wuh...

  • kulkurikisuli

...mikä duunipäivä. Pääsin töihin räytyneenä ja heti ensiksi yökkö ilmoitti että hoitoapulainen on kipeenä. Ja mä siis kahden keikkalaisen kanssa. Sattui olemaan 17v tyttö, joka toista päivää keikalla. Se ei tehnyt yhtään mitään. seisoi aamun kädet puuskassa ja tuijotti mua, ja mun hyörimistä. Eli tein kahden ihmisen duunit yksin. Päivällä sentään pesi muutaman lautasen. Mutta siinä vaiheessa meinasi r-päitä päästä kun kaksi kertaa olin sanonut, että auta asukasta juomaan kahvinsa, kun se ei itse pysty, ei edelleenkään osaa. Sama oli eilen. Piti kädestä pitäen näyttää miten se tapahtuu...siis näyttää miten juotat vanhukselle kahvia!!!!!

mitä ihmettä tekee keikkalaisella joka ei tee mitään?? joka käyttäytyy kuin opiskelija ja kahtelee jokusen päivän miten homma toimii. ei kellekkään makseta palkkaa katselemisesta!!! paitsi näköjään meillä...koko päivän odotin lausetta " voisinko mä tehdä jotain?", mutta turhaan.

lisäksi tämä lähihoitsu-opiselijaihme kysyi, mitä teen jos joku saa sydänkohtauksen...haloo!!!!olisiko elvytys ja ambulanssi mitään??? vuosi opintoja jäljellä ja perusasiat ei ole hallinnassa...

nyt on uupsahtanut olo, ja aivot täynnä räkää. onneksi sentään kotona.

hemmottelin siis itseäni, palkkioksi raadannasta ja vuokrasin lehvan iltani iloksi=D. nyt hempukalle apetta laittamaan, sittenen enää nouse hetkeen petiltä mihkään.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 11:32

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
1 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus