>=I...

  • kulkurikisuli

pomo esittää että se että mua lyödään töissä on mun oma vika....jaahas...on todella surkeaa pomolta jos omat mokansa työntää alaisten harteille, kun vihdoin alainen hakee apua muualta kun ei pomo ole kykeneväinen tekemään asialle mitään.

mulla on meidän pomoon mennyt nyt luottamus täysin. Esimiehen pitäisi olla se taho jonka luo mennä ongelmatilanteissa. Siis näin ainakin muualla kuin meillä. noh, jos joku mun hoitsukavereista kysyy kannattaako meille tulla töihin totean suoraan että ei.ei kannata. Mäkin lähden tuolta heti kun voin. sitä ennen en anna kenenkään pompottaa itseäni, tiedän oikeuteni, so bite me!!!!

2 kommenttia

kulkurikisuli

10.1.2007 09:50

sehän olisikin eri asia jos mummo olisi harhainen tai löisi kun ei tajua. Mutta tämä ihminen tajuaa mitä tekee kun lyö ja lyö koska haluaa satuttaa.ja viimeksi sylki naamalle, mikä on lain mukaan törkeä pahoinpitely...viimeinen lyönti tuli kun pyysin sitä poistumaan toi toimistosta koska mulla oli rapsananto yökölle...että näin.

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
2 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Anonyymi

5.12.2021 11:34

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
4 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus