jalassa, yks hassu muumimagneetti, yks tyhjä kukkaro ja yks uusi makkara keskivartalon seutuvilla. Hyvä saldo siis :)

- Lilli -


Tampereen kautta Helsinkiin  1

On ollut mun reittini tällä lomareissulla. Eli perjantaina Tampereelle kaveria morjenstamaan, kiertelemään kaupunkia (Tuomiokirkkokin tuli tsekattua!) ja istuskelemaan terassilla. Ja että se Cafe Europa on ihana. Sitä mä kyllä kadehdin tamperelaisilta :)

Tänään sitten pääsin vihdoin ja viimein Helsinkiin. Säästösyistä tulin lähijunalla - oli kiva matkustaa sellaisellakin pitkästä aikaa. Tosin se oli vähemmän mukavaa siinä vaiheessa, kun jalkapallokansaa ahtautu samaan junaan :)

Nyt sitten pitäisi vaan alkaa katsastamaan, mitä kaikkea tää pääkaupunki tällä kertaa voisi mulle tarjota. Onneksi on muutama päivä aikaa, joten ehtii sekä sivistämään itseään että paahtamaan itseään. Pussikaljapäivä tulee olemaan ainakin yks ja näyttelypäivä yks. Ja tietty paria kaveria pitää ehtiä näkemään.

Mutta on se vaan ihanaa tulla tänne. Tulee kaikki kivat muistot mieleen :) Kun kyllä se mullakin se Hesa-aika oli vaan jotain, mitä en unohda ikinä.

Nyt nauttimaan parista siideristä. Ja katsomaan, josko olisi innostusta lähteä vaikka ulos vielä :)

- Lilli -


Seuraava