Keravan Anttila jäi tyhjilleen viime vuonna kaupan alan murroksen vaikutuksesta. Keravan yrittäjien puheenjohtaja Päivi Virtanen ideoi tilaan popup -tapahtuman Keravan kaupungin ja Keravan yrittäjien kanssa. Kaupunki innostui mukaan hankkeeseen ja otti projektin omakseen.
Kerava Crazy Day pidettiin tyhjilleen jääneessä Anttilan kiinteistössä.Ensimmäisen tunnin aikana tapahtumaan tuli 1000 vierasta. Koko päivän aikana arviolta 6000-10000 ihmistä.Paikalle oli tullut 75 näytteilleasettajaa, joka vain murto-osa Keravalaisista yrityksistä.Cafe Intro perusti entisen Anttilan alakertaan PopUp KahvilanTapahtuma oli messun kaltainen, mutta rennompi. Kustannus oli tehty todella edulliseksi yrittäjille. Lean hengessä tapahtumassa ei ollut mitään turhaa.Olli toi tilaan PopUP LevyikkunanLapsille parkouria, telinevoimistelua yms liikuntaa järjestävä PompIT oli myös mukana.Mikko Kuustonen veti keikkaa Kerava Crazy Day:ssäKati Niemi KN Collection piti PopUp hattukauppaa.Paikalla oli myös palveluyrityksiä, joilla ei ole omaa myymälää. Kuvassa Annele Aarni-Wiklund esittelee yrityksensä työelämän valmennuspalveluita käytännön "mikä fiilis?" harjoituksen kautta.Popup -tapahtumassa nähtiin myös paikallisten vaate-alan yritysten järjestämä muotinäytös.Muotinäytös. Kerava Crazy Day. Anttilalta tyhjäksi jääneessä liiketilassa.Muotinäytöksessä malleina olivat paikalliset yrittäjät. Kuvassa Keravan Yrittäjien puheenjohtaja Päivi Virtanen.Muotinäytös. Keravan yrittäjien ja kaupungin järjestämä Kerava Crazy Day popup tapahtuma.Keravalla on suomen suurin hattujen maahantuoja KN Collection. Yrittäjä Kati Niemen hattuja löytyy kaikista suomen hattukaupoista ja Stockmannilta.Backstagella oli vipinää. Mikko Kuustosen (oikealla) kaulassa Keravalaisen Anu Ekin suunnittelema Medicine man -kaulakoru. Juontajana tilaisuudessa oli Nicke Lignell (vas). Keskellä Kerava Crazy Day -nimen keksijä Mia Talikka.Kerava Crazy Day -tapahtuman "äiti" Keravan kaupungin elinkeinokoordinaattori Pirjo Leino.
Popup -tapahtuma on hyvä tapa tuoda esiin paikallisia yrityksiä ja yrittäjiä. Kauppakeskuksen voi saada käyttöönsä päiväksi ihan vain kysymällä. Päivän vuokrakaan ei usein päätä huimaa kun sen jakaa useamman yrittäjän kesken. Keravan Crazy Day popup -tapahtumassa kävi tuhansia ihmisiä ja yrittäjien odotukset tapahtumasta ylittyivät.
Katso lisää kuvia tapahtuman Facebook -sivuilta: Kerava Crazy Day.
Kiitos tapahtuman järjestäjille. Upea tapahtuma!
Innovatiivisuutta ja menestystä elämääsi! Keravalla pohditaan jo mikä tila seuraavaksi vallataan :D :D :D
Don Huonot veti 25 v keikan Helsingin jäähallilla 28.2.2015. Keikka oli loppuunmyyty ja yleisöä oli hyvin paikalla jo lämppäreiden (Maj Karma ja Egotrippi) aikana.
Keikka piti alun perin pitää pienemmässä paikassa, mutta lippujen kysyntä oli niin kovaa, että Donkkarit uskalsivat siirtää keikan jäähallille. Basisti Jukka Puurula kertoi haaveillensa aina soittavansa jäähallilla, johon laulaja Kalle Ahola vitsaili, että Jukka Keravalla asuvana varmaankin tarkoitti Helsingin jäähallin sijasta Keravan jäähallia.
Don Huonot 25 v juhlakeikka Helsinki jäähalliLavashow oli laadukasta ja mukavasti höystetty pyrotekniikalla, savulla ja liekeillä. Don Huonot 25 v juhlakeikka Helsinki jäähalliSeireeni biisin aikana nähtiin tuttu hattu, joka lensi tietenkin yleisöön kappaleen päätteeksi. Don Huonot 25 v juhlakeikka Helsinki jäähalli.Yleisön älypuhelimien määrästä päätellen keikka tuli varmasti hyvin dokumentoitua. Don Huonot 25 v juhlakeikka Helsinki jäähalli.Don Huonot 25 v juhlakeikka Helsinki jäähalli.Don Huonot sai yleisön jälleen pogoilemaan.
Keikalla kuultiin kaikki hitit ja myös uutta tuotantoa. Uudesta tuotannosta kuultiin Salaisuus (2014) sekä Surunkerääjä(2014). Surunkerääjä biisin aikana lavalle nousi lahjakas laulaja ja aina niin ihana Laura Närhi.
Don Huonot feat Laura Närhi - Surunkerääjä
Keikalla nähtiin Laura Närhen lisäksi vierailevina artisteina Don Huonojen kitaristi Joonas Pirttilä bändin alkuajoilta (1989–1992) sekä Järvenpäästä kotoisin oleva Karri "Paleface" Miettinen.
Don Huonot 25v juhlakeikalla vieraili myös Paleface
Iittalan mainos toimii hyvin mobiilissa. Brändi näkyy hyvin ja huomioarvo mobiilipäätelaitteen ruudulla on merkittävä.
Moni on varmaan hiihtolomalla huomannut, että tulee luettua uutisia ja blogeja entistä enemmän kännykällä. Monella medialla mobiilikäyttö on jo 60% luokkaa kaikista kävijöistä. Niin on meillä Cityssäkin. Samaan aikaan mainostajat ja mainostoimistot ovat hoksanneet, että mainoksista kannattaa tehdä displayn paraatin, boxin ja padiversion lisäksi myös mobiiliparaatimuoto ja kampanjaländärit kannattaa tehdä responsiivisiksi. Kehitys kehittyy!
Mobiilimainonta on tuplaantunut
Suomessa mobiilimainonta on herännyt vähän hitaasti, mutta nyt mainontaa näkyy kaikilla isoilla brändeillä. Meilläkin Improve Mediassa ja City Digitalissa mobiilimainontaa ostetaan jo lähes kaikkiin kampanjoihin.
Mobiilimainontaan panostettiin maailmanlaajuisesti 14,6 miljardia euroa vuonna 2014, mikä on 92 prosenttia enemmän kuin vuonna 2013.
Mobiilimainonta jatkoi myös Suomessa edelleen voimakasta kasvuaan. Mobiilin mainospanostukset kasvoivat vuodessa 64,7 % ja muodostavat nyt 9,9 % display-mainonnan kokonaisuudesta.
Mobiilissa vietetään paljon aikaa ja mobiilimainonnan odotetaan kasvavan tulevaisuudessakin.
Mobiilimainontaa ostetaan paljon ohjelmallisen ostamisen työkaluilla
Mobiilimainosmuodoista tyypillisimpiä on perus mobiiliparaati sekä pyyhkäistävä mainosmuoto. Pyyhkäistävässä muodossa mainosta voi hivelöidä kosketusnäytöllä. Mobiilimainoksia voi ravistaa ja kännykän GPS:llä voidaan tunnistaa käyttäjän sijainti.
Mobiilimainonnan tekeminen kasvaa varmasti myös vuonna 2015, koska mobiilit päätelaitteet ovat tulleet jäädäkseen. Mobiilissa tullaan varmasti näkemään entistä enemmän videomainontaa. Sitäkin saa ostaa ohjelmallisesti. Suomessa in-stream-videomainonta kasvoi viime vuonna (2014) tuntuvasti, 22,5 %. In-stream videomainonta muodostaa 9,6 % display-mainonnasta.
Ohjelmallinen ostaminen on siitä kivaa, että sen kautta voi hallita globaalia näyttömäärärajoitusta eli frequa (frekvenssi) sekä näkee miten monta päätelaitetta on nähnyt mobiilimainoksesi. Muista käyttää kaikkia kanavia tasaisesti.
Menestystä mainontaasi ja elämääsi!
Ilkka O. Lavas
sarjayrittäjä, joka kasvattaa tällä hetkeä mainostajien ja medioiden kanssa mainosverkosto Improve Mediaa.
Kasvu mahdollistaa uuden kasvun. Tuottojen sijoittaminen mahdollistaa uudet tuotot. Auto ei ole hyvä sijoitus, mutta hauskaakin pitää olla.
Sijoitusneuvojat puhuvat korolle korkoa efektistä. Kun sijoitat sata yksikköä ja kasvatat satasen arvoa 15%, sinulla on 115 yksikköä. Tätä kun kasvattaa seuraavana vuonna 15% ja sitä taas seuraavana vuonna saman verran, niin kuuden vuoden päästä satanen on tuplaantunut.
Jos teet ensimmäisenä yrityksen pyörittämisen vuotenasi 100 000 euroa liikevaihtoa ja kasvatat 15 % 35 vuoden ajan, niin 35 vuoden päästä sinulla on 11 miljoonan euron bisnes. Jos et usko, laita luvut Exceliin.
Aloitin itse vuonna 1996. Ensimmäisen vuoden liikevaihto oli muistaakseni 36000 markkaa (6000 euroa). Se oli lukiolaispojalle iso raha. Nyt 18 vuotta myöhemmin sama liikevaihto on kasvanut korkoa korolle ahkerasti tehden karvan yli 10 miljoonan euron konserniksi. Pikku hiljaa nirkutellen. Välillä sopivasti lainaa, mutta pääasiassa omia tuottoja sijoitellen. Kasvua on tullut orgaanisesti, mutta myös yrityskaupoin.
Yrityskaupoista osa on mennyt täysin päin metsää. Muutaman kerran mua on huijattu. Muutaman kerran on mennyt todella hyvin. Turnaroundeissa onnistunein on ollut City –lehden osto, joka on kasvanut 2:ssa vuodessa 2 Miljoonan euron mediakonserniksi. No nyt on kymppimillin bisnekset pyörimässä. Jos 15 % kasvattaa vuodessa, niin 18 vuoden päästä olisi sitten 123 miljoonan euron bisnekset. Siinä onkin haastetta. Sama matematiikka toimii, haasteiden, epäonnistumisten ja onnistumisten koko vain kasvaa. Jos se pelottaa vain vähän, niin se tarkoittaa sitä, että ehkä kannattaa kokeilla.
Korkoa korolle siis toimii. Aloita pienestä. Kasvata joka vuosi, niin sieltä ne miljoonat syntyvät ja uudet työpaikat. Muista pitää yritys kannattavana ja kasvata bisnestä myös vaikeina aikoina.
Vastuullinen matkustaminen puhututtaa. Anna Koskela haastoi minut kertomaan ajatuksia kesätävästä matkailusta. En voi hyvällä omallatunnolla sanoa, että lentokoneella lentäminen Bangkokiin ja sieltä Burmaan ja Burmassa moottoripyörällä kaahailu olisi kaikkein ekologinta matkustelua, mutta teimme silti Burmankin reissulla muutamia ekologisia tekoja:
1) Vastuullinen matkustaja tuo rahaa maahan
Turismi on monelle ihmiselle elinehto. Työllistimme reissullamme varmasti satoja ihmisiä ja nämä ihmiset eivät nyt näe nälkää niin paljon.
Yhdessä pagodassa oli yli 1400 Budhapatsasta.
2) Vastuullinen matkustaja ei roskaa
Vastuullinen reissaaja ei jätä luontoon roskia. Moottoripyörä toki saastuttaa eikä se ole hyvä juttu. Moottoripyörä oli silti ainoa vaihtoehto, kun halusimme nähdä erikoisia paikkoja Burmassa ja halusin raportoida mm lapsityövoimasta.
Kierrätys on Burmassa pakollista, koska uutta ei saa ostettua mistään. Kulutusyhteiskunnassa eläessä unohtaa miten innovatiivisesti asioita voisi korjata.
Temppeleille saa vielä kiipeillä. Parin vuoden päästä varmaan osa suljetaan yleisöltä.
6) Voi raportoida lapsityövoiman käytöstä
Turisti, joka poistuu turistialueelta, voi raportoida asioita, joita Burmalainen ei haluaisi raportoitavan: Child Labour in Burma.
Reissaaminen kannattaa. Meillä on asiat oikeastaan aika hyvin. Kunnioitetaan toisia.
Kiitos Anna Koskelalle blogaukseen haastamisesta.
Ilkka O. Lavas
sarjayrittäjä
Bagan. Upea paikka jonka olemassaolosta en tiennyt ennen tätä reissua.
#ReilutBlogit -kampanjan osallistumisohjeet
1. Kerro minkälainen rooli kestävällä ja eettisellä toiminnalla on sinun elämässäsi.
2. Kerro jokin mukava kokemus mikä sinulla on ollut kestävästä matkailusta.
3. Haasta mukaan vähintään kolme muuta blogia mukaan tähän. Sinun ei tarvitse olla matkabloggaaja tätä varten, vaan voit kirjoittaa myös muista kestävään kehitykseen liittyvistä asioista.
Kerro myös kommenttiboksissa omista kokemuksista ja osallistu mieluusti sekä Twitterissä että Instagramissa hashtagilla #ReilutBlogit tähän kamppikseen ja muista jakaa Facebookissa ilosanomaa myös muille kun kohtaat hyvä tarinan! Voit myös osallistua tähän omassa blogissasi vaikket nimettyä haastetta saisikaan. Mitä enempi, sen parempi!
Venäjä-uutisoinnissa on internetin ihmeellisenä aikakautena mielenkiintoista lukea uutisia itä-lehdistä ja länsi-lehdistä. STT syöttää Suomen medioihin uutisia, joita nostetaan ilman kritiikkiä. Reutersiin luotetaan ilman kritiikkiä. Venäjän lehdistössä on omat sääntönsä ja siellä nousee esiin venäjän näkemys asioista. Twitter ja Face luovat mukaan vielä omat huhumyllynsä. Kehen sinä uskot uutislähteenä? Kuka ampui Mainilan laukaukset?
Yle nosti esiin suoraan Reutersin uutisen. Kuvakaappauksessa Ukrainan presidentti Petro Porošenko pitää kädessään venäläisiä passeja.
Passien väitetään olevan Venäläisten upseerien passeja. Pian Twitterissä alkaa kiertää kuva, jossa kerrotaan, minkälainen on venäläinen sotilaspassi. Wikipedian (onko sekään luotettava lähde?) mukaan sotilaille ei myönnetä tavallisia passeja vaan sotilaspassi korvaa tavallisen passin. Tosin sodassa on aina eri säännöt kuin rauhassa. http://en.wikipedia.org/wiki/Identity_card_of_the_Russian_Armed_Forces
Twitterhuhun mukaan kuvassa ei ole sotilaspassi vaan siviilipassi. Kuva on ovelasti katkaistu siihen kohtaan missä pitäisi näkyä yksi sotilaspassi. Alkuperäisellä videolla sekin näkyy.
No pointti tässä kirjoituksessa ei ole kritisoida uutisointia vaan muistuttaa siitä, että kun luet artikkeleita mistä tahansa, muista aina lähdekritiikki. Muista myös kirjoittaessasi juttuja tarkistaa lähde ja jos olet epävarma, niin kerro sekin. Yksi passeista näyttää olevan venäläinen sotilaspassi, mutta muut vaikuttavat olevan siviilipassien näköisiä. Tiedä nyt sitten näistä.
Alkuperäinen video (vai onko tästäkin pätkä leikattu pois?):
Ennen City-lehden ostoa 2,5 vuotta sitten olin tehnyt pääasiassa performance markkinointia. Siinä markkinointi on hyvin lähellä myynnin KPI -mittareita. Olen opiskellut brändimainontaa MBA:ta opiskellessani, mutta siellä puhuttiin ihan erilaisista tavoitteista kun mitä tehokkuusmarkkinoinnissa.
Brändimainonnan mittarit
- Spontaani tunnettuus
- Brändin kiinnostavuus
- Kampanjan vaikutus brändin haluttuuteen
- Mainosten näkyvyys ihmisille (digissä inscreen on helpompi mitata kuin printissä, radiossa tai tv:ssä)
- Brändin parissa vietetty aika
Mitä brändimainostaja haluaa? Kuva Mats Perssonin esityksestä IAB ohjelmallisen ostamisen seminaarissa Helsingissä.
Performance markkinoinnin mittarit
- kävijät sivuilla
- sivuilla vietetty aika
- bounce rate, eli kuinka monta% lähti heti menemään
- uutiskirjeen tilaajia
- osoitteen tai yhteystietojen katsojien määrä
- tuotteiden lisääminen ostoskoriin
- kaupan käynti
Performance markkinoijalla on usein mielessä vain kaupankäynti ja useimmiten kaupan tekeminen mainostajan verkkokaupassa. Kaikilla mainostajilla ei ole verkkokauppaa ja siksi performance markkinoijat joutuvat keksimään muita "konversiopisteitä", jotta voivat perustella kampanjan tehokkuuden.
Brändimainonnan kampanjat ovat usein niitä, jotka herättävät meissä tunteita, saavat brändiin liitettyä jonkin mielikuvan. Brändimainonnan tekemisessä on harvoin taktisia elementtejä(ei kehoitusta ostoon, ei tilausnappulaa).
Brändimittareihin vaikuttavia tekijöitä:
- mediaympäristö
- tekstikonteksti jossa mainos näkyy
- sävy josta sinusta puhutaan
Brändimainontaa tarvitaan, mutta myös taktista performance markkinointia. Taktinen mainonta ja brändimainonta tukevat parhaimmillaan toisiaan. Molempia voi ostaa sähköisten kanavien kautta eli ohjelmallisen ostamisen kautta. Brändimainontaan käytetään usein 85% budjeteista ja loppu 15% käytetään taktiseen mainontaan.
Dagmarin Global Connections -yksikön Senior Client Director Ulla Aitio on selvittänyt miten brändimainonta ja taktinen mainonta ovat lähentyneet kustannuspaineissa toisiaan:
"Taantuma on vaikuttanut mainonnan sisältöön. Nyt tehdään entistä enemmän mainontaa, jossa on selkeä hintaviesti tai muu suora aktivointi."
...ja..
"Brändimainonnan ja taktisen viestinnän tasapainottaminen on haaste monille mainostajille. Parhaimmillaan ’branding by selling’ voi tuottaa hyviä tuloksia sekä lyhyellä että pitkällä aikavälillä. Huonoimmillaan nopeiden myyntitulosten metsästyksessä unohdetaan brändin pitkän aikavälin muutokset: myynnin kehityksen mittarit kun eivät kerro brändin arvon kehityksestä – etenkin jos myynnin kasvu on saatu hintakampanjan kautta.
Brändin heikkenemiseen ei ole kenelläkään varaa. Tuore Millward Brown Optimor -analyysi todistaa, miten vahvat brändit pärjäävät jopa taantumassa muita paremmin."
Brändin tunnettuuteen vaikuttaa esim tämä digitaalinen videomainos (jota voi hyvin pyörittää bannereissa, etumainoksena, Vivas sisältömarkkinointia, nostona jne.)
Wren - "First Kiss"
Agency: Durable Goods, Los Angeles
Production Company: Durable Goods, Los Angeles
Gold Lion in Film
Wren oli ennen tuntematon brändi. Videon alussa "Wren presents” on hyvin häipyvästi, mutta Wren on haettu sana ja Wren -brändin tunnettuus on kasvanut. Tuttua on helpompi ostaa kuin tuntematonta ja vaikka digitaalinen brändivideomainos ei tuo suoraa kauppaa tai klikkauksia, niin brändin parissa vietetty aika ja brändiin liitetyt emootiot ja mielikuvat ovat lisääntyneet. Performancemarkkinoija usein itkee tässä kohtaa ja sanoo, että eikö koko budjetti olisi kannattanut käyttää kaupan tekemiseen. Myynti lisääntyi 14000% joten brändin tekemisellä on kuitenkin kaupankäyntiä helpottava vaikutus ja siksi kädenvääntö on turhaa. Lue koko case oppi AdWeeekistä www.adweek.com/socialtimes/brands-viral-video-wren-first-kiss/145857
Vastaavasti Petri Kokkonen toteaa IAB Blogissa, että brändimainonta verkossa lisääntyy: "Suoran myynnin metsästäminen verkossa jatkuu, mutta seuraavaksi verkon paaluttavat brändin rakentajat.". Tämä pakottaa ohjelmallisen ostamisen tekijät mittaamaan myös brändi-mittareilla. Ohjelmallisen ostamisen suuri etu on mitattavuus, mutta brändin mittareita harvoin näkyy ostajan dashboardilla. Brändianalyytikoita on onneksi mediatoimistoilla, mutta valitettavan usein brändimainonnan mittaajat ja performance markkinoinnin mittaajat keskittyvät väittelemään oikeista mittareista, kun päinvastoin pitäisi hyväksyä, että brändikampanjoilla ja taktisilla kampanjoilla on eri tavoitteet. Brändimittarit ovat kauempana kaupankäynnistä, mutta vaikuttavat siihen oleellisesti.
Menestystä mainontaasi, muista, että digitaalisessa parasta on mitattavuus. Voit mitata sekä brändimainontan mittareilla, että taktisen mainonnan mittareilla kampanjoita.
Yhä useampi firma käyttää brändikampanjoihin digimainontaa. Digimainonta kasvaa voimakkaasti ja se on seurausta mitattavuudesta, läpinäkyvyydestä ja avoimuudesta. Digitaalisessa voit parantaa markkinointiasi niin, että yksikään mainosnäyttö ei mene hukkaan vaan niillä on aina joku vaikutus brändisi arvoon tai jopa suoraan kaupankäyntiin.
Menestystä markkinointiisi!
Ilkka O. Lavas
sarjayrittäjä
kirjoittaja on City-lehden kustantaja ja 3 miljoonaa suomalaista tavoittavan Improve Media Oy:n toimitusjohtaja.
Alexander Stubb pitää vaalitilaisuutta ja samalla TesPack -aurinkoenergialaukun fani nosti tuotesijoittelulla (ilman lupaa??) tuotteen kuviin.
Keravalla pidettiin tilaisuus, johon oli kutsuttu pääministeri Alexander Stubb ja kansalaisia. TesPack aurinkoenergia-laukun fani oli sijoittanut kätevästi aurinkokennolaukkunsa stagelle. Ilman lupaa ja ilman TesPackin pyyntöä.
TesPack -fani hakkeroi näin ilman lupaa suomalaisen innovaation ministeri Stubbin kanssa samaan kuvaan. Tuotesijoittelu on kätevä tapa saada näkyvyyttä. Tv juontajilla on ilmaiset vaatteet ja kellot, mutta yleensä näihin on saatu lupa. Tespackiä fanittava aurinkoenergiafani Kalle Maurola oli sijoittanut näppärästi aurinkoenergiatuotteen esille ja hakkeroi näin TesPackin lehtikuviin.
Hieman röyhkeää, mutta innovatiivista. Rohkeutta markkinointiisi!
City-lehti ilmestyy päivittäin verkossa eikä aio ottaa maksumuureja estämään hyvien juttujen leviämistä.
City on vapaan sanan kannattaja. Vapaa sana tarkoittaa sitä, että maksumuuria meille ei ole tulossa. Meillä vapaa sana tarkoittaa ettei hyviä sisältöjä piiloteta lukijoilta. Meille vapaa sana tarkoittaa avoimuutta.
Vapaus on myös sitä, että mainostaja ja kaupallinen kumppani saa äänensä myös kuuluviin kaupunkilaisille kohdennetun mainonnan kautta. Rahoitamme toimintaamme mainosrahoin kiitos mainostajille: lukijamme arvostavat Cityn maksuttomuutta. Ilman mainostajia ei olisi Cityä. Kiitos mainostajille ja lukijoille, jotka käytätte mainostajien palveluita ja ostatte kaupallisten partnerien tuotteita.
City-lehdelle ei ole tulossa maksumuuria.
City on vapaan sanan kannattaja. Vapaa sana tarkoittaa sitä, että maksumuuria meille ei ole tulossa. Meillä vapaa sana tarkoittaa ettei hyviä sisältöjä piiloteta lukijoilta. Meille vapaa sana avoimuutta.
Hyvä, että osa päivälehdistä opettaa kuluttajia maksullisuuteen. City-lehti on kaupunkilehti, päivälehti ja aikakausilehti. Päivälehdet eivät ole enää printtikanavan vankeja vaan päivälehti voi ilmestyä verkossa joka päivä vaikkei printtinä ilmestyisikään niin usein. Olemme nykyaikainen monikanavainen julkaisu ja haluamme olla ilmainen nyt ja aina.
Menestystä vaan niille päivälehdille, jotka aiotte menestyä maksumuureilla. City aikoo menestyä vapaana, maksumuurittomana kaupunkielämän puolustajana!