Blogi

Näytetään kirjoitukset lokakuulta 2010.


Kujalla  1

Ja ihan kujalla. Olin. Käväsin kastsomas Saria pallopaaris. Sari on silmäkarkkia, aina. Ihana. Sitten olin kujalla. Siellä mitään paaria auki ollu. Sitten olin kotona. Mutta pääasia oli että sain tarjota pari rakkaalle ystävälleni Piitsulle kantapaikassa. Niitä menee joskus päikseen, niitä pareja, tai mitä ne nyt on - paukkuja. Drinkit ja kaljat menee kans.
(Piitu nukkumaan ja mä nukkumaan)

Sneez,

Ari


En usko ennenkuin näen!  1

Törmäsin tällaiseen epäuskoon ettei voi uskoa mitään mitä ei itse näe omin silmin livenä:
Ateistinen ketomus Chilestä

Noudattaen samaa linjausta hän ei voi uskoa että on olemassa muita mantereita koska ei ole nähnyt niitä. ON olemassa karttoja mutta saman teorian mukaan nehän ovat vain lumetta. Bakteereita ja viruksia ei ole myöskään olemassa ja niinikään vitamiinit ovat vain mystinen myytti.
Jos käy niin että näkee omin silmin, jotakin minkä uskoo olevan myyttiä, selittää hän sen harha-aistimuksilla ja unenkaltaisella horrostilalla tai hypnoosilla. Tai ei sittenkään noilla koska nekin ovat huuhaata.

*reps* XD

Geez,
Ari


Kova talvi  1

Meinaan notta sisätilanlämmityspistokehaaroitussarja sylettää 70 erkon edestä. Phui! Empäs ole ostellut mitään noin arvokasta piiiitkään aikaan....paitsi keväällä MSD -virranjakaja 400 erkkoa...

Tuli laitettua tuo sisätilanlämmityspistokehaaroitussarja että saa lähteä sulilla ikkunoilla liikenteeseen. Säästyy hermot ja bensaa.


Kunnianloukkaus vai ...?  5

Rikoslain 24 luvun 9 §:n 1 momentin mukaan kunnianloukkauksesta tuomitaan se, joka esittää toisesta valheellisen tiedon tai vihjauksen siten, että teko on omiaan aiheuttamaan vahinkoa tai kärsimystä loukatulle taikka häneen kohdistuvaa halveksuntaa. Kunnianloukkaus on rangaistava vain tahallisena.

Yksityiselämää loukkaavaan tiedon levittämiseen syyllistyy levittämällä sellaisia toisen yksityiselämään kuuluvia tietoja, joiden leviäminen voi aiheuttaa kärsimystä sille, jota tieto koskee. Yksityiselämää loukkaava tiedon levittäminen on sisältörikos, jossa rikos tehdään saattamalla tietoa julkisuuteen. Tällaisten tekojen säätämisellä rangaistavaksi halutaan suojella yksityiselämän suojaa, joka on turvattu perustuslain 10 §:ssä. Rikos eroaa kunnianloukkauksesta siten, että siinä on kysymys oikeellisen tiedon levittämisestä, kun taas kunnianloukkauksessa on ensisijaisesti kyse valheellisen tiedon levittämisestä.

(Eli blogaat totuutta tai valhetta toisen ihmisen elämästä niin tuomio saadaan tulemaan.)

Julkinen solvaus on asia taas erikseen ja tapauskohtainen.

Nukkukaa hyvin! Hyvä omatunto on paras tyyny. =)
###########################################
Edit:
Eräs ei nuku hyvin koska ei ole puhdasta omatuntoa.

Hakukoneet tallentavat tietoa kokoajan eli jotkin asiat eivät katoa inetistä deletoimalla tai piilottamalla. *Common knowledge.*

Lisätään vielä (tappo)uhkaukset listaan.


Hauska La  1

Koska oli live musiikkia tarjolla löysin itseni paikallisesta nimeltä Kulman legenda. Siellä rockasi hyvä trio Flat top rockets. Minut kaapattiin jatkoille erään ystävän kellariin minne ilmestyi myös koko bändi.
Ohjelmana kellarissa oli juupituupin psykoottis-kaoottista selaamista valkokankaalta ja oluen kittaamista. Ei mennyt myöhään - meni aikaiseen.
Tämä ei ole lajini mutta onneksi mieleiseni livemusiikki on harvinaista niin ei tarvitse kaikkia viikonloppuja notkua ulkona.



Nostalgiaa  1

Ranskalaiset korot Helena Siltalan esittämänä on kyllä eräs ikivihreistä mitä pitää muistaa kuunnella silloin tällöin.

Suomalaiset laulajat eivät vielä tuolloin osanneet laulaa niin kuin amerikkalaiset. Esimerkkinä amerikkalaisista osaajista mainittakoon vaikkapa Connie Francis. Wanda Jacksonista, rockabillyn kuningattaresta, puhumattakaan.
Syynä suomalaiseen osaamattomuuteen voidaan tietysti pitää sitä seikkaa että rock'n roll ei ollut vielä rantautunut Suomeen, tai pikemminkin suomalaiset eivät vielä olleet ottaneet rock'n rollia omakseen.

Kuuntelen vielä kappaleen nimeltä Always on my mind - Brenda Lee.

Hauskaa lauantai-iltaa!