Paranna einesruokaa

Valmismakaronilaatikon makua kannattaa parantaa laittamalla annoksen päälle reilusti juustoraastetta ja Heinzin luomuketsuppia. Peitä maksalaatikon ja verilettujen kitkerä maku väkevällä puolukkahillolla. Teollisesti valmistetut jauhelihapihvit saa maukkaammiksi syömällä lisukkeena aurinkosalaattia. Päälle kannattaa…

  1. Valmismakaronilaatikon makua kannattaa parantaa laittamalla annoksen päälle reilusti juustoraastetta ja Heinzin luomuketsuppia.
  2. Peitä maksalaatikon ja verilettujen kitkerä maku väkevällä puolukkahillolla.
  3. Teollisesti valmistetut jauhelihapihvit saa maukkaammiksi syömällä lisukkeena aurinkosalaattia. Päälle kannattaa myös paistaa kananmuna, joka peittää hyvin jauhelihapihvin maun.
  4. Eineshernekeiton sekaan on hyvä paistaa kuutioitua pekonia ja maustaa se Wigrenin sinapilla.
  5. Kermalla ja voilla on vaikea saada parannettua einesten makua.
  6. Mausteiden käyttö ei ole suositeltavaa. Ne saattavat pahentaa makua entisestään.

Huom! Valmis­pizzojen makua ei voi peittää millään.

Suosittelemme