yökäen paluu=)

  • kulkurikisuli

on se kumma kun ei taaskaan jaksaisi millään mennä pedin pohjalle vaikka jo väsyttäisikin=/...yö vetää mua selvästi puoleensa=).

Laitoin eilen mailia mun rakkaalle ex kämppikselleni kermuliinille, koska olin saanut siltä taas hävyttömiä kuvia=)...se lähettelee aina ihmejuttuja sähköpostitse. Niitä ei töissä kauheasti kehtaa katsoa, kun ei koskaan tiedä milloin on joku mummoista selän takana=D.
Nyt sitten laitoin siis mailia, viimeaikaisista kuulumisista ( viimeksi viesteiltiin viikko sitten) ja uteluita sen kahvisuunnitelmista (inside juttuja taasen=)...)

MUISTELUA: Tapasimme aikoinaan kermukan kanssa vuonna -95 kun lähdin vuodeksi lahden kansanopistoon. Ensin meitä ei oltu tajuttu laittaa kämppiksiksi, mutta kun mun kämppis oli hissukka joka meni jo puoli 9 nukkumaan ja sen kämppis outolintu joka nukkuin kengät jalassa(!!!) ja joka lopulta jätti koulun kesken haimme toimistosta luvan että saamme muuttaa samaan huoneeseen. Oltiin aika ihme pari=). Outo huumori kukki meidän sviitissä (usein). Parhaita juttuja on turha yrittää selittää, sillä ne eivät avaudu muille kuin meille=). mutta yhdessä vaiheessa meillä oli tapana jättää toisillemme lappusia mitä ihmeellisimpiin paikkoihin. Penaaleihin, teroittimien sisään, kukkapurkkeihin, verhojen taa( kohta meissä kaikissa asuu pieni lahna=D...), jne, jne...Siitä saatiin monet naurut=D. Kermukka löysi kundinkamun (ja kihlatunkin seinän takaa, kun minä vain niitin kundeja kuin kauraa lahden yössä=D...nuori ja vallaton olin =)...) joten se välillä oli siellä yötä ja sain rauhassa pimeässä itsekseni kikatellen piiloitella viestejä=D...
Eikä kukaan voi unohtaa erästä uskonnontuntia, jolloin kermu sai allekirjoittaneen hysteerisen naurunpuuskan partaalle niin että meinasin lentää luokasta ulos=D.

Meidän huone oli lisäksi kirottu. Siellä kummitteli ja ikkunasta lensi mitä ihmeellisimpiä tavaroita ulos. Eräs talviaamu heräilin ja avasin ikkunan ( joka avautui sisäpihalle päin).
Ihmettelin ääneen kun tupakkakatoksen katolla isojen kinosten keskellä kasvoi jukkapalmu!! Kämppis alkoi repeillä, ja paljastui että kermulla ja sen kundilla oli ollut riitaa ja kundi oli heittänyt jukkispalmun (niiden kihlajaiskukka) ulos ikkunasta. Nätisti oli lentänyt katolle=D...koko opisto ihmetteli mistä se oli tullut ja miksi. Mutta emmepä tainneet sitä paljastaa, vaan virnuilimme keskenämme=). Nyt varmaan voi jo paljastaa tämänkin...

Ah, näitä muistoja=). Se oli kiva vuosi...onneksi emme ole kadottaneet toisiamme näiden vuosien kuluessa vaan olemme edelleen kämppikset kuin ilvekset!!!

nyt kapuan kyllä petin puolelle, ainakin yritän=). Tai sitten menen penkomaan vanhoja kermuliinin kirjeitä muistoboxistani ja vietän yömyöhään niitä lueskellen ja naureskellen=)...

Kirjoitettaessa soi P.O.D.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 11:40

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
4 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus