Nämä vastikään avanneet ravintolauutuudet kannattaa ottaa to go -listalle!
Uuden hotellikokonaisuuden ylimmän kerroksen näköalaravintolasta avautuvat näkymät suoraan kiitoradalle.
Kebab-buumiin ovat lähteneet mukaan lukuisat ravintolat aina Hesburgeria myöten.
Parsaviikkojen aikana Kappelissa kuoritaan tuhansia kiloja parsaa.
Valtavirrasta poikkeavat ratkaisut ovat monen menestyneen ravintolan salaisuus.
Äidit ovat ansainneet istua valmiiseen pöytään.
Voittoisat muotifetisistit Heidi Urpalainen ja Anne-Mari Kokkonen.
Olen aina miettinyt, miten 10–17 aukioleviin liikkeisiin riittää asiakkaita. Ilmeisesti lauantaina ja...
Edelliseen blogaukseeni viitaten luonnostelin muodin lakia. Nyt se lähtee lausuntokierrokselle eli teille. 1 §...
Katseltuani H&M:n ja Vero Modan kevään vaatteita (ensimmäisessä sieluni sykki erityisesti...
Jossain 2003–2004 kaikki alkoivat kohkata koruista. Vuonna 2002 perustetun viljeltyjä helmiä ja...
Viime viikon keskiviikkona ja torstaina olin niin sanotulla pr-toimistokiertueella (tarjoilu hyvä, ei faneja)...
Ensimmäiseen blogaukseeni viitaten 2010-luvun juttu saattavat olla hyvin, hyvin rajallisesti, käsityötä...
"Tämä oli tosi kallis, mutta kestää vuosikausia". Kuinkakohan monta kertaa olen tuon lauseen...
Viime viikon torstaina seisoskelin ystäväni kanssa Bulevardin päätyyn kesän alussa avatun Via...
Luulitko valitsevasi vaatteesi itse? Se ei ole totta.
Suomalainen Makia kuvasi vaatteensa helsinkiläisten, ei tavallisten sellaisten, päällä.
Esittelemme muotia, joka on eettistä vaikkei siltä näytä.
Neljän helsinkiläisen vaatekaupan isäntä avaa taas vaatekaupan.
Ranskalainen Lacoste 2.0, Le Coq Sportif, palasi Suomeen.
Opas kevään hiusuutuuksiin.
Leopardiprintti, turkikset ja isot korut?
Raporttimme muodista 2009.
Joulu on tullut. Christian Louboutinin punapohjaisia kenkiä saa Suomesta.
Lautaa, takkia, sidettä ja hyvä omatunto?
Suomen hiuslinjat