Keskisormea ATP-finaalissa – mihin unohtui tennisetiketti?

  • Tuomari


KYSYMYS: Näyttikö Tommy Robredo todella Andy Murraylle keskisormea Valenciassa?VASTAUS: Kyllä vain. Tommy Robredo otti tappionsa Valencian avoimissa kohtuullisen “raskaasti”. 32-vuotias espanjalainen oli todella lähellä turnauksen voittoa mutta menetti lopulta viisi ottelupalloa ja hävisi skotti Andy Murraylle lukemin 2–1.

Robredon turhautumisen määrän ymmärtää, kun katsahdamme ajassa kuukautta taaksepäin. Tasan neljä viikkoa aiemmin hän hävisi Murraylle Shenzhenin avointen finaalissa Kiinassa täysin identtisellä tavalla, viisi ottelupalloa tuhrien.

Kun peli Valenciassa oli ohi, Murray ja Robredo kävelivät tavanomaiseen tapaan verkolle. Kädenpuristuksen sijaan Robredo tarjosi Murraylle keskisormea, mutta skotti otti asian ymmärtäväisesti ja tyytyi lohduttelemaan katkeraa katalaania.Robredo kertoi myöhemmin haastattelussa keskisormien näyttämisen olleen harmiton ja ystävällinen ele, osoitus tappion katkeruudesta kovan taistelun jälkeen. “Kun pelaat maailmankiertueen finalistia vastaan ja olet voittaa hänet, on häviäminen tietysti tiukka paikka. Mutta sen jälkeen voit laittaa pelin pyörimään dvd:ltä ja katsoa sen kokiksen ja popcornin kanssa”, Robredo summasi espanjalaismedialle.


Lähde: www.tennis.com

2 kommenttia

shiwan8

5.11.2014 19:01

Juu, paitsi että taaskin unohtuu, ettei itsehillinnän puute, oli se miten khyldyyrille ominaista, anna mitään oikeutta huonoon käytökseen. Pelikieltoa vain epäurheilijamaisesta touhusta, vaikka sitten varoittavana esimerkkinä.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
2 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Waka Wanha

9.11.2014 12:54

Voi voi, kyllä on aivan hirveän kauhean kamalaa, että ihan keskimmäistä sormea. Olisi lisännyt vielä ties kuinka monenteen potenssin tuota kauhistusta ja näyttänyt pikkusormea, peukaloa ja nimetöntä.

Kyllä olisi yleisö ja tuomarit kavahtaneet kauhusta, maailmanloppu lähestyy, Ilmestyskirjan Peto ratsastaa joukkoineen ja maailma menee kohti tuhoaan!

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
4 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
8 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi