Syömään! Missä kaupunki syö, juo ja bailaa?

Pyysimme kiinnostavia tyyppejä vinkkaamaan suosikkiravintolansa Helsingissä.

Tuomo Prättälä

muusikko

Onda

"Uusi koti Siltasessa toimii, yhä ylivoimainen buffetlounas."

Good Life Coffee

"Ihmisellä pitää olla kantakahvila. GLC 4eva."

Sivukirjasto

"Täydellinen lähibaari."

 

Kuva: Tiia Rantanen

Milla Visuri

ruokakulttuuriasiantuntija 

Lonnan saariravintola

"Sesonginmukaista lähiruokaa Kauppatorilta maitokärryllä saareen kuskattuna ja pieni hengähdystauko kaupungin vilskeestä."

BasBas

"Hämyinen ja kotoisa, viihtyisä kortteliravintola, jossa ruoka on taivaallista, olo huolehdittu ja palvelu erinomaista."

Palema

"Runsaat ja maistuvat annokset, kaunis sisustus, rento henkilökunta, tyhjentää mielen hetkeksi työkiireistä (työpaikkani on Teurastamolla)."

 

Natalia Tolmatsova

bloggaaja

Puttes


"Pizzabuumin ollessa kaupungissa kuumimmillaan, vanha tuttu ja hyväksi havaittu Puttes jatkaa pettämättömällä linjallaan. Paras treffipaikka kiitos hämärän valaistuksen. Ja jos treffikumppani ei halua mennä Puttesiin eli siis syömään pizzaa, niin sellainen tyyppi kannattaa dumpata heti alkuunsa."

Basbas & Staff


"Vihdoinkin joku ymmärsi, että viininjuonnin oheistuotteena syntyy kamala nälkä. Pitkä lista maisteluannoksia konvertoituu yleensä siihen, että tilaa kaiken. Ja se taas johtaa siihen, että viiniä pitää tilata vielä lasillinen tai pari. Maailman paras noidankehä!"

Copas y Tapas


"Kaupungin parasta ja intohimoisinta palvelua yhdistettynä hiiligrilliin. Lasiin kaadetaan viiniä tarinoiden kera ja lautaselta löytyy mehevimmät pihvit naismuistiin. Kuin tulisi espanjalaisen perheen luokse kylään, lämmintä ja tunnelmallista."

 

Kuva: Nana Simelius

Janna

muusikko

Bronda 


"Kiva ilmapiiri, konstailematon ja hyvä ruoka."

Putte’s


"Loistavat pizzat, keittiö auki myöhään ja paljon ystäviä."

Kaiku


"Kallion coolein klubi kodin läheisyydessä."

 

Kuva: Aleksi Poutanen

Kasmir

muusikko

Ravintola OX

"Taivaallinen ruoka joka kerta! Menu vaihtuu kahden viikon välein, mutta klassikot pysyvät listalla. Tsekkaa erityisest tartarpihvi."

Georgian House

"Laatu saattaa hiukan vaihdella ja hinnat sen takia mielestäni hivenen korkeat, mutta pelkästään Megruli Khachapurin aiheuttaman vakavan addiktion takia voin suositella visiittiä. Tsekkaa erityisesti Georgian Salad."

Sakura Sushi

"Sen näköinen mesta, että tulee helposti käveltyä ohi. Suosittelen pistäytymään stadin parhaimmille Bibimbapeille. Heitä tilauksesi ruotsiksi ja yllätä paikan ihana boss lady!"

 

Taika Mannila

dj, kuvittaja, supergirl

Brasserie Kämp

"Asuisin täällä jos voisin. Ultimate Sofia Coppola -larppilokaatio. Uudistettu terassi on ihana ja alakerran vessat perfect for #sexytoiletdance."

Holiday

"Helpoin äkkilähtö pikalomalle. Mulla on lomatraditio: reissun vikana päivänä syön aina mustelakalonkeron. Holidayn pulpo-annoksen avulla voin elää loman vikaa päivää every day."

Seahorse

"Suuntaa tänne treffeille joku maanantai ja tilaa alkuun Royal Seahorse -drinkki. Nostaa uuden viikon kiinnostavuusrimaa huolella."

 

Kuva: Viivi Huuska

View

räppäri

Bar 9

"Hyvä baari aloittelulle ja palavereille. Paras hinta-laatu-suhde Stadissa. All time favourite annos Limassol - halloumilla." 

Manala

"Stadin ainoita à la carte -ravintoloita, jossa keittiö on auki lähes 03.00 saakka. Hyvä mesta, jos haluaa lähteä esimerkiksi baarista treffeille."

Bar Favela

"Rento, cool, kiva, alottelumestana yks parhaimpia."

 

Lue "Syömään!"-kokonaisuuden artikkelit

 

 
powered by Typeform

Kommentoi juttua

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
5 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi