Mr Darcy

  • Impinainen78

Mr Darcy on ylpeä ja ennakkoluuloinen herra. Tutustuin häneen jokunen vuosi sitten ja suoraan sanottuna jokin hänessä iski kunnolla. Olen edelleenkin ihastunut häneen; siinä miehessä on jotain kutkuttavaa. Täytyy kyllä myöntää, että saatan aina välillä sekoittaa kyseisen herran häntä näyttelevään mieheen :) Järjetöntähän tämä on, myönnän.

Mr Darcylla on tietenkin puutteensa, mutta oikeasti hän on tehnyt hyviäkin tekoja. Jostain syystä aamulla heräillessäni aloin miettiä, millainen mr Darcy olisi nykyaikana ja onko nykyajan miehissä darcymaisia piirteitä. Tekevätkö miehet minkälaisia hyviä tekoja?

Ensinnäkin mr Darcy 'pelastaa' ystävänsä huonoksi luulemastaan suhteesta. Kuinka moni nykymies tekee tai tekisi samoin ystävälleen? Puuttuvatko miehet toistensa tekemisiin tuolla tavalla? Olisiko se edes hyvä teko?

Toiseksi mr Darcy vierailee kiltisti ärsyttävän sukulaisnaisensa luona, joka haluaisi hänen naivan nukkavierun tyttärensä. Mites on? Vierailetteko teitä rassaavien sukulaisten luona? Ja teettekö sen velvollisuudesta vai masokistisista syistä? Kuinka moni mies jaksaa istua tylsän sukulaisen luona jaarittelemassa typeristä asioista juoden samalla kylmää teetä (kun oikeasti tekee mieli vahvempaa!)ja syöden kuivia keksejä?

Kolmanneksi mr Darcy pelastaa siskonsa rahoja jahtaavan idiootin kynsistä. Tekisittekö te samoin omille lähisukulaisille? Vai ajattelisitteko, että kyllä systeri tai veli selvittää omat asiansa?

Ja en vihaa nykymiehiä, jos joku niin luulee tämän kirjoituksen perusteella. Joskus on vaan mukavampaa sukeltaa fantasiamaailmaan ja toivoa olevansa mr Darcyn tyyppisen miehen rakastettu :)

Tosin voi olla, että kyseinen herra olisi liian ylpeä rakastumaan kaltaiseeni nykyajan naiseen :)

Ehkäpä tyydyn siihen, mitä todellisuus tuo. Se vain voisi olla enemmän tai vähemmän mr Darcyn näköinen [lue: Colin Firthin näköinen]...

Mutta onneksi on lauantai ja voin jatkaa fantasiamaailmaan sukeltamista kalsarikännien avulla.

- Lilli -

2 kommenttia

piiklenarttu

18.2.2007 21:36

se on niiiiiiiiii ihana sarja, katon sitä devarilta aina välillä
CF on niiku niiiiiiii IHQ

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
2 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Anonyymi

5.12.2021 11:32

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
4 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus