Vinksahtaneita käyttäytymismalleja 1

  • Impinainen78

Yks päivä keskusteltiin ystävän kanssa siitä, miten naiset käyttäytyy, kun ne tapaa kiinnostavan miehen. Ystäväni oli sitä mieltä, että suurin osa naisista alkaa kiinnostavan miehen tavatessaan heti epäilemään, että mies on varattu, hän on esim. jo naimisissa, hänellä on lapsia jne. Joiden perusteella nainen jotenkin henkisesti luovuttaa, eikä välttämättä lähde edes yrittämään enempää tuttavuutta.

Jäin miettimään, että näinkö tää homma tosiaan menee. Kuinka moni uskaltaa tunnustaa, että alkaa heti epäilemään pahinta? Siinä kun keskusteltiin, käsitin, että kyllä mä ainakin käyttäydyn näin. Eli alan heti visioimaan kauhuskenaarioita, että olen iskenyt varatun miehen...

Onko tää itse asiassa joku itsesuojelujuttu? Tehdään miehestä pahis, niin jos se ei ota yhteyttä, ei tarvitse haikailla enää turhia ja vaikka särkeä sydäntään odotellessaan toisen vastaavan tunteisiin... Näin torjunta ei olekaan torjuntaa.

En tiedä. Tuskin tähänkään yksiselitteistä vastausta löytyy. Taitaa jokaisella, joka näin käyttäytyy, olla henkilökohtaiset syyt taustalla. Pitäisi vaan itelle selvittää, mitkä ne on mun kohdalla. Koska eihän kaikki tapaamani miehet voi olla varattuja!

Tässä näkee mitä kevät tekee järkevällekin naiselle. Saa pohtimaan suhdekiemuroita ilman suhdetta :)

- Lilli -

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 11:26

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
4 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus