Blogi

Näytetään kirjoitukset helmikuulta 2007.

wuh...  1

...mikä duunipäivä. Pääsin töihin räytyneenä ja heti ensiksi yökkö ilmoitti että hoitoapulainen on kipeenä. Ja mä siis kahden keikkalaisen kanssa. Sattui olemaan 17v tyttö, joka toista päivää keikalla. Se ei tehnyt yhtään mitään. seisoi aamun kädet puuskassa ja tuijotti mua, ja mun hyörimistä. Eli tein kahden ihmisen duunit yksin. Päivällä sentään pesi muutaman lautasen. Mutta siinä vaiheessa meinasi r-päitä päästä kun kaksi kertaa olin sanonut, että auta asukasta juomaan kahvinsa, kun se ei itse pysty, ei edelleenkään osaa. Sama oli eilen. Piti kädestä pitäen näyttää miten se tapahtuu...siis näyttää miten juotat vanhukselle kahvia!!!!!

mitä ihmettä tekee keikkalaisella joka ei tee mitään?? joka käyttäytyy kuin opiskelija ja kahtelee jokusen päivän miten homma toimii. ei kellekkään makseta palkkaa katselemisesta!!! paitsi näköjään meillä...koko päivän odotin lausetta " voisinko mä tehdä jotain?", mutta turhaan.

lisäksi tämä lähihoitsu-opiselijaihme kysyi, mitä teen jos joku saa sydänkohtauksen...haloo!!!!olisiko elvytys ja ambulanssi mitään??? vuosi opintoja jäljellä ja perusasiat ei ole hallinnassa...

nyt on uupsahtanut olo, ja aivot täynnä räkää. onneksi sentään kotona.

hemmottelin siis itseäni, palkkioksi raadannasta ja vuokrasin lehvan iltani iloksi=D. nyt hempukalle apetta laittamaan, sittenen enää nouse hetkeen petiltä mihkään.


tosiasioista voi kiistellä...  4

vaikkei se mitän hyödytä. Flunssa on todennäköisesti tällainen asia. Se jyllää kunnolla. Kuumetta on ja silti on pakko simmut rutussa kiiruhtaa duuniin. saapi nähdä tuleeko väittelyä aiheesta, "kotiin vai ei?". ehkä duunikamut tahtois et sairastan kotona, mutta onko se realiteeteissa mahdollista onkin sitten toinen juttu.

nyt hiipellän kuitenkin....missä mahtaa mun nenukkaliinapaketti piileksiä?



miittien miitti...  6

hieno pulkkamäkimiitti. vaikka takapuoli tunnottomana loppuajan ja msutelmia tod.näköisesti sääret täynnä, niin kivaa oli. Oikea laskiaistunnelma. Kaikilla hauskaa ja lämmintä kaakaotakin sai. Ja tietty päästiin uutisien kevennyksiinkin=). Hyvä me!!! mäestä, kolmen tunnin hillumisen jälkeen ruoan kautta jatkoille ja pullonpyöritystä. Uusia miittejä mietiskeltiin, mm.käsirautamiitti ja aarresaari-miitti, näistä ehkä jatkossa juttua.
käsineet on märät edelleen, mutta kannatti lähteä, vaikka ensin meinasin skipata. Jälleen kerran kiitos kaikille mukanaolleille, olette upeita=D...



ja kehvelit sentään...  1

...mä en anna yhden takaiskun murjoa mua maanrakoon=). Huomenna hempukka lähtee isukilleen ja mä vietän rauhaisan koti-illan (ellei neiti magnusti vaadi mua kuuntelemaan miten ihanaa siitä on olla pusuhuulen kanssa=)...) ja lauantai aamuna klo 07.00 olen kytiksellä uimahallin oven takana, vaanien milloin tiskirouva avaa oven. Tarkoitus vetää 2.2km vähintään allasta ees taas( mulla on aikaa=)...). Sitten ehkä päiväbisselle (armaaseen ex-olohuoneeseeni, jossa omistaja taas kiusaa mua=)...) ex-duunikamusen kanssa ja sunnuntaina pulkkaamaan ah, niin mainioiden city-immeisten kera=). Tämä on suunnitelma...

otan siis vähän etäisyyttämalmin ympyröihin kertakaikkiaan ja kahtelen muutakin helsinkiä, vaihteeksi=).

nyt soi hyvä musa, mieli hyvä ja taas kaikki kohdallaan.



siivousta vain...  1

tänään oli siivouspäivä. On riehuttu riepu (pöly semmoinen)kädessä ja valssattu imurin kera ja nyt on ihanan siistiä joka paikassa. Yksi matto pesty, petivaatteet vaihdettu. Oikeastaan pitäisi tiskata vielä ja pestä lattiat, mutta lattioidenpesu on edessä sitten, kun hemppu menee nukkumaan ( saa tehdä sen rauhassa). Tiskata voisi kohta sitten...

ystävänpäivä viestejä tullut jo iso tukku (jos nyt kännyviesteistä voipi noin sanoa=D...)ja sain itsekin laitettua omat tervehdykseni maailmalle.

mun vanha ystäväni peikkopoitsu vastustaa kiivaasti kaupallisia juhlapäiviä ja laittoi toissavuonna vastaukseksi mun ystisviestiin:

"En usko moisiin höpsötyksiin,
ei ole vain tiettyä päivää jolloin voi ystävää
muistaa. Mutta ystävä hyvä,
HYVÄÄ päivää!"

Aivan loistava viesti ja loistava ystävä=).


kotona vain...  4

hempukka vain tapittaa telkkaa. Olo on kuulemma huonompi kuin päivällä=(. kalakeittokaan ei oikein maistunut, ja se on ihme jos hempukka ei syö kunnolla. Toivottavasti muruli paranee pian, outoa kun se ei viipellä kokoajan ympäri kämppää.

mä sitten mietin tänään mitä ihmettä mä laitan naamiaismiittiin ( hei, mä haluan tietää ajoissa, viimehetken paniikki ei hyvä=)...) puvuksi. Yksi osa pukua pitää teettää kaverilla, jotain pitää ostaa kaupasta ja osa asusta mulla jo onkin=). Viikon päästä alan panikoimaan kuunvaihteen pileitäni ( ruoka, juoma, jatkot!!!argh!!!) , enkä sitten ehdi ajatella tuotakaan.