Missä vika

  • Impinainen78

Mä olen tullut liian pehmeäksi. Se nähtiin tänään. Vielä muutama vuosi sitten olisin kestänyt monen tunnin pakkasessa oleilun kunniakkaasti, nyt ei arvokkuudesta voi puhua laisinkaan. Niin hienosti meikäläinen käveli maneesista autolle varpaat tunnottomina, reidet kylmettyneenä ja sormet lapasissa toisiinsa pusertuneina. Mahtoikohan tuo olla kävelyä ollenkaan... Onneksi en kuitenkaan ollut ainoa, joka sieltä lähti hassusti kävellen :)

Mulla ei siis ole enää minkäänlaista kylmän sietokykyä. Tai ainakin se on heikkoa sellaista. Syy voi kyllä olla muussakin kuin pehmenemisessä, esim. huonoissa vaatteissa. Pitäisiköhän siis opetella uudestaan pukeutumaan näille leveysasteille?

Tosin se voi olla turhaa, jos meillä ei kohta talvea ole enää ollenkaan - tai ainakaan sellaista talvea, millaisena me ollaan se opittu tuntemaan :)

Eli tässä ei nyt tiedä, mitä haluaisi. Talveako, jossa ei tarvitsisi palelluttaa jalkojaan? Vai talveako, jossa pärjää ilman kunnon talvitakkia ja jossa laskettelukeskuksissa mennään tekolumilla?

Ehkäpä ostan vain uudet kunnolliset talvikengät, sellaiset vanhanmalliset.

- Lilli -

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 11:32

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
6 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus