Blogi

Oliskohan taas rahankeruuta! :o)  4

Tämä deitti-palvelu on ihmeellinen asia, eli jos sulla miehenä on profiili siellä, niin kukaan muu ei takuulla ota yhteyttä, kun tällaiset tapaukset:

***********************************************************************

hallo!
Vastaanottamasi deittiviesti
Lähettäjä Elena2008
Vastaanottaja Muusikko
Otsikko hallo!
Haloo!

En näe rakenne ja uskon, että meille on tarpeen aloittaa kirjeenvaihto.

I on rajoitettu pääsy Internetiin
ja minulle se on helpompi saada kirjeenne miinojen Email.

En odota kirjeenne
Miinojen Sähköposti:

flower-povver@yandex.ru

************************************************************************

Eli surkeella käännösohjelmalla yritetään kääntää englannista suomeksi jotain todella surkeaa englantia, ja houkutella lähettämään sähköpostia! Ja kun olet kirjoittanut muutaman kerran, niin sitten pyydetään rahaa, jotta toinen niin ihana ihminen pääsee tapaamaan sinua unelmiensa miestä... sano lähettämillesi rahoille hyvästit vaan, sillä et tule niitä, etkä "naista" koskaan näkemäänkään!

Jos jotakuta kiinnostaa, niin saa vapaasti vastata kyseiseen sähköpostiin, minä en ainakaan aio sinne kirjoittaa yhtään mitään! ;oD

Tietenkin naisilla on varmaan ihan toisenlaiset huolet tämän deitti-palvelun suhteen, eli toinen toistaan onnettomampia oikeita tapauksia kirjoittaa rakkaudentunnustuksiaan päivästä toiseen, eli en kyllä oikeesti haluaisi olla nainenkaan tässä palvelussa. :o)


Syntymäpäivä. Mikä se on?  1

Taas on tullut yksi vuosi elettyä tällä telluksella, ja 37 tuli mittariin, mutta eipä tuo oikeen miltään juhlapäivältä enää tunnu, kun ikääkin on jo reilusti yli teinivuosien! :o)

Tuli taas otettua lisää kuvia taloprojektista ja täytyy viedä huomenna kehitykseen, niin sitten tekin saatte taas pian töllistellä pikkuisen päivitetympiä kuvaversioita mun talostani.

Eilen oli taas koulussa näyttö, ja se meni varmaan ihan hyvin, vaikka tuli siinä tyhmiä virheitäkin tehtyä, mutta jos 4 tulee, niin olen tyytyväinen! ;o)

On tuokin, kun peruskoulussa 4 oli hylätty, niin nykyään se on kiitettävästä heti seuraava, hyvä! *pyörittelee silmiään* 8-)

http://www.youtube.com/watch?v=TfuMBxNU7No


Kunnallisvaalit! *HiH*  1

Nonni, nyt se sit tapahtui, eli tästälähtien kukaan mun paikallisista kavereistani ei voi jättää äänestämättä kunnallisvaaleissa sillä perusteella, ettei tunne ehdokkaita, eikä sitä mitä he edustavat, sillä tänään ilmoittautusin itse ehdokkaksi tuleviin vaaleihin. *Rock!!!*

Täytyy nyt sitten ilmoittaa niille, että jos mä en saa enempää kuin yhden äänen(omani), niin silloin ne on kyllä ansainneet juuri sellaiset päättäjät, kun muut ovat sinne valinneet! *HiH*


miiiJAU!!!  3

Kissa kiipelissä osa IV.

Tänään menin saunomaan exän luokse ja kun tulin paikalle kuulin pojilta, että toinen heidän kissoistaan on pudonnut piippuun ja maukuu siellä hädissään, pudonnut sinne kuulemma joskus eilen illalla... 2kpl 18wee poikaa juo vaan kaljaa ja ihmettelee mitä tekis tänäiltana???

Mulla ikäänkuin pikkusen hirtti, että eiks ne tajuu että Sissi on saatava ulos sieltä piipusta??? Kuuntelin sitten sen naukumista ja huomasin, että kissa on takan piipussa pellin yläpuolella ja naukuu kun sille juttelee... Sitten totesin, että pakkohan sen on jotenkin sieltä pois päästävä ja otin vasaran kauniiseen käteen ja aloin purkaa piipun tiiliä... aikani siinä vasaroin ja Sissi sai piipussa hepulin ja naukui hädissään ja tuli kuin salama ylös piipusta ja jäi etutassujensa kynsillä riippumaan hormin reunalle, josta hänen isäntänsä nokisen tytön sitten nosti turvaan.

Miettikää vaan huvikseen olisiko nuo muka aikuiset tehneet asialle yhtään mitään??? Mikä ihme siinä on, että kun otetaan eläin, niin sitä ei sitten pidetä perheenjäsenenä, vaan jonain kivana juttuna, eikä sitten tehdä mitään kun se on hädässä, vaan nuokin olisivat todennäköisesti antaneet Sissin kuolla sinne piippuun!!!

Siis voehan HELVETTI mitä porukkaa!!! :o(


Ihanat kissat! :o)  1

Tänään kävin siistiytymässä huomista työhaastattelua varten ja kun olin valmis jäin juttelemaan hetken aikaa Sissin (Kansleri) kanssa. Naukusin sille hetken ja se kuunteli kiintoisana ja sitten se päätti, että nyt mä sen teen, eli V8 alkoi hyrräämään ja se hyppäsi syliini kiehnaamaan...

Minä kun en voi sille mitään, että tiedän kuinka tytöt saa kehräämään, niin tämäkin kissa oli aivan myyty, enkä oikein tiennyt sitten miten olisin voinut lähteä pois sen luota loukkaamatta hänen tunteitaan, mutta pakkohan se oli... ;oD

Oikeastaan harmittaa, kun en voi ottaa itselleni kissaa, on ne senverran ihania ja viisaita otuksia nuo kissat!!!

Olkaa onnellisia te jotka saatte nauttia niiden seurasta!!! :o)

Olinhan minäkin taas hetken...


Haastatteluun.  1

Sain tänään puhelinsoiton Manpowerista, koska he hoitavat erään yrityksen rekrytoinnin, johon olen hakenut töihin.

Juttelimme puhelimessa hetkenaikaa ja sitten sainkin pikaisen kutsun tulla esittäytymään mahdollisimman nopeasti, eli 9.5. perjantai aamuna klo. 7:30 on siis työhaastattelu edessä, jos vaikka pääsisi parempiin hommiin ja paremmalla palkalla?

"Toivossa on hyvä elää" (lapamato)


Päätön juttu...  1

Hyvä työntekijä sairastuu aina juuri ennen viikonloppua, eli perjantai iltapäivällä!

No minulle sattui eilen tapaturma töissä, kun juuri ennen kotiinlähtöä löin pääni kävellessäni ylösnostetun, mutta liian matalalla roikkuneen elementin reunaan, ja luulin että ei siinä sen kummemmin käynyt, mutta kun otin lippalakkini pois, niin johan verta alkoi valumaan vauhdilla pitkin otsaa ja silmälasitkin oli pian veressä!

Sitten juostiin pika pikaa taukotilaan ja painettiin paperitollo haavan päälle ja lähdettiin toimiston kautta terveyskeskukseen, jossa haava puhdistettiin ja liimattiin yhteen.

On siis kiva viettää viikonloppua haava päässä, eikä voi edes saunaan mennä.

No maanantaina taas on kiva mennä töihin valmiiksi likaisena, jotta voisin kolhia itseni jotenkin muullatavoin, jos vaikka saisi oikeestikkin sairaslomaa, eikä tarttis kärsiä vapaalla.

Onneks ensviikko on lyhyt ja sitten on 4 päivän viikonloppu!

Päätön juttu kirjoitettu teipit päässä... ;o)



Mr. Flu... :(  1

Taas Mr. Flu iski kyntensä minuun ja vei voimat. Voiko enää turhempaa sairautta olla kun lentsu???

On siinä tietty se hyvä puoli, ettei tartte töissä olla, vaan voi maata sängyssä ihan luvalla koko päivän, mutta miks sen pitää tehdä olosta niin keljumaisen???

Eikä minkäänlaista yleispätevää myrkkyä ole, joka veis taudin mennessään heti... siinä olis markkinarako lääkefirmoille, ja lääkkeen menekki olis taattu!

Mälsää on siis!!! :o(


*HIH*  2

Vitsi jälleen...

**********

Vaimo kävi meediolla ottamassa yhteyttä edesmenneeseen puolisoonsa ja kysyi: "Mitä sinä teet näin päivisin?"

Puoliso tähän: "Syön kasviksia ja nussin!"

Vaimo siihen: "Jaa, no entä iltaisin?"

Vastaus kuului: "Syön kasviksia ja nussin!"

Vaimo: "No entäs sitten aamuisin?"

Mies: "Syön kasviksia ja nussin!"

Vaimo kysyi silloin: "Eikö siellä taivaassa sitten muuta tehdä?"

Johon mies vastasi: "Missä helvetin taivaassa, täällä mä olen Limingalla jäniksenä!"

**************

;oD