pakko kai...

  • kulkurikisuli

...se on vielä höpistä kun ei unikaan tule=).

sain tänään elämäni oudoimman kohteliaisuuden. kävin duunimatkalla paikallisessa viihdyttämässä neiti koalaa ja juomassa tuoremehuerikoiseni ( edelleen kertaukseksi huonomuistisille: tuoremehua ja vettä=)...). Toisesta pöydästä tuli joku pappa höpöttämään meille ja se totesi että mulla on kauniit polvet...kauniit polvet!olihan mulla farkut jotka on rikki polvien kohdalta, ja onhan nuo ihan katseltavat mutta silti...kauniit polvet=D...omituisin kohteliaisuus ikinä...

Laitoin sitten kaverille viestiä junamatkalla ja oli pakko mainita moisesta. sieltä tuli vastauksena...mun mielestä sulla on kauniit korvalehdet...=D voitti siis omituisten kohteliaisuuksien pokaalin=)...ja olihan se kauniisti sanottu=)...

syntymäpäivät lähestyy edelleen uhkaavasti...vanhuus kolkuttelee jo ovia...suunnitelmat yhä auki osin. suunnittelin että jos lauantaina menis piknikille, bingoon ( extremeä käpyilyä) ja sitten se hienostopukeutuminen ja jazzia kera shampanjan ...mutta tytöt eivät ole innostuneita siitä bingosta. ei mitään seikkailumieltä!!!saa nyt nähdä jos mietintämyssykästäin ilmaantuisi joku erityisen hieno ideanpoikanen. toistaiseksi mun ääretön mielikuvitukseni takkuilee pahasti.

hassua miten haluaisi viettää synttäreitä kaikkien kamujen kanssa, mutta tiedän että se on mahdottomuus. Liikaa kavereita ja vuorotöitä ja liian ympäripuolella maata. huokaus.

2 kommenttia

Caelestis

7.9.2006 13:21

Ei muuta kuin suunnitelmat ja päivämäärät lukkoon ja kutsut jakoon! Kaverit sitten tulevat, miten pääsevät - kyllä ne kekkerit siitä varmasti syntyvät :)
Ja kaikkien kavereiden saaminen kekkereihin: miten olisi vaikkapa jokin tuleva synttäri, josta varoitat ihmisiä jo hyvissä ajoin - esmes. 27,5-vuotissynttärit? =)
Nimim. suunnittelemassa 20-vuotiaana päättämiään 33 1/3 -vuotisbileitään ensi vuodelle...
-c-

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
4 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

kulkurikisuli

8.9.2006 01:25

ei se onnistu, viime vuonna jo yritys, mutta silti vain osa pääsi...liian paljon hoitsuja kavereina ja muutenkin noita on ympäri suomen....mutta suunitelmat alkaa hahmottua=)...

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
5 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus