Pure multa pää poikki, kiitos

  • Impinainen78

Repivä tuuli näyttää repivän myös harvoja aivosolujani. Tänään kun ei tuo ajatustoiminta ole oikein tuottanut tulosta. Kaikki ajatukset - varsinkin työhön liittyvät - on pitänyt synnyttää väkisin. Jossain vaiheessa päivää kirkuminenkin tuntui olevan lähellä. Toinen vaihtoehto olis ollut painaa pää näppäimistölle ja nukahtaa siihen hetkeksi. Mutta en tehnyt kumpaakaan - join vaan kahvia ja yritin piristää aivotoimintaani mukahenkevillä keskusteluilla työkavereiden kanssa. Enkä tietenkään ymmärtänyt heidän puheitaan.

Mutta tiiättekö mitä. Ajatukset alkoi heräilemään tuossa neljän aikaan, kun töistä lähdin :) Ja nyt tällä hetkellä aletaan olla jo normaaleissa mitoissa. Tietty asiaa auttaa, että on perjantai-ilta, viikon vaativin homma on valmis ja menkkoja voi käyttää hyvänä tekosyynä ylenmääräiseen mässäilyyn.

Eli suklaa, sipsit ja siideri here I come! Ja lisätään neljänneksi listaan Shrek, joka alkaa ysiltä. Jospa senkin saisi vihdoin katsottua :)

- Lilli -

ps. Ja hyvä tuuli sen kuin paranee - radiosta kuuluu just Meiju Suvaksen Pure mua. Loistobiisi!

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 11:18

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
1 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus