tahtojen taistelu...

  • kulkurikisuli

...meillä on tänään ollut kahden vahvaluontoisen pimun taistelu. Hempukan on pitänyt siivota huoneensa, eikä ole suostunut koko päivänä sitä tekemään. Viimeksi taisteltiin samasta asiasta 1,5viikkoa. Nyt tein selvät ohjeet. Joko siivoat, 4 tuntia aikaa ( jo kaksi oli mennyt vetkutellessa) tai äiti hakee jätesäkin ja kerää lattialla olevat tavarat ja vie ne alakertaan varastoon. Samaa ollaan tehty aiemminkin, kun ei ole omian tavaroiden keruu maittanut. Nyt vaan on yläkaapit jo täynnä, ja kun koko kesän on saanut hemppu olla lähes siivoamatta, on taas kova paikka alkaa noudattamaan vanhoja sääntöjä. Sitten kun alkaa siivous taas maittaa saa tavaroita takaisin yläkaapeista.
En ala huutaa, enkä hillumaan. Kyllä se kuulo sieltä löytyy kun tavarat vähenee. Saatan vaikuttaa tiukalta, mutta uskon että tietyt säännöt täytyy olla. Ja aina välillä voi tietysti joustaa. Mutta Nyt kun totutellaan taas arkeen, joutuu pysymään tiukkana, tai elämästä tulee hankalaa...

Äsken kävin siis keräämässä säkin leluja ja sen verran jo sekin auttoi, että nyt hempukka ihan kiltisti petaa omaa sänkyään, vaikka sanoin että voin sen pedata kunhan ensin kerää lelut sieltäkin pois. Nyt kehuu että " mä olen opetellut sen tarhassa" =)

Kohta pitää lähteä kauppaan kun eilen unohdin lähtiessä pankkikortin himaan pikkutakin taskuun=/...onneksi oli ne lattialta kerätyty rahat taskussa mukana niin sai välttämättömimmät tavarat ja jäikin vielä 5 euroa=)...Tänään sitten mennään ostamaan loput. Sinänsä saattoi olla ihan hyvä juttu. On nimittäin sellainen paha tapa mulla että jos lähden ostamaan maitoa, ostan kaikkea muuta ( hei ostanpa tämän, saatan tarvita vielä) ja unohdan sitten sen maidon=)...Kaupoissa on ihan liikaa tavaraa=).

2 kommenttia

Caelestis

24.9.2006 22:11

Toi kuulostaa niiiiin tutulta oman mukelon kanssa käydyistä kädenväännöistä :)
Viimeksi käydessään mun luona 8v tyttönen sai päähänsä, että hän laittaa samat vaatteet kuin keskikesän helteillä, vaikka ulkona tuuli ja puhalsi reipasta syysmyrskyn poikasta. Asia saatiin selvitettyä ja uloskin päästiin :D

Ei oo mielestäni mitään ylimääräistä tiukkuutta, vaan vanhempien täytyy yksinkertaisesti asettaa rajat, kun lapsi niitä koettelee. Ja juuri noin: kiivastumatta mutta selkeästi. Ei tulisi elämästä mitään, jos hommat tehtäisiin aina niin kuin lapsi haluaa. Eli lapsen ehdoilla kyllä, mutta ei aina lapsen oman pään mukaan. =)

-c-

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
9 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Anonyymi

5.12.2021 11:40

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
9 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus