Blogi

Näytetään kirjoitukset syyskuulta 2010.
Seuraava

Grrrrrrr  1

Avioeron saa muutenkin kuin pettämällä ja nolaamalla. Vittu mikä idioottien valtakausi. Vaikeaa puuttua ystävänä mutta tein sen kuitenkin koska olen suoraselkäinen paskiainen, oikea kusipää.

P.S.
En ole juoruämmä enkä ilmoitustaulu.

P.S.S
Kyse ei ollut pettämisestä suorastaan vaan siihen tähtäävästä toiminnasta.




Kuopio & Dr. Feelgood  1

Dr. Feelgood esiintyy huomenna Kuopiossa Puikkarissa. Alunperin, koska olen ollut ikäni tuon rytmiryhmän fanittaja, olin menossa sinne olemaan läsnä. Nyt on kaiffari menossa tukka takana (pulipää) sinne mutta itselleni tulikin tunne etten olisikaan menossa mukaan ja matkaan. Höh! Miksi -tussa en?

Viikko sitten olin Oulussa ns. ajokauden päättäjäisissä ja kruisingissa. Illan mittaan tutustuin myös yhden paikallisen moottoripyöräkerhon, joita on todella monta Oulussa, tiloihin. Yö meni sitten kivasti pikkutunneille sikäläisessä nimeltänsä "Nuke" eli Nuclear... jotain". Siellä soitti kaksi aivan upeaa rockabilly orkesteria joista toisen basistin ja kitaristin tunnen entuudestaan. Eli on sitä twistattukin liki tyhjässä juottosoittolassa.

=/


Mökki  3

Ajattelin ostaa pienen mökin.

17 huonetta, 616 m²

Yläkerrassa on siistit tilavat asuinhuoneet jossa Puustellin keittiö. Yläkerran asuintiloista löytyy 7 huonetta + 2wc:tä ja apukeittiö. Keskikerroksessa on entiset kaupan liiketilat joissa paljon harrastetilaa. Pohjakerroksessa on sauna ja pesutilat sekä pukuhuone + oma iso baari/biletystila + Pannuhuone sekä 25 kuution hakesiilo. Rakennuksen kokonaispinta-alasta noin 450 neliötä on lämmintä tilaa.

Keskikerroksesta tekisin oitis autohallin. Se olisi unelmataloni. =)


Seuraava