Blogi

Näytetään kirjoitukset tammikuulta 2007.


outoa hiljaisuutta..  3

...heräisin aamulla klo kuuden aikaan hiljaisuuteen. Hieman oli outoa, etenkin kun koko viikonlopun sai nauttia laulusta ja turvallisesta yleismölinästä=D. yötä myöten=)....
Oli eilen jotenkin haikea olo, ei oikein heti ehtinyt tajuta että meettingi on jo ohi ja kotiin on palattu. Aika tuntui menevän turhan nopeasti. Nyt pitäisi sitten palailla arkeen taas. muutamaa muistoa ja kokemusta rikkaampana...muistuttakaa että jätän ensi kerralla nirvanat laulamatta, näin jälkikäteen tunnen suurta sympatiaa ihmisiä kohtaan jotka sitä on joutuneet kuuntelemaan=D....pysyn pmmp:ssä=D...

eilen istuksin paikallisessa magnnustineidon kanssa ja pelattiin trivialia ja katsottiin ihanaa elisaa. Ja kun ihanainen fabrizio kuoli (argh!!) niin tunnelma valtasi meidät ja itkuhan siitä tuli. Tänään pidetään illalla muistotilaisuus...outoa mutta...outoa=). Huvi se on pienikin huvi=D...


kotona taas...  3

...olipa muksa reissu=). Kotkan citymeettingi onnistui loistavasti=). Kiitos kovasti kaikille hyvästä seurasta ja järjestäjille suuresta duunista, järkkäilyistä jne...on laulettu, pussailtu, halittu ja nukuttukin jokunen tovi. Emmekä saa unohtaa huimia lautapelejä. Caelestikselle kiitokset peilidisco-pallosta ja piuhojen takavarikoinnista tänä aamuna=D. nyt onkin hyvä nukkua hetki ja sitten suunnata paikalliseen muikkaamaan neiti magnustiani joka jo ehti kaivata mun pientä persoonaani=).

p.s. säästyimme kotimatkalla kolarilta, enkä edes jäänyt ulko-oven väliin=D




nykyaikaan...  1

siirryin sitten tälle vuosituhannelle ja ostin mp3 soittimen=D!!!!! mä rakastan sitä jo nyt! Heti kun sain radiot säädettyä, niin alkoi soida U2 beutifull day....annoin sille heti nimeksi mikkis=)...ihana soitin, ihana elämä=). Maailma on parempi paikka kun saa kuljeksia musa korvissa soiden=).


leppoilua...  1

leppoisan rauhallinen päivä=). Hempukka ollut kuin herranenkeli ja kirjastoonkin päästy kunnialla palauttelemaan myöhässä olleet kirjat.Ja kaiken hyvän lisäksi oli palkkapäivä=D!!!!!!hihhei!!!!

pitää pitää varansa ettei kaikkea heti tuhlaa...duuni on siirtynyt uuteen maksutyyliin , jossa edellisen kuun lisät maksetaan samalla kuin varsinainen palkka.ei enää kuunlopun iloisia ylläreitä, kun palkasta enää ole mitään jäljellä. Mutta asiat tuppaa muuttumaan, ei voi mitään.


=)  1

kunnon unien jälkeen kuin uusi ihminen=). tai en kyllä nukkunut kuin 6 tuntia, mutta enemmän sekin on kuin koko viime viikolla=).

toinen päivä vähä hiilarisella ruokavaliolla. saattaa olla että meettingissä joutuu hieman joustamaan sen suhteen=). olisi niin paljon järkättävää vielä...tai ei ooikeastaan, vain se miten saan makuupussin ja patjan/alustan sinne möksälle. Äitillä ois, mutta niiden auto meni lunastukseen kiitos isäpuolen pojan naapurin ,ja isukista en vielä tiä missä se luuraa. pitäisi soittaa tänään. Jos isukki ois kotkassa, niin se vois tuoda mulle semmoisen vanhan ohkasen patjan, jonka saa rullalle. Se on kuitenkin hitusen paksumpi kuin alusta. sitten voisi ottaa peiton ja tyynyn mukaan ja nukkua herroiksi=)...tai sitten olla nukkumatta=D.

tässä välillä (ristitään vaiks hiljaiseksi kirjoittelukaudeksi) on ollu pari kolme päivää jolloin mua on riivannut kamala seksinnälkä. melkein mourunnut parvekkeella yöhön=). Yksi ilta juteltiin paikallisessa lady O:n ja pilispoitsu vempin kanssa asiasta. tai se mainittiin kun yleisesti juteltiin seksistä. Lady O:n mielestä mä olen kuin nunna ( kun en anna kelleen=)...) ja se itse on kuin portto. Vempi totesi että sitä haluaa kaikki, mutta oli enemmän mun kannalla kun munkin epäannon syistä puhuttiin.Ja se on niin...oih!!! hiljaista charmia, ja mun vempi immuuni horjuu=)...ainakin hitusen=). mulla nyt vain on k-18 ajatuksia siitä, mutta laitan ne puutteen tiliin=D...kohta on oikeasti saatava lemmenmeisseliä tai hajoaa pää=).


=)  1

huhhei...kamala kiire vain koko ajan, tänne enää ehdi edes kirjoitella. Ja kun pääsee kotiin, on niin väsynyt, normikotihommien jälkeen, että ei paljoa petistä liiku minneen. hullua kuitenkin, että vaikka olen/olisin ylimaallisen väsynyt, niin uni ei tule millään. Pyörii vain sängyssä ja miettii kaikkea. Kaippa toi duunijuttu painaa sitten sen verran paljon. Inhoan epätietoisuutta, ja nyt elän keskellä sitä, kun en tiedä mitä tekisin. Jäädäkö tonne, vai en. Mitä tapahtuu tuolla, vai tapahtuuko mitään? jos lähden, menenkö opiskelemaan vai toiseen duuniin? ja joka päivä duuniinmennessä kelaan, lyödäänkö mua taas?

Ainakaan en enää paatosta tosta kamusille, vaan olen saanut lähes kaiken tapahtuneesta purettua ulos. Ja kamuset on olleet tosi mahtavia ja upeita ja kiitos niiden, mulla on ollut kivojakin iltoja tässä.

Enkä nyt tarkoita että suru jylläisi, vaan olen suht hyväntuulinenkin ollut. En murheen alhossa (enkä arja alhossa=D...puujalantukivitsi=)...).kun vain saisi nukuttua, mutta unesta olen nauttinut joka yö 3-4 tuntia. Ja normaalisti duunissa kuitenkin.mun silmäpusseihin voisi piilottaa virtahevon=)...

huomenna vapaapäivä, hempukkakin himassa ja paljon touhua lapsen ehdoilla edessä=).