4500 merkkiä

  • Impinainen78

Tuollainen artikkeli pitäisi olla huomenna valmiina. Olen sitä tämän viikon nyt väkertänyt ja tuntuu, ettei sitä oikein valmiiksi saa. Mikä on hassua, koska tuo määrä on ihan helskatin vähän. Mutta älysinkin oikeastaan vasta tänään, että tuo artikkelin laajuus on se ongelma. Mä en vaan osaa kirjoittaa noin lyhyitä juttuja :)

Eli en osaa tuollaiseen merkkimäärään kehittää oikeanlaista rakennetta saati sitten sujuvaa tekstiä, jossa kuitenkin olisi tarpeeksi asiaa ja esimerkkejä. Jotenkin tuntuu, että tuohon laajuuteen ei riitä edes mun normialoitus :) *vitsi* En mä mitään romaaneja todellakaan yleensäkään kirjoita...

Oikeasti hävettää lähettää tuo eteenpäin. Enkä ihmettele, jos se tulee bumerangina takaisin. Ja vielä enemmän hävettää se, että mun oikeasti pitäisi osata kirjoittaa tuollainen juttu. Mihin ihmeeseen mun kirjoitustaito on kadonnut?

Ja jotta elämä ei olisi niin helppoa, mulla on toinenkin artikkeli tekeillä vähän niin kuin samasta aiheesta. Tosin vaan (onneksi!) pitempi ja eri näkökulman omaava. Mutta kattokaapa vaan, parin viikon päästä mä valitan siitäkin täällä :)

Ehkäpä mun pitänee taas alkaa kirjoittaa täälläkin enemmän. Saisi taas tatsia kirjoittamiseen...

- Lilli -

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 11:18

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
8 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus