Blogi

Näytetään kirjoitukset tammikuulta 2007.
Seuraava

=D  1

rankka päivä duunissa loppumassa. Jotenkin tuntuu että väsymys purkautuu hysteerisyytenä=). Duunikamusen kanssa naurettu koko päivä, ihan kaikelle=D...jos mummo huutaa ja haukkuu äkäisenä, se heti laukaisee nauru/käkätys/räkätys reaktion.
Oriolan esittelijäkin kävi puhumassa meille haavahoidosta aamulla. Mahtoi se olla ihmeissään kun me naurettiin vähän välein=).nauruterapia kunniaan...

mutta joskus on vain niin rankkaa että nauru on ainoa keino jaksaa.näin vakavasti puhuen...parempi nauru kuin syanidi mummon puurossa=D(..uusi hoitsujen sananlasku...).


ja kerran vielä=)  3

...siis kerran vielä uudesta vuodesta...kirjoitelma miten vietin uuden vuoteni:

uusi vuosi...vihdoinkin hempukkani tuli kotiin isukkinsa luota, oli ollut jo ikävä ( kova sellainen, vaikka lepo tekikin hyvää). Tehtiin koktailtikkuja ja herkuteltiin muutenkin sipseillä ja limulla ym. herkuilla. Katsottiin piirrettyjä dvd:ltä ( joita hempukka sai ihan liikaakin joululahjaksi) ja halittiin=) (pienelle ja miullekin on iso asia olla yli viikko pois äitin luota...ja siis miulle lapsen luota). Ennen kahtatoista puettiin ja lähdettiin etsimään ilotulituksia ( juu-u, ei vaikeaa=)...)ja päädyttiin malmin vpk:puistoon ja hienoa oli. Hempukka on pelännyt pauketta aiemmin, mutta ei nyt. Olihan äiti mukana=).

viimein kävi kuitenkin pauke jo korviin ja lähdettiin kotikoloon iltavanukkaalle ja lopuksi vielä ensi luku uudesta muumikirjasta. Luvun jälkeen sammuminen tapahtui alta puolentoista minuutin=D...

eilen kun vein hempukkaa tarhaan , se lauloi puoli matkaa " minä en pelkää mitää, en edes ilotulituksia, en pauketta en kummituksiakaan" jne =D...nyt totean että vaikka hempukkani on äitiinsä tullut ( ja kieltämättä isiinkin) ja on välillä vaikea ja liiankin tempperamenttinen, niin rakastan lastani, omaa vaavaani ( hempukka toteaisi " en mä ole vauva!!!!!paitsi joskus...") enemmän kuin mitään, eikä mulla olisi elämää ilman sitä. parasta mitä olen saanut aikaan ikinä, koskaan ja milloinkaan...

amen=)


aaaarggghhh!!!!!  1

uusi vuosi on mennyt meidän mummoille päähän. Jokainen on nyt hitusen vaikeana ja yhdessä ne ovat siis tosi vaikeita=).hiki hatussa painettu duunia ( jokohan ne 5 ylimääräistä kiloa on hikenä lähteneet???perhaps,perhaps=)!!) ja vielä vajaa tunti jäljellä.

mulle on ilmaantunut uusi hassu tapa ( tai mielenhärö=)...). Viimeisin biisi jonka milloinkin kuulen ( esim himasta tai kantiksesta lähdettäessä tms...) jää soimaan päähän siksi kunnes taas kuulen musiikkia ( uutta musiikkia=)..). Tänään soinut koko päivän päässä 69 eyesin piisi perfect skin, ja nyt se alkaa jo pikkuhiljaa häiritsemään. Kohta pakko heittää radio päälle ja saada uusi piisi aivolohkoon=).


töissä...  1

ekaa kertaa tänä vuonna=)...ja heti alkuun kuuden päivän putki...noo, ens maanantaina sitten vapailla shoppaileen=). Pitää ajatella positiivisesti. Evääksi ostin salattia ja fisua ( eläköön laihdutuskuuri!!!) ja äsken ne jo nälkääni mupelsin. Nyt loppuilta julmasti syömättä. Kilot pois vaikka kirveellä=D.

päivän hyvää työtä en oo tehnyt, ehkä jotain mahdollista ilmenee illan kuluessa. Ellei hyväksi työksi lasketa että ostin itselleni matkalla ristikkolehden ja kynän=)...(onhan se mua itseäni kohtaan hyvä työ=D...)


=)  1

siis uusi vuosi=)...vanhan loppu piti sisällään kuumetta ja lisää antibioottikuuria, mutta myös kolmet rehvit ja kausien seuraa, yhdestä hirmuisesta pileillasta puhumattakaan=D...

mutta nyt siis uusi vuosi ja uudet kujeet. Rehviputki saattaa jatkua ( ainakin alku oli menestyksekäs, hitusen ehkä jopa liikaakin...vaikuttaa siltä että eräällä on lievä pakkomielle musta nyt=/...ei hyvä...)ja muutenkin maailmankuva kohdillaan=).

ja ne lupaukset...LUPAAN harkita tupakoinnin lopettamista! LUPAAN laihtua 5 kiloa ( eli ne 5 kiloa jotka joulun ja uuen vuoden aikana tulleet=)...)! ja LUPAAN yrittää olla mukavampi ihminen, ja lopettaa pikkuasioista kiukuttelun...ja yrittää muutenkin tehdä edes yksi hyvä teko per päivä...

kääk, pasteijat kohta palaa uunissa!!!!( se siitä kiukuttelemattomuudesta=D...)



Seuraava