Sellainen perjantai taas

  • Impinainen78

En ymmärrä, miten en oo jo nukahtanut sohvalle, ruokapöydän ääreen tai koneen ääreen. Niin vähän tuli viime yönä nukuttua. Kirous arkipäivinä järjestettäville juhlille ja toinen kirous omalla heikolle luonteelle, kun ei osaa olla lähtemättä jatkoille...

Mut saipa tanssia. Muutenkin juhlat oli mukavat, oli henkevää seuraa (joo, jääkiekkoa katsottiin ja siitä keskusteltiin :) ja ruoka oli niiiiin hyvää.

Mut eipä vaan saanut kunnolla nukuttua niitä muutamaakaan tuntia, jotka olis voinut. Ja menin sitten jatko-opintoseminaariin silmät verestäen, horjahdellen, unta kaivaten. Kidutin itseäni lisää tekemällä töitä, vaikka olisin voinut lähteä jo kotiin. Kävin myös kaupassa. Että olin onnellinen kun pääsin kotiin.

Nyt kun olenkin vielä hereillä, taidan katsoa noita perjantai-illan leffoja. Mitä sitä enää suotta unirytmiään muuuttamaan... Huomenna nukun kuitenkin pitkään!

Päivässä oli muitakin mielenkiintoisia piirteitä, mutta niistä ei sen enempää. Olipahan vaan hyviä keskusteluita muiden ihmisten kanssa :)

- Lilli -

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 11:26

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
6 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus