Hanki elämä - mitä se tarkoittaa?

  • Impinainen78

Heh. Tuossa nelosen tyhmässä leffassa oli lopussa kohtaus, jossa puhuttiin elämän hankkimisesta - ja sitten suudeltiin... Ja suudeltiin lisää. Ja mulle tuli vaan siinä yhtäkkiä mieleen, että tuotako sillä elämän hankkimisella oikeastaan tarkoitetaan. Että rakastuisi ja päätyisi jonkun kanssa yhteen?

Näinkö se on täälläkin? Joku puhuu elämän hankkimisesta, ja tarkoittaa sillä sitä, että löytää tyttö/poikaystävän ja viettää sen jälkeen vähemmän aikaa koneella jossain cityssä...

Miten mä en tätä oo aikaisemmin tajunnut. Vai onko nämä vaan liian hätäisiä johtopäätöksiä? Mitä tuo elämän hankkiminen siis meinaa? Kun mä itse koen sen tarkoittavan kaikkea mahdollista muutosta verrattuna tähän, että seikkailee jossain virtuaalimaailmassa, tai verrattuna siihen tilanteeseen, missä elää tällä hetkellä. Ja tää muutos voi liittyä mihin vaan - töihin, harrastuksiin, sisustamiseen jne. - eikä pelkästään rakastumiseen tai suhteen hankkimiseen.

No, mä en ainakaan aio hankkia elämää, jos se tarkoittaa pelkästään suhteeseen päätymistä. Olen mieluummin ilman. Mutta milläs nimellä sitä olotilaa ja tilannetta sitten pitäisi kutsua?

- Lilli -

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 11:26

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
8 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus