Rakastan...

  • Impinainen78

tulla kotiini. Olin melkein viikon vanhempien luona lomailemassa ja tänään sitten tulin takas. Ja että oli ihana tunne astua omasta ovesta sisään. Mä oikeasti rakastan omaa kämppääni. Se ei ole täydellinen, siinä on paljonkin vikoja ja suunnittelen koko ajan jotain muutoksia siihen. Kuitenkin se on lämmin, turvallinen paikka, josta teen täsmäiskuja milloin minnekin :)

Rakastan minisohvaani, jossa kulutan ehkä liikaakin aikaa. Rakastan keittiönpöydän penkkejä, jotka nitisevät ja natisevat, kun päälle istuu. Rakastan mattojani, joita olen haalinut sieltä täältä. Rakastan kirjahyllyäni, jota en muista tarpeeksi usein siivota. Rakastan niitä kahtakymmentä kynttilänjalkaa ja -alustaa, joille ei ole mitään fiksua paikkaa, joten ne lojuvat jokaisella vähänkin vapaalla tasolla. Rakastan tätä koko kaaosta, joka on täysin minun aikaansaamaani.

Rakastan siis olla kotona. piste.

Vuokra kuitenkin nousee kohta, joten saa nähdä, miten käy jatkossa. Joudunkohan siirtämään rakkauteni seuraavaan kohteeseen jo hyvinkin pian? Toivottavasti en. En halua muuttaa tästä mihinkään.

- Lilli -

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 11:32

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
8 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus