Stressiä ja ei

  • Impinainen78

Nyt tuntuu siltä, että mua olis hyvä olla kaksin kappalein. Jouluun on pari viikkoa aikaa, ja ennen sitä pitäisi tehdä liian monta asiaa. Ei yksi ihminen voi joka paikkaan ehtiä. Vai voiko?

Periaatteessa oon ihmisen kloonausta vastaan, mutta tällaisina stressin aikoina ajatus alkaakin vaikuttaa hyvältä. Tosin mua nyt ei kukaan haluaisi kloonata :)

Onneksi stressiä helpottaa hieman tieto siitä, että parin viikon päästä nousee koneeseen ja lentää muille maille. Siellä sitä viimeistään nollaa päänsä tästä hemmetin raskaasta syksystä. 30 astetta, kuuma hiekka jalkojen alla, kylmää olutta ja työ ja elämä velvollisuuksineen tuhansien mailien päässä. Ah.

Mitä muuta voi stressaantunut tyttöpieni toivoa...

Mutta sitä ennen vielä muutaman joululahjan osto, esitelmän pitäminen, osallistuminen väitöstilaisuuteen, kokous, pikkujoulut, kymmenien sähköpostien kirjoittaminen, bikinien hankkiminen, pakkaaminen kahteen kertaan, laskujen maksaminen, istuminen junassa ja bussissa, lääkärillä käynti, kämpän siivoaminen, pipareiden leipominen, abstraktin tekeminen, tehtävien tarkistamista, lomakkeiden täyttämistä, syömistä ja toivottovasti jopa nukkumista. Ja tietenkin muutaman alkoholipitoisen juoman nauttimista.

Raskasta.

Elämä on.

- Lilli -

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 11:36

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
3 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus