maanantain viemää...

  • kulkurikisuli

aamu-unet sabotoitiin tänään julmasti...ensin äiti aloittaa viestimisen ja sitten ex-duunikaveri klo 9 aamulla!!!! koko ajan korvan juuressa kukkuu (viestiäänenä miehekäs "kukkuu" =)...). Sitten hempukka käy laulamaan "kuka sä oot kuka mä oon, mä oon kuningas voittamatooon"...enkä erityisemmin pidä suomi räpistä=/...no, siinä vaiheessa luovutin ja nousin...

nyt on siivottu, muovailtu, maalailtu , tanssittu....ja kaupassakin käyty. Samalla reissulla käytiin elukkaliikkeessä vakoilemassa millaisia häkkejä on hamstereita varten myynnissä. Tuossa kyseisessä paikassa oli huonot vaikoimat, vain yhdenlainen häkki, liian iso ja liian kallis. Onneksi tuolla on toinenkin eliöliike, niin käyn siellä myöhemmin etsiskelemässä sopivaa tarhaa meidän kohtatulevalle hamsterin kutaleelle.

Hempukan suureksi riemuksi mentiin myös makuuniin ja lainattiin hempukalle repe ja väiski leffa (täytyy myöntää että pidän repestä, siinä on luonnetta. Voisi olla melkein mun alter ego=)...väiski taasen on hiukkasen pliisu...) ja mulle vares (aikuiseen makuun), illalla kaverin kanssa katsottavaksi. Se suostui tulemaan herkkuleipiä syömään. Onneksi, sillä kolmen päivän jälkeen kaipailee jo hiukan aikuista seuraa=).

huomenna sitten jälleen duunin pariin...6 päivää töitä ja sitten taas 3 vapaata. Lähdetään viettämään ne kotkaan. Ihan kivaa päästä taas hetkeksi pois helsingistä hetkeksi. Hempukka näkee mummot ja papat, minä taas kamusia ja kummipojan=). Kaikki voittaa=). ja kun ei tiedä milloin taas sattuu vapaat niin, että ehtii kunnolla käymään sielläpäin...Mullakin on bestistä jo ikävä. vaikka viimeksi tänään juteltiin menneestä viikonlopusta. Sillä on ollut ohjelmaa, minä kerrankin saanut levätä himassa=).

Nyt soittamaan isukille, josko voidaan mennä sunnuntaina sinne yöksi kun äippä ja isäpuoli palaa samana iltana mäkiltä, ja ne tarvitsee 7,5 tunnin pitkän automatkan jälkeen ihan varmasti lepoa ja rauhaa, eikä hempukan tauotonta räpätystä=).

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 11:40

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
7 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus