Velkoja ja hauskanpitoa

  • Impinainen78

Väsymystä ja laiskuutta. Hyvää ruokaa, hyvää juomaa. Kylmä sauna ja kostea nurmikko. Uusi peli ja vanhat jutut. Hyttysverho ja vaatteet päällä nukkuminen. Ne hurjat kolme tuntia.

Sellaiset oli ystävän häät ja sunnuntai ja tämä päivä häiden jälkeen. Nukuttaa, mutta en halua mennä nukkumaan. Olen nähtävästi masokistisella päällä.

Olen kuitenkin ylpeä itsestäni. Jaksoin valvoa jo toisena viikonloppuna peräkkäin yhden yön. Voisi sanoa, että se on historiallista, koska yleensä nukun sen yhdeksän tuntia yössä. Mikähän mua oikein vaivaa...

Okei. Ekan viikonlopun valvomiseen oli ihan hyvä syykin, nimittäin lentäminen. Ja toiseen tietty se, että eihän ystävän häissä mennä nukkumaan, kun on hauskaa ja energiaa riittää ja on kaunis kesäyö. Ja puolihullua seuraa. Sääli niitä häävieraita, jotka tuli jatkoille, mutta menivätkin suhtpian nukkumaan... Sillä se meidän jatkopaikka ei todellakaan ollut hiljaa :)

Vaikka en itse olekaan naimisiinmenevää tyyppiä, musta on kiva nähdä toisten menevän naimisiin. Kun he ilmiselvästi haluavat sen tehdä ja haluavat muiden osallistuvan heidän iloonsa ja onneensa. Eihän se ole multa pois.

Sellaista näin maanantai-iltana. Sellaisen päivän iltana, jolloin olen niinku palannut töihin loman jälkeen. Ja se ei enää olekaan hauskaa. Mut näinhän se menee - ja onneksi on kesää vielä jäljellä :)

- Lilli -

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 11:19

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
4 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus