indiemode

Indiemoden City-koti. Varsinainen blogi löytyy osoitteesta http://indiemode.blogspot.fi

Näytetään blogin kirjoitukset, joissa aiheena on Nervous+Anxious.

Omia biisejä vihdoin Spotifyssä!  1

Itsenäisyyspäivän studioviikonlopun tärkeintä antia uuden sävellystyön ohella oli päätökset tulevaisuudesta digitaalisten julkaisuiden suhteen.

Joulupäivänä vihdoin pärähti interneetteriin meidän ensimmäinen omakustanteemme vuodelta 2007. Panic Disorder EP julkaistiin silloin 300 kappaleen vinyylipainoksena, mutta vasta nyt se on myös digitaalisessa levityksessä.

Spotify linkkiin täältä.


Intohimoa  1

Tänään 12.12.14 Suomi siirtyi suuren askeleen viimeisenä Pohjoismaana kohti yhdenvertaista maailmaa.

Ja kuten aiemmin kirjoitin, oli meillä viikko sitten pitkästä aikaa, vuosien tauon jälkeen studioviikonloppu ja Nervous+Anxious teki paluun. Tärkeintä oli tietysti saada pyörät jälleen pyörimään, ja uusia suunnitelmiakin ehdittiin tehdä. Toiseksi tärkeintä oli kuitenkin päästä myös työstämään uutta materiaalia, ja se onnistui loistavasti.

Uuden biisin pääsee kuuntelemaan täältä!


Hardcore you know the score!  1

Vuosien jälkeen olis tarkotus palata musiikin pariin. Kaveri, kenen kanssa viimeksi oon duunaillut musiikkia, tulee ens viikonloppuna Tampereelle ja ruvetaan käynnistelemään jonkinlaista kuvioo taas sen suhteen.

Oon hakenut vähän fiilistä ja inspiraatioo kuuntelemalla parikymmentä vuotta vanhaa happy hardcorea viime päivinä, joten blogissa on tänään klassikkobiisejä tarjolla.